Get to know me better tag!

woensdag 16 januari 2013 |

Tags. Veel mensen doen ze, dus is het niet super origineel, maar whatever: Tags zijn leuk. Ook al zie je ze vaak, het is dan juist leuk om de verschillende antwoorden te zien, toch? Tags zijn bedoeld om rond te gaan en vandaag ga ik er ook weer één invullen. Ik ben getagd door Sophie! Zij heeft aan mij de 'Get to know me better' tag doorgegeven. Dus ik ga wat de vele vragen invullen waardoor jullie me beter leren kennen. Yay.

Geboortejaar? 
2000.

Hoe lang ben je? 
Ik ben 1.67, ik heb het pasgeleden nog gemeten dus zoiets hihi. 

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd?
Yay, nog even in mijn bedje liggen! Want ik had het eerste uur vrij en kon dus nog lekker rusten en op mijn telefoontje kijken in mijn bed, want metéén er uit moeten vind ik echt stomvervelend...

Waar ben je op dit moment? 
Achter mijn laptop, met een toetje (vlaflip, natuurlijk). En ik ben in mijn eigen huis. Wauw.

Single/relatie?
Single. 


Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:
Oké, dit vind ik wel een beetje moeilijk... Laat ik zeggen: Ik hou van muziek, schrijven, zingen en ben dol op bloggen, tijdschriften en mijn familie. Druk (=stressed), stil (soms), ingewikkeld, slim, lief. Okee, voor de meeste mensen ben ik lief :).











*arrogant op da foto*
Guycrush:
Als dit over een celeb moet gaan: Mweh. Nobody. Hoe kan een twintig jaar oudere acteur/zanger nou een crush van me zijn? Een paar jaar geleden vond ik Jan Kooijman geweldig. Te grappig gewoon.

Wat zou je op dit moment graag willen?
Poeh, even denken! Ik zou op dit moment mijn beugel even uit willen doen als het kon, want het doet een beetje zeer. Soms heb ik zo'n hekel aan het ding, terwijl het wel steeds beter gaat. Wat zou ik verder willen? Alleen maar dingen die niet echt mogelijk zijn, haha.

Wat is je doel in het leven?
Mijn doel in mijn leven. Wow, dit wordt erg filosofisch of hoe noem je dat... Ik heb hier nooit echt over nagedacht en ik weet ook niet hoe ik mijn leven zie. Een doel is wel om veel te schrijven in mijn leven en me hierin ook ga verbeteren, want ik merk gewoon nu al dat ik heel blij en rustig word van deze hobby. Ja, oké, ik vind dit een doel. 


Waar ben je bang voor?
Ik ben bang voor uren wakker liggen in mijn bed. Dat kwam even in me op. Niemand snapt het waarschijnlijk, maar ik word dan gewoon gek. Helaas heb ik zo af en toe last van het niet-kunnen-slapen, maar misschien komt het juist door die gedachten. Dus eigenlijk moet ik gewoon kappen met bang zijn, and just relax. Trouwens: Ik ben ook wel eens bang om iemand kwijt te raken die echt heel belangrijk voor me is. Maar ik denk dat iedereen dat wel eens is.


Heb je je rijbewijs?
Ja joh. 

Nagellak of lippenstift?
Nagellak, nagellak, nagellak! Dat was niet moeilijk. Ik heb best veel nagellakjes en kan niet zonder. Lippenstift, daar heb ik niets mee. En als ik het dan op doe (meestal voor de lol), dan krijg ik een clown-face en denk ik: Laat maar. Ik zal voorlopig geen beautyblogger worden, maar zeg nooit nooit, haha. 

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?
Ik heb altijd winter gezegd. Maar nu is het winter en hoeft het voor mij niet echt meer. Maar dat komt doordat de feestdagen voorbij zijn. Tijdens de feestdagen ga ik sowieso voor de winter: Zo'n gezellige wintermaand is december! Verder mag het zomer zijn, vooral omdat het dan lekker lang vakantie is!


Wil je ooit gaan trouwen? .
Weeeeeeet-ik-veeeeel! Nog nooit over nagedacht. Moet ik eerst maar een man vinden, waar ik echt veel van hou, hihi. 


Ben je een healthy-freak?
Eigenlijk niet. Ik voel me natuurlijk prettiger achteraf als ik iets gezonds heb gegeten, het is toch beter voor je. Als je te veel vet eet, word je dik en dat wil je of course ook niet. Maar ik eet graag ongezond want om eerlijk te zijn is pizza en patat het lekkerst. Oftewel ik ben geen healthy-freak, maar eet niet alleen maar ongezond. You get it? 


Wat voor kleur haar en lengte heb je?

Ik heb bruin haar met op het moment een paarse dip, en de lengte is halflang. 

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?
Haha, heeeel graag? Dat weet ik niet, maar ik vind een parka echt leuk. Ik zie ze wel eens op plaatjes en ik vind het stoere jassen. Verder komt er niets in me op, maar ik kom wel eens wat tegen wat ik gaaf vind! Oh ja, een galaxy legging. Liefde! 

Heb je tattoos? 
Nope, geen tattoos.

Heb je piercings?

Ook geen piercings.


Draag je een bril?
Oooooook geen bril, haha!



Wat is jouw perfecte pizza?
Mijn perfecte pizza is in jullie ogen waarschijnlijk redelijk saai, maar voor mij heerlijk. Het is een pizza met (Mozzarella) kaas, tomaat, en rucola. Wow eigenlijk zit er nauwelijks iets op, lol! Volgens mij zitten er nog wel meer dingen op want deze perfecte pizza komt uit mijn lievelingsrestaurant, maar dan zou ik even op de kaart moeten kijken. Het lijkt me wel chill om die thuis te hebben en dan thuis allemaal pizza's daar te bestellen, met thuisbezorging *dreaming*...

Favoriete eten/drinken?
Pizza forever! Lees hierboven. Verder drink ik graag thee, chocolademelk en als koud drankje appelsap.

Wat is je favoriete parfum?

Ik heb geen favoriete parfum, dit heb ik vast al eens gezegd: Ik spuit nooit parfum op. Nog niet! 


Wat is het laatste wat je kocht?
Oké, even goed nadenken nu... Nou, ik weet het niet! Ik koop gewoon weinig. Iets voor mijn give-away, misschien? 


Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?
Waarschijnlijk stapte ik toen onder de douche (dinsdag). Op dinsdag heb ik namelijk het eerste uur vrij en dan mag ik alles wat slomer en later doen, jeeej! Daar hou ik nou van.

Favoriete ijsje?
Ben & Jerry are my best friends. Strawberry Cheesecake vind ik heerlijk, net als Cookie Dough en Chocolate Fudge Brownie. Heb ik nu ook wel zin in... 

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?
Geen van beide, kan dat ook? Ik ben alles behalve een hevige slaper. En ik word wel vroeg wakker, maar dat betekent niet dat ik meteen uit mijn bed kom. In het weekend dan, want doordeweeks moet het wel. In het weekend blijf ik nog lekker lang liggen, maar dan niet om te slapen maar om te lezen of zo. 


Wat zijn je plannen voor 2013?
Relaxt het jaar door gaan en positief denken! Ik weet van mezelf dat ik me heel snel druk ga maken, maar gelukkig zijn er hele lieve mensen om me heen die me geruststellen en mij dan weer blij maken. Maar ik moet zelf ook tijd nemen om te relaxen. Positief denken is zeker een goeie voor me: Daarvoor heb ik mijn Vision Board gemaakt!

Met hoeveel kussens slaap jij? 
Eén kussen vind ik genoeg, hoor! 

Ben je een ochtend of avond persoon?
Avond, geen twijfel mogelijk. Vergeleken met mijn leeftijdsgenootjes slaap ik denk ik later, meestal rond half elf. Maar ik kan gewoon niet eerder in slaap vallen. Het maakt me verder niet moe of zo, het is gewoon hoe ik ben! Ik kan het aan, dus waarom ook niet. In de avond ben ik ook niet vaak moe en in de ochtend altijd...

Ben je geordend of rommelig?
Uhm, een beetje daar tussenin. Ik heb nooit echt zin om iets te ordenen, maar ik ben ook niet rommelig. Ik laat van mezelf gewoon niet veel rommel achter. Als het dan rommelig is op mijn kamer, heb ik het in ieder geval niet gedaan (maar moet ik het wel opruimen, grrr). 


Wat wil je op dit moment graag zien?
De film Koning van Katoren. Laatst kwam ik er achter dat ie niet meer in de bios draait, bummer.

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?
Weer zo'n 'filosofische vraag'. Ik hoop wel de komende jaren goede cijfers te halen op school, en over tien jaar wil ik dat mijn school en alles met succes is afgerond en ik kan gaan doen wat ik leuk vind. Ik hoop verwacht ook dat over tien jaar ik een minder stressvol persoon ben.

Wie mis je op dit moment?
Mijn nichtje, ik heb haar sinds de Kerst niet meer gezien. Het is zo'n liefje, ik wil haar vaker zien, hihi. 

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?
Mijn neus sowieso niet (is dat eigenlijk wel een lichaamsdeel?). Laat ik zeggen mijn benen. Ze zijn redelijk lang en aan de bovenkant wat stevig, maar ik ben trots op mijn 'hardloopbenen' zoals mijn vader ze noemt. Jammer dat ik wel wat beter moet worden in hardlopen. 

Heb je een accent? 
Nou, ik geloof het niet...


Zussen/broers, hoe oud?
Twee zusjes, de jongste is 9 en ik heb nog een zusje van 10. 


Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? 
Op een saaie doordeweekse dag word ik wakker, ga ik douchen, eten en tandenpoetsen. Tandenpoetsen is een klus die wel een kwartier duurt voor mij. Dan ga ik naar school en kom ik thuis, hoe laat dat is elke dag weer anders natuurlijk. Dan ga ik aan mijn huiswerk, als ik niet zo veel huiswerk heb ga ik eerst bloggen of zo. Dan gaan we eten, op maandag heb ik moderne dans. En 's avonds doe ik niet veel meer aan huiswerk of leren: Dan vind ik dat ik lekker op de bank mag zitten! Tv kijkend, met thee of warme chocolademelk, en kijkend op mijn mobieltje. Of dan lees ik wat. Bloggen doe ik ook meestal 's avonds, en dan bekijk ik de nieuwe posts van andere bloggers ook eventjes. 

Hopelijk vinden jullie het goed als ik zeg dat ik geen mensen ga taggen. Je mag de tag gewoon overnemen als je dat wilt. Have fun! 

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuk dat je hem hebt overgenomen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk ingevuld Luna!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk om te lezen! Jouw pizzafavoriet valt nog mee, hihi, ik vind salami pizza het lekkerst en daar zit al helemaal bar weinig op, hahaha! Wat leuk dat je trouwens nog twee zusjes hebt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke tag! :) Altijd leuk om te lezen zoiets. En ik snap je helemaal met dat uren wakker liggen in bed, vreselijk haha! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. so great!!

    natalie
    http://lucyandtherunaways.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke tag met veeeeel vragen hihi! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke tag! altijd leuk om te lezen :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hihi wat een leuke tag! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke antwoorden :d
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te lezen:d en dat wakker liggen snap ik pff heb dat soms ook wel is tja wat doe je eraan:)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk om te lezen! Ik heb deze tag ook gedaan vandaag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt een leuke tag! Ook echt super leuk ingevuld! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leeuk, ik heb hem ook pas ingevuld! :)

    BeantwoordenVerwijderen