Outfit: Mixing prints

dinsdag 5 maart 2013 |

Aloha. Laatst kwam er iets enorm goed uit, want: Ik droeg een outfit die jullie nog niet hebben gezien. En ik verveelde me toch (zondag), dus besloot outfitfoto's te maken. Leuk weer 'ns, toch? Mijn shirtje heeft panterprint en is van Maison Scotch. De broek heb ik gekregen en was eigenlijk knalrood. Maar die is geverfd, dus heeft een erg mooi kleurtje die ook goed bij mijn shirt past. En ik heb nieuwe schoenen (!!!!). Het zijn weer Vans geworden, wel super gave. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik nieuwe schoenen ging kopen, maar mijn zusje had wel een paar nodig en toen zag ik dus ook een leuk paar. Woohohooh, en ik heb ze gekregen! Mijn Uggs zijn kapot dus erg overbodig was het niet. De schoenen hebben een printje. Vandaar de titel van de post mixing prints.


















Ik ben echt blij met de schoenen. Leuk dat tijgerprint-randje, hé? Daardoor kwam ik ook op het idee om die bij het shirtje te doen. Ik kan niet wachten op de lente. Dan wordt het lekker warm en kan ik hopelijk korte broekjes aan. Dat staat vast ook heel leuk bij de schoenen. Yeah, I can't wait!!! Heb ook alweer een boel zomerhemdjes in de kast, jullie ook? ;)

Making of - the clumsy pictures
Zoals je vast wel weet is het outfitfoto's maken voor mij soms moeilijk. Ik heb geen statief, ten eerste. Dus gebruikte ik een huuuuge boekenstapel om mijn camera hoger te zetten. Misschien ga ik nog een statief kopen van mijn verjaardagsgeld. Niet dat ik heel veel heb, maar het zou wel handig zijn om een statief te hebben. Ook hebben we weinig ruimte in huis. Ik koos er dit keer voor om alles aan de kant te schuiven op zolder - veel werk, maar ik had uiteindelijk een redelijke fotografeer-plek. Wel met een rode kast, maar dat was ook wel leuk om op te zitten. Dat deed ik. Toen ging ik er op staan, om mijn schoenen goed op de foto te krijgen. En ja. De kast viel half naar voren en alle lades gingen open. Niet gevallen gelukkig, en ik ook niet, maar ik schrok me rot. Maar ik ben onhandig, that's me. En uiteindelijk heb ik foto's. Leve mij! En weer een avontuur meegemaakt, hehe.

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Wauw, ik vind de foto's heel leuk hoor. Maar ik heb wel een beetje hetzelfde probleem. Dat met die kast zal trouwens ook echt iets voor mij zijn hihi! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah, je Vans zijn echt heel leuk! Dat randje tijgerprint is inderdaad gaaf. Haha, moeite met goede outfit foto's is herkenbaar, maar ik vind je foto's toch erg mooi geworden hoor! Ik heb toevallig vrijdagavond ik een spontane bui een statief besteld (30 euro bij Saturn), ik hoop echt dat dat gaat helpen bij outfit foto's. :) Jaaa, ik heb ook zin in de lente, het zonnetje schijnt al, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja ziet er leuk uit, ik vind je broek erg mooi! En ik vind niets mis met de foto's hoor! Maar als je ze zelf niet zo leuk vind, kan je misschien aan iemand vragen of die foto's van je wil maken? Dat doe ik altijd, is ook nog eens gezellig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaaah, je schoenen! Ze zijn zo leuk :) En ik vind de print van je T-shirt ook leuk. En zoals Emilia al zegt, vraag of iemand anders foto's van je wil maken. Ik vraag vaak of m'n zusje het wil doen, of ik neem m'n fototoestel mee naar school en dan doet een vriendin het voor me!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha die 3e foto is leuk!
    Ik vind het ook lastig om foto's te maken in m'n kamer. Het is best wel klein en donker en m'n muren hangen helemaal vol met fotolijstjes enzo. En dan woon ik ook nog eens in een houten huisje. In heel m'n huis is dus niet echt een mooie achtergrond. Ik kan niet wachten tot ik op kamers ga.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, je broek is echt mooi! Ik heb zelf ook geen statief, dus ik ben ook altijd maar met boeken aan het improviseren hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik hou van je outfit! Je broek is tof en je vans zijn super gaaf! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je schoenen zijn echt geweldig! Ik vind het een hele leuke outfit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke outfit Luun! En trouwens ik ben fan van jouw 'statief';p
    Ik vind je schoenen ook heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele leuke outfit! Ik vind de foto's heel schattig :)
    En zoals ik al op Instagram zei, ik vind je schoenen echt super!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke outfit en leuke foto's Luna:) Nog een fijne dag! Liefs, Sophie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat een leuke outfit! leuke foto's ook. je schoenen zien er echt heel nice uit :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ah, ik vind je nieuwe vans echt super gaaf! Ook een leuk outfit ermee gemaakt, het pas goed bij elkaar :) En wat een avontuur met het kastje :D xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind je schoenen echt heel erg gaaf! De rest van je outfit is ook superleuk!

    Liefs Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Toffe schoenen zeg! En inderdaad, zoals anderen al zeiden: wees niet bang en vraag gewoon iemand of ze een paar mooie plaatjes van je willen schieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die broek vind ik echt zo gaaf :D Heb je hem geverfd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja, nou ja ik heb 'm gekregen en daarvoor is hij geverfd.
      Thank you! :D

      Verwijderen
  17. Tsja, je moet er iets voor over hebben om mooie foto's te maken! Niet vallen hoor!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen