Fashionthings die ik leuk vind

donderdag 10 januari 2013 |

Wil jij een Essie-lakje en een kruis armbandje winnen? Doe dan mee met mijn give-away. Klik!! Als eerst, alles is goedgekomen met mijn domein en dat betekent dat ik nu eindelijk een .nl blog heb! Dus jeaaaaah, kijk maar, lunalovelyworld.nl! Hier ben ik of course heel blij mee. Mijn post van vandaag gaat verder over mode. Op Weheartit staat enorm veel mode en als ik er eens langs scroll, denk ik vaak: Leuk! Leuk! Aaaah, gaaf! Jaloers! Leuk! Dat wil ik hebben. En ga zo maar door. Misschien was het wel eens leuk om het eens op een rijtje te zetten. En dan is er nog de vraag: Wat vind ik er zo leuk aan?



Weet je wat het is met spikes/studs? Ik denk dat dit zo'n trend is geworden, omdat het gewoon stoer staat. Studs of spikes maken een outfit stoer, maakt een kledingstuk net wat meer trendy. Op de foto hierboven zitten ze op een trui. De trui is redelijk saai en de studs maken het toch nog een mooi kledingstuk. En dat vind ik nou leuk aan studs en spikes. Als ik ze op een foto zie, denk ik meteen: Stoer. Gaaf. Tegenwoordig willen we ook een beetje zulke kleding, en niet alleen maar girly en mooie jurkjes en zo.


Hier krijg ik echt zo'n 'AMAZING' gevoel bij. Zo'n legging wil ik ook, haha! Je valt er best wel mee op, en soms vind ik dat wel leuk. Dat mensen kijken naar je kleding, want ik wil geen grijs muisje zijn. De legging heeft een mooie print (galaxy, wow!) en kleuren, en je kunt het wel bij iets moois combineren. Waar kun je 'm kopen, eigenlijk? Want hij ziet er ook zo gaaf uit op alle plaatjes.

De schoenen op de foto zijn ook erg gaaf. Mooie knalkleur! Toch zou ik die minder snel kopen, omdat je ze niet overal bij kunt dragen. En dat zou jammer zijn, want ik verwacht dat zulke schoenen wel wat kosten. Maar toch: Leuke schoenen, legging, picture perfect!



Sweaters, truien. Deze dingen zijn gewoon warm, hebben leuke prints en zijn daarom ook gewoon hip. Ook zijn truien en sweaters een beetje nonchalant, en dat heeft ook wel wat! Deze winter heb ik zoveel leuke sweaters en truien gezien. Bij de Primark waren ze ook best veel, dus ik heb er wat ingeslagen. Jammer dat het niet echt meer kan als het warm wordt, maar we hebben nog even! Dus trek je sweater of trui nog even aan. Oversized zijn ze ook leuk. Dan kun je er een rustige legging onder doen, of juist eentje met ook coole prints! Ahw, I love that.


1. De dieren-muts, laat ik ze zo maar even noemen. Ik zie ze wel eens, en dan vind ik dat cute. Alleen deze trend heb ik overgeslagen deze winter, omdat ik niet echt mutsen draag. Ik had nog wel een muts van de Primark maar die heb ik niet gedragen... 2. Moustaches. Het blijft gewoon hip. Laatst zag ik een enorm leuk shirtje met een moustache bij Pieces, in mijn maat. Ik dacht: Dit is mijn kans! Maar helaas was de hals veel te laag, en zat het shirtje dus niet goed. Dat vond ik jammer. Ik vond het wel eens leuk om iets met een moustache te hebben, mijn ketting is helaas kwijt... Die moet ik gaan zoeken, anders is het zo zonde. 3. De kraag! Natuurlijk ken je deze trend. Allerlei kraagjes vind ik wel leuk, die puntige en ronde (okay, is daar eigenlijk een aparte naam voor?). Maar vooral die op de foto vind ik prettyyy. Met dat gele truitje. Oh wauw. 4. Legerprint! Ik was deze winter helemaal obsessed. Net als de studs/spikes: Het maakt een outfit stoer, zo zie je ook wel op de foto. Eigenlijk is er wel wat veranderd, volgens mij was legerprint vroeger helemaal niks? In elk geval kan ik me niet voorstellen dat de 'fashionista's' toen legerprint droegen.

Zie jij ook wel eens een plaatje waarbij je denkt: Prachtig! Dat wil ik hebben? Over welke trends ben jij enthousiast? Beeld: Weheartit






16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuk gedaan Luna! Ik vind legerprint ook leuk, grappig dat dat weer helemaal terug is gekomen! Ook de kraagjestrend vind ik heel leuk, alleen een beetje jammer dat ze vaak best duur zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de meeste dingen hiervan ook leuk! Vooral de studs en galaxy leggings <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hetzelfde bij mij, leuke dingenn! Ik hou van de pandamuts! :)Gefeliciteerd met je eigen domein! hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de muts vind ik zo leuk !
    en ik wil ook nog steeds een galazy legging,te gek vind ik ze (:
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de snorren en studs echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil ook nog steeds een galaxy legging! En die pandamuts is zooooo cool :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuke items, ik vind dingen met spikes en studs erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zou alles van hierboven wel willen, haha! Vooral de trui met spikes, zo gaaf :)

    Liefs, Irene
    SISTERS IN PARADISE

    BeantwoordenVerwijderen
  9. WAUW! GEFELICITEERD MET JE DOMEIN! ♥ :)

    En wat een leuke fashion items, zeg!

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk dat je zo de trens op een rijtje hebt gezet! Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk haha! Dat kraagje (ronde) wordt een peterpan kraagje genoemd dacht ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die truien zijn leuk! Vooral de eerste :)

    BeantwoordenVerwijderen