Luna op Instagram #9

dinsdag 5 februari 2013 |

Ik heb dan nu wel een super camera, maar dat betekent niet dat ik niets meer met mijn phone doe... Sterker nog, ik maak nog steeds veel foto's om te delen met mijn Instagramvolgers! Echt leuk; Ik ben laatst over de 100 volgers op Instagram gegaan. En meestal krijg ik likes en lieve comments bij mijn foto's. Dat is echt leuheeuk, dus je zag 'm al aankomen, hier komen dan weer wat recente foto's. Part 9! Dit is trouwens een soort van party special geworden, ;-). 

Van boven naar beneden van links naar rechts: 1. Kaarsje <3. 2. Tekenen in mijn bed, op een zondagochtend ofzooo (zaterdag kan 't ook zijn). Het was nog best goed gelukt! 3. HALLO! Ik ben dichtbij. 4. Cake! 5. Warme chocolademelk, omdat het lekker blijft, jum. 6. Welkom Canon EOS 1100D! Eindelijk mooie foto's dus aan jullie geen gezeik meer over slechte kwaliteit. Happy moi! 7. Alwéér warme choc, met slagroom en een krentenbrood. Dat is lekker man! Een tijdje verslaafd geweest, maar juist daarom koopt mijn moeder het niet meer geloof ik :(. 8. Selfie. 9. M&M en Kitkat taart voor het feestje van mijn papa. De taart was erg populair, en ging helemaal op. Ik heb er zelf ook nog wat van op natuurlijk. Lekker, en ik wilde 'm nog voor mijn verjaardag maken, maar dat is 'm niet geworden. Blijkbaar was ik ook weer niet zó onder de indruk *of het was simply een kleffe boel*. 10. Leren gaat ook gewoon weer door... Diepe zucht. 11. Ready to party! 12. Ik wilde galaxy nails maken, nou, dat was niet zo'n succes... Al vond ik dit ook best mooi. 13. Lang zal ik leven, lang zal ik leven, lang zal ik leven in de gloria, in de gloriaaaa, in de gloria. Hieperdepiep hoera voor Luna! Wauw, dit is best sneu, maar ja. Op 1 februari 2013 werd ik 13. (Wat een toeval dat dit ook foto 13 is). 14. Cheers! Nee, dit is gewoon ice tea hoor. 15. Gekregen boek lezen met gekregen legging aan! Bekijk snel de vorige post over mijn verjaardagscadeautjes. 16. Ook gekregen! Dit vind ik dus echt super lekker en leuk, een coca-cola lipsmacker! 

Om me te volgen op Instagram, zoek naar xxluuun. Een fijne week toegewenst aan iedereen. Loveyah. 


8 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Hele leuke foto's Luna! Ik kan de tekening niet super goed zien, maar wat ik kan zien is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, ik vind die lippenbalsem cola zo leuk hihi :)

  Liefs
  theseasarestormy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuke foto's! Die M&M en kitkat taart = ♥

  BeantwoordenVerwijderen