Instagram / Lookbook / whatever? Let's spam!

zondag 26 mei 2013 |

Hallo allemaal! Deze blogpost schrijf ik even voor twee dingen. Als eerst wil ik het reactiesysteem van Intense Debate weer proberen. Dat heb ik al eens eerder gedaan maar toen kreeg ik er problemen mee. Nu ben ik dat Bloggersysteem helemaal zat en ja, ik kijk of het Intense Debate reactiesysteem wel blijft. Als dat niet zo is zie ik het wel. Verder wil ik jullie vragen je Instagram/Lookbook/gazomaardoor account te spammen. Vooral als je Lookbook hebt wil ik dat graag weten, want ik heb daar zo weinig mensen om te volgen, haha! Je mag ook een linkje van je Twitter plaatsen, ga je gang!
3 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ik heb toch besloten Intense Debate niet op mijn blog te houden. Ik wil even sorry zeggen tegen degenen die hun social media links hier al hebben achter gelaten, en ik vind het ook jammer dat ik deze reacties heb moeten verwijderen. :( Ik voel me toch niet helemaal goed bij het Intense Debate reactiesysteem en heb er ook niet altijd goede verhalen over gehoord. I'm so sorry! Volgende keer reageren jullie weer met het gewone systeem van Blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. By the way, ga ik wel iedereen volgen die zijn social media links al heeft achtergelaten!

   Verwijderen
 2. www.instagram.com/floorflawless :D
  www.weheartit.com/floordaasvand

  BeantwoordenVerwijderen