Little me and style

zaterdag 23 maart 2013 |

Vroeger. Toen mama nog alles voor je kocht, je kleertjes voor je uitkoos en bij je aandeed. Die tijd is voor de meesten voorbij (okay, secret: Ik pak nog niet altijd zelf de kleren uit de kast die ik aan wil trekken.. Omdat ik daar geen zin/tijd voor heb). Voor mij is die tijd wel voorbij aangezien ik nu weet wat ik leuk vind en niet. Als klein meisje maakt het je niet eens zoveel uit. Daarom is het wel eens leuk om te zien wat je vroeger nou aanhad - gewoon voor de lol. Ik deed het eens! Hier wat foto's van little me with style, tenminste... Als je het stijl kunt noemen op sommige foto's, haha!This outfit is soooo beautiful. Okay, not. Wat heb ik aan? En dan die stickers op mijn hand, nooo! Toch vind ik mezelf ook wel schattig, om eerlijk te zijn. Mijn tandjes en oogjes, ahw. Maar die kleren kunnen eigenlijk gewoon niet... Hoewel, dat vest is nog wel schattig.


Hahaha oké, hier (^^) was ik nog niet zo klein, maar duidelijk dat ik niet mijn eigen kleren koos. Of ik had gewoon geen smaak, want die broek is veel te groot. Nu houd ik er helemaal niet van als mijn broekspijpen zo wijd zijn. Vroeger had ik het volgens mij wel vaker... En dan mijn schoentjes eronder, haha. Mijn groene vest is nog wel leuk. En mijn hoofd. Hahaha.

(<<) Laten we het maar niet hebben over mijn ik-denk-dat-modellen-ook-zo-staan-houding. Ja... Ik heb wel eens verteld over Crocs, mijn modeblunder. Op deze foto sta ik met deze Crocs. Een bewijs dus, van dat ik ze heb gedragen... Dat ik ze ooit mooi heb gevonden, haha. Ze staan wel goed bij mijn paarse jurk. Dat vind ik nog wel een leuk zomerjurkje. Blijkbaar was ik op dat moment aan het tennissen. Op de camping, geloof ik. En ik heb mijn gezicht even half van de foto geknipt want dan was de foto echt 100% lachwekkend.

Ik zat telkens te lachen om die foto's, toen ik ze aan het uitzoeken was. Ook om deze (^^). Echt grappig! Weer zo'n modellenhouding, en de kleding: Het truitje is oké, maar hoe ik 'm in mijn broek heb gestopt... Hihi. Ik vind de broek sowieso niet erg mooi. De schoenen ook niet. Waarom droeg ik dit. 

(<<) Dit vind ik wel leuk! Het was in Spanje, de zomervakantie in 2008. Ik was toen acht jaar. Op deze foto zie je alleen mijn gele hemdje. Ik vind het wel een schattig hemdje. En de kleur geel vind ik nog steeds leuk! Er zaten van die frutseltjes op het hemdje die er op een gegeven moment wel afvielen. Maar ja. Ik vind het wel een lieve foto en wat heb ik een mooi kleurtje! (Zonnen in Spanje, dat wil ik wel weer doen).Hahaha geweldig dit, een hippiebandje in mijn haar (^^)! M'n haar ging er wel een beetje raar van staan, zoals je wel ziet. Zo'n hippiebandje zit gewoon nooit goed bij mijn oren (stomme oren) maar verder vind ik het wel leuk. En dat hemdje is ook wel schattig. Deze foto is nog niet zó oud, dus volgens mij werd mijn stijl al een beetje beter, whoohoo.

Deze foto (<<) was in een doolhof. Ik heb een groen jasje aan. De foto is een beetje overbelicht maar hopelijk kun je het goed genoeg zien. Ik denk niet dat ik het jasje nu zou dragen, maar zo lelijk vind ik 'm niet. En m'n tanden. Ghehe. Het is eigenlijk maar goed dat ik nu een beugel heb.

Bovenstaande foto's zijn niet heeel oud, van toen ik echt klein was, maar mijn stijl is in korte tijd wel veranderd. En ik ben ook veranderd. In een jaar ben ik enorm veel gegroeid. In groep acht was ik namelijk kleiner dan een vriendin van me, nu ben ik groter dan haar. Ik vind het nu leuk om met mode bezig te zijn. Vroeger volgens mij niet, whahah! Wat vind jij van little me with style? 

Help je me met mijn tijdschrift? Ik zou het tof vinden als je een stukje opstuurt! Klik hier voor meer informatie. 


23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Haha leuk artikel!

  Veel liefs, Ilah (cestmoiilah.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig! Haha, wat een schattige secret in het begin van het artikel.Fijn weekend Luna! Liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh wat lief! Altijd leuk om te kijken wat je droeg toen je klein was haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaawh wat schattig! Echt echt heel grappig om te zien

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk om terug te kijken hoe je er vroeger uitzag hé?! Je was echt schattig. :) liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aw, echt schattig! Ik vind dit zo leuk om te lezen! Ik heb crocs ook gedragen haha, mijn ouders hebben ze nog steeds :P Ik vind dat eerste vestje nog best leuk! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel schattig was je vroeger. Leuk geschreven. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaa wat een lieve foto's! Dat bandje staat wel erg leuk in je haar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuk artikel
  x

  www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat was je toch een schatje! Super leuk om te zien :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Awh echt superleuk om te zien Luna! Deze tag wil ik ook nog graag doen, maar foto's inscannen.. uhu daar ben ik stiekem wel te lui voor. Dat bandje om je hoofd vind ik echt heel schattig!

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aww, wat schattig was je! ♥ Erg leuke foto's! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's. Je was echt een schatje! -x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aahh wat schattig allemaal!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Awh, wat een super schattige foto's! Echt heel leuk om te zien. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaawh wat een lieve foto's!
  Ik moest wel hardop lachen hoor, hoe je jezelf op je kop geeft.
  Leuk artikel Luun!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo leuk om te zien! Wat was je toch schattig! :D

  BeantwoordenVerwijderen