Crazy questions deel 5: Danique

zondag 3 maart 2013 |

Ja Danique, ik was je niet vergeten! Eindelijk sta je op mijn blog met de rubriek Crazy Questions. Danique heeft ook de vragen ingevuld. In deze rubriek zie je af en toe wat vreemde vragen, die je in een normaal interview niet ziet. Alleen maar leuk, toch? Wel moet ik jullie melden dat dit de laatste Crazy Questions is. Je kunt me dus niet meer mailen om mee te doen, het spijt me! Misschien komt er wel weer een nieuwe rubriek waarin ik jullie betrek, maar daarvoor zou ik dan even moeten brainstormen. Let's gooo! De vijfde en laatste keer.Maak kennis met Danique: http://gotyourownstyle.wordpress.com/ 

Hoe heet je? Ben je een beetje blij met die naam? Zo niet, hoe had je liever geheten?
Mijn naam is dus Danique, nee geen Anique of Dominique en ook geen Danny. Vaak krijg ik plotseling een andere naam of zijn mensen mijn naam vergeten omdat het zogenaamd een 'moeilijke naam' zou moeten zijn. Pfff, vermoeiend. Verder ben ik best tevreden met mijn naam, al heb ik de naam Esmee ook altijd mooi gevonden! Ook een stuk makkelijker dan Danique, haha :). 

Hoe gaat het met je? 
Relaxed! Ik heb de laatste tijd een ‘ik ben zo blij maar ik weet eigenlijk niet echt waarom’ bui,dus helemaal toppie! En met jou? - Haha, om meteen maar even antwoord te geven, met mij ook: Lekker weekend dus dat is altijd fijn. 

Wat is het laatste cijfer dat je op school hebt gekregen? 
Hmmm nu moet ik even nadenken hoor… Ik zit op het MBO dus krijg ik een stuk minder cijfers dan toen ik op de middelbare school zat, het laatste cijfer want ik me in ieder geval kan herinneren is een 7,5 voor het vak creatief (en dat is wat hoor met onze o zo kieskeurige docent!). 


Hoe laat ga je meestal slapen en hoelaat sta je op? 
Oooh slapen, wat hou ik daar toch van! Meestal rol ik (met veel moeite, dat wel) rond half 7 uit mijn bed en kruip ik er s’avonds rond 11 uur weer erin. En dit is dan doordeweeks als ik naar school ga, in het weekend ga ik er om dezelfde tijd uit en iets later er weer in.


Geef eens een cijfer voor je eigen blog! 
Haha, dit is een leuke vraag zeg! Nou, eens even kijken, de opmaak mag van mij wel stukken beter (daar ben ik o zo goed in dus dat moet wel goed komen, euh just kidding!) en ik wil wat uitgebreidere stukken en euhmm meer eigen foto’s. En oke er is nog zoveel wat ik wil verbeteren/veranderen! Dus ik geef het voor nu een zeventje.


Tell us: Hoeveel vriendjes heb je in je leven gehad? 
Euhmmm, next! Haha maar een paar hoor, en ook niet echt serieus.


Welke feestdagen mogen ze voor jou afschaffen? 
Geen een! Ik hou van feestdagen, vooral met kerst kan ik helemaal losgaan op kerstliedjes, leuke jurkjes voor de kerstdagen, veel cadeautjes kopen en lekker eten en al die gezelligheid. Nah: geen enkele dus!


Heb je wel eens gerookt/alcohol gedronken?  
Allebei wel eens gedaan maar ik hou niet zo van allebei, roken kost je ontzettend veel geld en het stinkt en alcohol is ook niet echt mijn ding. Af en toe een paar slokjes maar verder eigenlijk nooit!


Maak eens een top 3 chips smaken. 
Maar een top 3? Verdorie, ik hou van chips, nee ik hou HEEL veel van chips. Meer dan van chocolade. Oke ik probeer een top 3 te maken…
1 - Doritos natuurlijk! En dan de oranje zak, nacho cheese. Nu ik dit invul krijg ik er meteen zin in!
2 - Nu wordt het al wat moeilijker, waarom zijn er ook zoveel soorten? Oke nummer twee is voor de Buggles, ook de nacho cheese variant.
3 – Nee toch, ik heb op dit moment nog minstens 10 soorten chips in gedachten die hier kunnen staan, kill your darlings zeggen ze altijd dus ik kies… euhmm … toch maar cheese union.


Wat doe je meestal op zondag ?
Niet zoveel, haha. Vaak blog ik, kijk ik een filmpje of een leuke serie (op dit moment: Pretty Little Liars! O zo verslavend) op mijn laptop, en wat voor school bezig of een beetje wat rotzooi opruimen in mijn kamer. Niet heel bijzonder dus, oja en heel veel mailen! 


Wat is je duurste miskoop?
Ik koop echt veel, heel veel, te veel. Maar ik heb toch wel spijt van mijn All Stars, die ik twee maten te groot heb gekocht en dus echt een dikke miskoop zijn! Ook mijn camouflage jas was best duur en o zo leuk: met gouden studs op de schouders en gouden skulls als knopen, alleen de studs op de schouders gingen er na een halve dag dragen er al vanaf. Bummer :(. 


Vertel je grootste blunder in je leven.
Weer zo’n moeilijke vraag haha, ik ben namelijk een wandelende pechvogel die overal tegen aan knalt en de hele dag door blundert en dat soort dingen. Maar het eerste wat me nu te binnen schiet is dit van een paar jaar terug: 


Op de middelbare school kwamen ik en mijn vriendinnen ALTIJD te laat voor gym. Niemand van ons hield echt van gym dus we stonden vaak wat te lummelen aan de kant van de zaal als we er al waren. Op een gegeven moment was onze gymdocent het zat: als jullie nog een keer te laat komen dan doe ik de deur van de gymzaal op slot en komen jullie er niet in en mogen jullie na schooltijd twee uur komen gymmen! Whoops, dat was ook niet de bedoeling. Dus de week daarop toen we weer gym hadden renden we naar de kleedkamers en gingen ons omkleden en wilden de gymzaal binnen. Er waren twee deuren: links en rechts zat een deur. Bijna altijd moesten we bij deur links zijn, maar de klink ging niet naar beneden! Hij was dus op slot, wel verdorie. En we waren nog wel zo snel geweest met omkleden, dus we hebben misschien wel 20 minuten voor de linker deur gezeten toen we opeens achter de rechter deur allemaal lawaai hoorden. Moesten we toch bij de rechterdeur zijn! Pffff, dat was dus alsnog nablijven...

En nog een gymblooper: zoals ik al zei ben ik geen lenige snellerd die goed is in gym, dus ik was altijd wat euhm... slomer en onhandiger dan de rest. Ook toen we een parcour moesten doen over kasten, trapeze’s, bokken en al dat soort ongein wat je tegenkomt in gymzalen, klinkt op zich niet heel erg (behalve voor mij dan) maar we moesten allemaal iets meenemen. De een een hoepel, de ander een voetbal, die weer een korf en ik moest dus een pion meenemen. En nee, geen kleine, maar een joekel van een ding ook nog eens. Zo moesten we de strijd aan tegen een ander team. Wie was er als eerst bij de finish? Tot ieders verbazing (inclusief de mijne) ging het er-rug goed! Ik kwam over de kast heen zonder dat ik eraf viel, kwam over de bok heen zonder te blijven haken, sprong netjes in de hoepels die precies een meter van elkaar aflagen en rende zonder al te veel struikelen over de mat naar het laatste onderdeel, de touwen! Het enige wat we nog hoefden te doen was met je voetbal, korf, pion of wat je ook maar bij je had naar de overkant slingeren. And say what?! We stonden gewoon voor! Oke, de eerste die naar de overkant slingerde kwam precies aan de overkant terecht, de tweede ook, hoppa, en de derde niet…. ai, net! De vierde kwam ook nog mooi terecht en toen moest alleen nog nummer 5 en dan was ik. Ik stond precies achter nummer 5 een beetje te klungelen met hoe ik in godsnaam die gigantische pion mee moest nemen. Mmmm, misschien zoNee joh dan valt ie zo op de grond, en dan kunnen we weer helemaal opnieuw beginnen, ook niet dus. Misschien als ik de pion op mijn hoofd zet? Dat ziet er raar uit,dat moet je niet doen. Misschien zo.... BAM ! Nummer 5 had zich afgezet tegen de bank aan, maar kwam dus knoeihard met zijn achterwerk (shameshameshame!) tegen mijn hoofd aan waardoor ik op de grond viel. We waren dus alsnog af en moesten helemaal opnieuw beginnen. En tja, iedereen vond het wel grappig...

Dat was het dan weer. Viel wel mee, toch? 
Nou het was ontzettend leuk! Ik vond het ontzettend leuke vragen en ik hoop dat het ook niet saai was om de antwoorden te lezen, bedankt Luna: was onwijs leuk! 


Thanks voor het invullen, Danique! Nemen jullie een kijkje op haar blog http://gotyourownstyle.wordpress.com/
9 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Geweldig interview! Haha die gymbloopers! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk interview! Ik ben ook verslaafd aan pretty little liars haha ;)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk interview, en de gym verhalen zijn erg grappig haha:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superleuk dat ik nu an de beurt ben :D
  haha vond het super leuk luna !
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk interview, grappige vragen! :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, erg leuk interview! Originele vragen en ook erg leuk ingevuld! Haha, ik moest wel lachen om de gym blunders! :D

  BeantwoordenVerwijderen