Mijn mutsjj leuke verjaardagscadeautjes!

zondag 3 februari 2013 |

Hallooo! Vrijdag was ik jarig, zoals jullie waarschijnlijk weten, en werd ik 13 jaar. Toen ik uit school kwam, kwamen de mensen naar mijn huis om me flink te verwennen dat te vieren. Dat ze me verwend hebben is ook true, want ik heb geweldige cadeaus gekregen! Ik ben er heel blij mee! Het zijn veel cadeautjes en ze zijn ook nog eens leuk, vandaar dat ik ze vandaag op mijn blog ga laten zien. Kijk snel verder..




Woew, ik vind galaxy leggings al een tijdje heel stoer en dat zei ik laatst al op mijn blog. Heb ik even mazzel dat mijn tante dat gelezen heeft! Voor haar ook handig, ze wist meteen wat ze voor  me kon kopen. En ik ben er blijjjjj mee! Ik ga deze mooie legging sowieso vaak dragen, hoewel het moeilijk te combineren is. Ik moet wat meer tunieken hebben, of zo, die bij deze galaxy legging passen.


Mel Wallis de Vries - Klem. Deze goede jeugdthriller-schrijfster heeft mij al heel vaak bang gemaakt met haar boeken. Want wow, wat zijn ze eng! Maar ze hebben dus wel altijd indruk op me gemaakt. Een tijdje heb ik ze niet meer gelezen, omdat ik er niet veel tijd voor had. Maar ook omdat ik het een beetje te scary vond, haha. Maar ik ben nu 13 dus een grote meid en ik moest nog een boek hebben voor mijn boekverslag, dat kan deze wel zijn! Ik ben er by the way al in begonnen. Spannend...

Coca Cola lipsmacker, how cool! En dan heb ik nog een hoesje voor m'n mobiel gekregen: Het is een klaphoesje. Gelukkig maar, dan heb ik minder kans dat mijn scherm weer eens breekt, oef. Het eten is noga, of nougat, whatever. Ik hoop dat ik het kan eten met mijn beugel. Lekker is het vast wel!























Hahaha, hoe leuk is dit? Ik hou van spelletjes en vragen beantwoorden, dus deze Openhartig doosjes met kaartjes vind ik echt leuk! Er zitten trouwens ook kaartjes met opdrachten tussen. De groene is voor kids, en de gele voor de daters. Niet bepaald voor mij, maar er zitten net zo leuke vragen bij. ;-)

Mensen die het programma niet kijken, kennen het net zo goed: The Voice Kids! Elke vrijdagavond op tv, maar nu krijg je ook alles over te weten in het tijdschrift! Ik wilde het graag hebben door de interviews. Het is leuk om te weten wat de kandidaten erin vertellen. En verder gaat het gewoon over popmuziek, me likes! 

Ook heb ik weer een nieuw potje Directions gekregen. Jaja, haarverf! En ik weet het, alweer ja... Maar dit keer is de kleur appelgroen en die heb ik nog niet gehad, dus da's toch een superleuk cadeau? Ook heb ik nog een boek gekregen: Auditie. Ik heb er nog nooit van gehoord, maar lezen = leuk, dus na Klem begin ik eens aan deze! 

In het zakje zit een boekenbon, en die zijn altijd goed. Ik denk wel dat het nog even duurt voordat ik er een boek mee koop, omdat ik nog twee andere boeken heb te lezen. Weet je wat het is bij mij, ik kan nooit echt  chill lezen zonder 'ik heb nog huiswerk...' in mijn achterhoofd. :( En ik heb de film Twilight Breaking Dawn part 1 gekregen! JIIIIHHHAAA! Deze heb ik natuurlijk al in de bios gezien maar het was zo'n geweldige film, die ga ik zo snel mogelijk thuis kijken. Nu kan dat! 

Kaarten. Daar word ik ook altijd blij van. Het is leuk om kaarten te krijgen, en zo af en toe zat er geld in, wat ook altijd fijn is om te hebben... ;-). Maar ik moet nog geld aan mijn ouders geven voor mijn grootste cadeau, de camera, dus het was ook wel nodig.

Haha, dit cadeau vond ik zo funny! Degene die mij het cadeautje gaf was de mok zomaar tegengekomen. Echt toevallig, met mijn naam er al op! Dat vond ze een leuk cadeau en ik ook, zeker met de Cup a Soup erbij. Volgens mij zijn die smaken wel lekker.


Party sprayyy! Als ik eventueel nog carnaval ga vieren, heb ik toch iets om mezelf wat gezelliger te maken. Ik kreeg ook de cd van Sandra van Nieuwland! Ik vond haar zo goed bij the Voice of Holland. Eigenlijk vind ik het, achteraf, wel raar dat ze niet won. Ze was echt wel bekender dan winnares Leona. En nu al een hele cd uit, wow! Ik vind alle liedjes stuk voor stuk prachtig. Ik hou van haar stem, maar mijn zusje word er bijvoorbeeld gek van. Ach, iedereen een eigen smaak. En ik heb nog een papierblokje gekregen. Om op te schrijven, notities of iets? Leukleuk.


Een tas voor m'n camera, joepie! Dat was echt een handig cadeau en ik vind de tas ook nog erg mooi. Dat waren de cadeautjes dan. Nou ja, als ik niets ben vergeten: Ik hoop niet dat ik straks nog wat tegenkom waarvan ik denk: Oh daar had ik nog een foto van moeten maken! Ik vind dat ik hele leuke cadeautjes heb gekregen en mijn verjaardag echt gezellig was. Geslaagde bday dus! Wat vinden jullie van de cadeautjes? 

23 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ah je bent weer verwend Luna, echt superleuk om te zien! Die galaxy legging is zooooo gaaaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat heb je leuke cadeautjes gekregen. :) Ook erg gave legging!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je leuke cadeautjes gekregen! Je bent lekker verwend:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent lekler verwend Luun!
    Leuke blogpost:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Moooie cadeautjes Luna! Je bent lekker verwend. :) liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt leuke dingen gekregen! Mel Wallis de vries heeft echt spannende boeken. Je legging is gaaaaf :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ah super leuke dingen! En je legging is geweldig :) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wow je hebt echt super leuke dingen gehad!
    Liefs, Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo, jij bent goed verwend zeg! Je hebt echt leuke cadeautjes gekregen :) Vooral die CD van Sandra Nieuwland vind ik tof, ik hou echt van haar stem :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een leuke cadeaus! haha die kop van cup a soup :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke kadootjes! Ben benieuwd naar je volgende dipdye! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wooooow jij hebt veel dingen gekregen. Nog gefeliciteerd! :) Ik las vroeger nooit Mel Wallis de Vries maar kende haar wel. Ik ben benieuwd wat je van dit boek vind. Geniet van alle spullen die je gekregen hebt! En nu op naar de 14..

    BeantwoordenVerwijderen
  13. leuk zeg !
    je hebt genoeg te lezen voor de komende tijd iniedergeval :D
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jij bent lekker verwend! Mooie cadeaus! En nog gefeliciteerd!(;

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een bult cadeaus, jij hebt niets te klagen gehad ;)
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Erg leuke cadeautjes! En ik vind de boeken van Mel Wallis de Vries echt geweldig! Ik heb ze bijna allemaal al gelezen :3

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Superleuke cadeaus! en succes met lezen hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je hebt echt super leuke cadeautjes gekregen :D

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw je hebt veel leuke dingen gekregen! Dat boek van Mel Wallis De Vries wil ik ook wel een keertje lezen.

    BeantwoordenVerwijderen