4 paar Vans en mijn andere schoenen - stash!

vrijdag 24 mei 2013 |

Vorige week kwam ik thuis van school en kreeg ik iets heel leuks te horen. Mijn oma en tante waren namelijk naar een soort van uitverkoop gegaan, en daar hebben ze twee paar Vans voor me gescoord. TWEE. PAAR. Ze waren samen maar 70 euro. Ik zag ze van tevoren al op de foto. Eén paar is geel, en het andere paar is zwart met gekleurde stipjes. I fell in love. Nu ben ik dus twee paar schoenen rijker voor in mijn stash. In de titel lees je dat ik nu vier paar Vans heb.. Ja, het is raar, maar whatever, ik heb nu genoeg schoenen voor een uitgebreid SchoenenStash-artikel!














































1. Dit zijn mijn Nikes in een lila kleurtje. Ik heb deze sneakers al een hele tijd geleden gekocht en eerlijk gezegd? Het was best een miskoop. Gewoon niet mijn ding, van die dikke gympen. Het kostte telkens zoveel moeite om ze aan te doen, ik kwam er niet makkelijk in. Nu draag ik ze eigenlijk niet meer.. Oops.

2. Mijn lieve, trouwe, versleten Uggs. Ik heb ze té veel gedragen. Soms ging ik dan nieuwe schoenen kopen om mijn Uggs minder te dragen, maar dan trok ik ze toch weer aan. Ze zitten zoooo fijn. Voor de volgende winter regel ik een nieuw paar, want deze kunnen eigenlijk niet meer haha.

3. Timberlands, deze heb ik ook veel gedragen sinds ik ze heb. Ik vind ze stoer en gewoon.. gaaf. Ze passen bij heel veel outfits. Daar houd ik nu van!

4. Dit zijn mijn sterrenVans! Wow, ik merk dat ik altijd wel schoenen van bekende merken koop, ik weet niet waarom. Ze spreken me toch wat meer aan, denk ik. Een meestal zijn de bekende merken ook de fijne merken. Dat geldt ook voor Vans. Ze zitten zo lekker aan je voet. Deze sterrenVans ook. En ze zien er natuurlijk leuk uit!

5. Deze schoenen. Sneaker wedges. Ik. was. er. helemaal. verliefd. op. Ik heb gesmeekt bij mijn moeder, honderd keer gezegd dat ik ze zo mooi vond... Ik mocht ze, als ik zelf wat meebetaalde. Dit gebeurde vorige zomer in Zeeland, toen we daar op vakantie gingen en gingen winkelen. Sinds toen heb ik ze echt veel gedragen, want ik houd gewoon van de kleur, het model, everythinggg!

6. Deze loafertjes heb ik gekocht bij Bershka voor mijn eerste schoolgala ever. Nu ben ik nog maar dertien en was dat gala dit jaar, haha. Dus ik heb deze schoentjes volgens mij in december gekocht, en alleen maar bij het gala gedragen... Mjah, ik weet niet of het kan, die glitterdingen op een doordeweekse dag?

7. Eén paar van mijn nieuwe Vans! Weer in het geel, maar ik vind het zo'n leuk kleurtje. Het zijn 'surfers Vans', dus wat anders dan de normale. Echt cute om deze zomer heeeel veel te dragen.

8. Dit zijn mijn oude Vans, nog lelijker dan mijn Uggs, versleten, blabla. Ik draag ze niet vaak meer, heel af en toe nog bij een outfitje. Want ze zijn ook wel weer leuk: Simpel, lief, handig. Want deze combineer je met alles.

9. Ballerina's die heel leuk begonnen (kijk maar), daarvan bleek de kwaliteit niet echt goed... De diamantjes die erop zaten zijn eraf gegaan. Jammer, ze zijn niet echt leuk meer. Maar ach. Ik laat ze lekker liggen in mijn kamer zodat het lijkt alsof ik nóg meer schoenen heb. Haha.





10. Deze Vans zijn ook nieuw, het zijn echt schatjes. Het zijn zwarte met gekleurde stipjes. Ook zo simpel, maar ik vind ze heel leuk door de stipjes erop. Je kunt deze weer goed combineren. Ik ben er zo blij mee! :)

11. Whutt... elf paar schoenen. Ik had wel veel verwacht, maar elf? Dit is in elk geval het laatste paar en dat zijn de sleehakken die ik vorig jaar kreeg. Ze zijn van Fred de la Bretoniere, en waren eerst heel duur. Ze zijn in zo'n uitverkoop - ook al - minder duur geworden. En ik heb hier dus de hele zomer op gelopen, heerlijke schoenen!



32 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke schoenen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aahh je Vans zijn zo leuk!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je Vans zijn heel leuk! Vooral die met sterren! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die sterrenvans zijn leeeukk! die uggs heb ik ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hee Luna! Waarvan zijn die nike's?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, hoe bedoel je? Het zijn Nikes van een of andere sneaker winkel, ghehe. 8D

      Verwijderen
  6. Leuk zo'n schoenenstash! Ik vind vooral nummer 5 erg leuk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuke schoenen! :) Leuk dat je het zo laat zien! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Veel schoenen! Nummer 9, de ballerina's, vind ik heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke schoenen! je Timberlands zijn super, die wil ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat veel schoenen heb je, ik vind je timberlands gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat hebben meisjes toch met schoenen... -.-"

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Vooral je vans vind ik erg leuk, ja alle varianten haha. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke schoenen, ik vind het anderen altijd zo mooi staan, maar persoonlijk ben ik voor mezelf meer van de hakken, ik heb wel een paar all-stars, maar die heb ik maar 2x gedragen! haha!
    Misschien vind je het leuk om mee te doen met mijn give-away?

    Liefs, Ypie
    Oh-saycanyousee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke schoenen, die vans met stipjes vind ik vooral erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw, je hebt echt veel schoenen! Die Vans zijn zo leuk! ♥

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat lief van je oma en tante! Leuke post ook :)

    www.fashiable.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Je hebt echt hele leuk schoenen! Vans vind ik zelf ook heel erg lekker zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Super leuke schoenen! Leuk dat ze twee paar vans voor zo'n prijsje hebben gekocht! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oeh hele leuke schoenen! Enne, 11 paar valt vergeleken met mij wel mee hoor, ik heb alleen al 11 paar All Stars... (A)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke schoenen! En je kan je glitter loafers best overdag aan hoor, of gewoon naar een verjaardag! Ik vind ze in ieder geval echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuk om je schoenen stash te zien Luun! <3

    BeantwoordenVerwijderen