Frisse nageltjes

donderdag 21 maart 2013 |

Hoi hoi. Ik heb al een tijdje geen nagellak meer op gehad, maar helaas zijn mijn nagels nog steeds zo *pieeeep*. Hoe ik ook mijn best doe, het wordt helaas niet beloond met mooiere nagels. Maar ik dacht: Houdt dat me nou tegen om mijn nagels te lakken? Waarom doe ik het eigenlijk niet meer, terwijl ik zoveel vrolijke lakjes heb? Dus ging ik weer zoeken naar leuke kleurtjes... Frisse kleurtjes. Als het weer niet lente-achtig wordt doen we het zelf wel.

















































Met O.P.I The "It" Color en Catrice Natural is Calling. Op de foto hierboven zie je de nagellak na twee laagjes, en op de foto daar boven na één laagje. Na één lakje dekt het dus nog niet zo goed. Na twee laagjes wel! De kleuren zijn wel schattig samen, vind ik. Wat vinden jullie er van?Lees hier de blogpost over het tijdschrift dat ik ga maken - en hoe jij me kunt helpen door maar een klein dingetje te doen! 




14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Heej Luna,

    Leuke blogs schrijf je. Ik vind je schrijfstijl erg leuk om te lezen.
    Ik heb een tip voor het nagelbijten. Mijn moeder beet toen ze klein was ook haar nagels en die is er op deze manier van af gekomen: ze begon met af te spreken dat ze nog maar één hand mocht nagelbijten. Nadat ze dit een hele tijd vol hield vond ze de hand waarvan ze de nagels niet beet zo mooi dat ze vanaf toen ook besloot helemaal te stoppen met bijten. Misschien helpt het bij jou ook om het in stapjes te doen i.p.v. in één keer te stoppen?
    Het scheelt trouwens ook als je je nagels mooi vijlt, dan zijn ze mooi rond en hebben ze geen onregelmatigheden waardoor je ook minder snel genijgt bent om te bijten. Hopelijk heb je wat aan mijn tips.
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip en het compliment, anoniem! ;)

      Verwijderen
    2. Wat een handige tip! Hier heb ik ook wel iets aan!

      Verwijderen
  2. Ik heb alles al geprobeerd om te stoppen met bijten maar het lukt gewoon niet. Nu heb ik gisteren hele goedkope nepnagels van de action helemaal kort geknipt en op mijn nagels geplakt. Je ziet niet dat het nep nagels zijn en ik hebb er ook gewoon een mooi nagellakje opgedaan. Nu kan ik gewoon niet meer bijten;) De lakjes zijn mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke kleurtjes! Vooral die gele is erg vrolijk :) Hmm... ik ken het probleem met korte nagels, misschien is Trind Nail Repair wat voor je? Het is best prijzig maar zeker de moeite waard want het werkt echt :) Hij is te koop bij de Etos en kost rond de 13 euro :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook heeeele korte nagels, maar ik heb een manicure gedaan en gel nagellak erop gehad. Dit blijft zo'n 2 weken zitten en ja, je wilt het er natuurlijk niet afhebben hé?! Dus toen ben ik gestopt met nagelbijten! :D
    Dit gele is echt vrolijk! Ik heb ook zo'n soort kleurtje. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleurtjes..
    Je hebt van dat speciale spul dat vies smaakt tegen nagelbijten. Te koop bij de drogist.

    Check mijn nieuwste blogpost en laat je mening horen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb erg last van korte nagels, ze breken de hele tijd! De nagelverhardener van herome schijnt heel goed te werken. Maar het ziet er erg mooi op! Leuke kleurtjes :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie lakjes!
    Ik heb nooit nagelgebeten, gelukkig!
    Het schijnt trouwens wel dat nagelbijters sterkere en mooiere lange nagels kunnen krijgen als je ze eenmaal laat groeien.
    Goede vooruitzichten dus als het lukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuk ! x www.sistersandsisters.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauwie, dat gele lakje is echt super mooi. Echt een lente kleurtje! Je hebt hem mooi gecombineerd met het andere lakje. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt een perfect gele nagellak! Niet te licht gewoon perfect! X

    www.fashion-attacks.com

    BeantwoordenVerwijderen