Vision Board: 2013

dinsdag 8 januari 2013 |

Doe jij ook mee met mijn give-away? Te winnen is: Een kruis-armbandje en een nagellakje van Essie. Klik en doe mee! Damn. Ik heb het gevoel dat ik echt minder moet 'zeuren' op mijn blog of zo, straks schrik ik mijn lezers nog af. Da's natuurlijk niet wat ik moet hebben maar het is heel fijn om soms eens lekker te klagen. En waar kan dat beter dan op je blog? Ik zou nu eens happy blijven, ook al zit ik ongelukkig te zijn op school. Want hallo?! Het is 2013! Ik zou júist iets veranderen. Met behulp van een Vision Board kan mij dit misschien lukken. Misschien. Ik ben gewoon niet altijd even positief en zit nog wel eens in een dip.. Maar dan kijk ik naar mijn Vision Board voor 2013 met aanmoedigende spreuken. Is dat ook iets voor jou?

Ik ben nu zo depri like blegh. Ik weet niet waarom dat zo is, maar deels omdat de vakantie is afgelopen, sowieso. Maar ik ga weer een beetje opknappen en hopelijk lekker slapen zodat de volgende artikels gezellig en vrolijk worden! Wat vinden jullie van mijn Vision Board? 

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk bord en heel veel succes met alles! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk word je snel weer wat vrolijker! Leuk gedaan trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan Luna! Af en toe klagen is natuurlijk prima, als je niet klaagt ben je fake denk ik haha. Maar blijf gewoon lekker positief, kijk uit naar leuke dingen, dan komt het wel goed meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gemaakt Luna :d
  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey meis! leuk gemaaktt weer,het is jou blog je mag doen wat je wilt als je wilt klagen doe het gewoon iedereen doet het haha:P hoop dat je snel goed voel:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk maakt het je een beetje minder depri als ik zeg dat dit vision board echt heeeeeeeeeeeeeel mooi is, want dat is 'ie! ♥ ♥ ♥

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je vision board is echt super leuk, en heeel erg mooi! Ik vind trouwens niet erg hoor dat je klaagt, dat doe ik ook ;')

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik hou van vision boards !
  ik hoop dat je je snel beter gaat voelen (:
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi gemaakt! Ik ben ook een beetje ingekakt de laatste dagen haha mede door dat ik weer veel verplichtingen krijg op school enzo. Maar het komt van zelf allemaal wel weer goed! Je vision board geeft in ieder geval handige inspiratie voor dit soort momentjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, echt heeel leuk gemaakt! Ik begrijp precies wat je bedoelt met het "klagen" op je blog. Soms moet je het gewoon kwijt en ik denk dat iedere blogger zich daar wel in kan verplaatsen, dus blog lekker waar jij je goed bij voelt! of dat nu op dat moment positief of negatief is :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk gedaan! Creabea :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind 'm er erg leuk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk gedaan hoor! Pept mij ook een beetje op, ik wil echt slagen dit jaar :)

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat creatieffff!
  En niet zo depri zijn he, nergens voor nodig!
  Gewoon volluit lachen en genieten^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow, zo een heb ik nog nooit gezien, haha! Echt supercreatief, ik word gemotiveerd om ook zo iets te doen nu :)

  BeantwoordenVerwijderen