Break voor 'n week

zondag 28 april 2013 |

Vandaag is het zondag en ben ik eigenlijk helemaal niet in Nederland. En dat zegt ze nu?!  Ja, en zoals je uit de titel misschien al hebt begrepen: Ik ga een break voor 'n week nemen. Deze hele week niet bloggen, why?  Nou ja, omdat ik niet in Nederland ben dus, maar helemaal in Zweden! Daar zijn we op vakantie deze meivakantie. Een volle week, dus dat zou betekenen dat ik weer veel artikelen zou moeten inplannen. Deze keer had ik daar niet echt veel zin in. Ik had het fijn gevonden wat tijd te hebben om posts in te plannen, maar ik was druk met school en vakantievoorbereidingen. Sowieso had ik niet heel veel concepten (dus ideeën) meer. Voor mij is het ook wel even goed een blogbreak te hebben, om even los te komen van mijn dagelijkse ritme, die dingen. Ik denk dat Zweden heel goed zal zijn voor mijn inspiratie! Met mijn camera kan ik zeker weten daar de mooiste foto's maken. Als ik terug ben, post ik die meteen en ga ik weer om de dag bloggen. Met heel veel nieuwe ideeën natuurlijk, want die krijg je in een land als Zweden. 

Wat ik er verder ga doen? Je zou denken dat het niet zo'n levend/bruisend land is, maar misschien is dat ook wel leuk. Dan kan ik lekker voor mezelf lezen (ik heb het boek 'Gone' gekregen dus daar vermaak ik me wel mee. Rond de 500 bladzijdes!). Ook tijdschriften wil ik lezen, spelletjes spelen en zoals ik al zei foto's maken. En kijken naar de natuur. Als ik daar na een paar daagjes niet klaar mee ben. 

Ik zei, toen ik hoorde dat we naar Zweden zouden gaan: 'Neeee! Daar kun je alleen tegen bomen aan praten.' Maar na al die schooldrukte, heb ik er zin in. 

Ik zie jullie over een week, bloggers en andere lieve lezers! Geniet allemaal van jullie vakantie, voor je het weet is-ie weer om. 
15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Heel veel plezier in Zweden! Ben benieuwd naar de foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier! Maak er een leuke vakantie van ;) liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super veel plezier in Zweden! Geniet er van! Ik wou dat ik op vakantie kon haha, helaas staat er een berg met leerwerk op mij te wachten..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat tof, Zweden is leuk! Ik ben er als kind 2 keer heen geweest en ja er is inderdaad niet veel te doen (vind ik) maar je kunt er wel heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige natuur:) Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah heel veel plezier! Ben benieuwd hoe je het daar vind :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier en zweden is echt een prachtig land en zweden heeft geweldige steden

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook een keer in zweden geweest, op zich niks mis mee hoor! Veel plezier en ik ben benieuwd naar de foto's! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel plezier in Zweden! Ik blijf lekker thuis door de examenstress ;).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zweden lijkt me juist erg mooi, wil er graag een keertje naartoe! Heel veel plezier op vakantie en geniet ervan!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik was het helemaal vergeten, vandaar dat het zo stil is in de groepsapp;p
  Ik hoop dat je het lekker hebt(en gehad hebt) en we merken vanzelf wel weer wanneer je terug bent:)!

  Have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel plezier in Zweden! Ik ben heel benieuwd naar je foto's!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel plezier in Zweden Luna! :D lekker ontspannen! Ik ben benieuwd naar je foto's :) x

  BeantwoordenVerwijderen