Outfit & feeling sad

zondag 6 januari 2013 |

Doe je mee met mijn give-away? Je kunt een lakje van Essie winnen, en een kruis-armbandje! Klik hier. Hoi lieve mensen, het is alweer zondag. Zucht! De laatste dag van de vakantie. Dan begint school stressen, vroeg op staan, huiswerk maken en uren in klaslokalen zitten weer. En ik heb er nog niet eens voor 1% zin in. Kan de zomer-vakantie vast komen? Maar goed, ik moet het toch zien te overleven (werkelijk). Nu mijn eerste en laatste outfitpost van de vakantie (oh dit voelt rot om te zeggen). Hope yah like it!

 


Sorry by the way voor de crappy foto's.. Ik heb een gewoon zwart shirtje aan met een spijkerbroek, eigenlijk kan het niet simpeler. Maar het vest maakt het toch een leuke outfit. Ik vind het echt een gaaf ding, mijn tante (die ene hippe ja, het kan zijn dat je daar al eens over las hihi) 'vond het toch niet echt bij haar passen' dus gaf ze 'm aan mij. Ik vond het nog wel een beetje moeilijk met combineren hoor. Uiteindelijk paste het alleen maar bij dit zwarte ding. 

Ik zit echt met een steen in mijn maag om school. We hebben altijd heel veel huiswerk. Joh, denken jullie nu misschien, maar dit levert voor mij heel veel stress op. En ik wilde juist niet zoveel stressen in 2013. Mission impossible, waarschijnlijk, damn.. Hebben jullie tips om deze weken te "overleven"? Heel veel liefs.


20 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk!
  Een tip om het te overleven: bedenk wat echt belangrijk is. Maak gede planningen en beloon jezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit. Succes morgen !
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit! Ik heb vorig jaar heel veel gestressed om school school, een tip is om (samen met je ouders of je zus/broer of iemand anders) een planning te maken. Las dan ook was pauzes in van 10 minuten, dan krijg je war meer rust :)
  liefs, fije

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit! Vooral dat vest is inderdaad echt leuk! Ik heb morgen gelukkig nog een studiedag (sorry, hihi)... tips zijn denk ik al hierboven genoemd!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit, meestal wanneer je weer aan school begint valt het wel weer mee, tenminste bij mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De vakantie ging echt zo snel.. maar gelukkig hebben we over 5 weken volgens mij weer vakantie & leuk vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is het een idee om elke dag gelijk uit school hw te maken? Zo maak je elke dag een beetje hw. Bijvoorbeeld een uur en dan heb je de rest van de dag voor jezelf :) zo ben je ook niet een hele dag kwijt aan hw. Maar je hebt trouwens een leuke outft aan! Je kan hem ook nog combineren met een roze shirt of een roze shirt met zwarte legging en een zwart rokje. Zo heb je misschien meerdere manieren om dit leuke vest te dragen ;) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De vakantie ging echt te snel ja! Ik heb ook geen zin om naar school te gaan en ik heb ook echt nog heel veel huiswerk voor morgen. bleeeh. Heel veel succes morgen en je overleeft het vast wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk vest! School... ik zit er ook mee in mijn maag. Maar - oke dit gaat echt heel stom klinken - misschien moet je gewoon je huiswerk gaan doen als je uit school komt (is ook een goeie voor mij haha en bijvoorbeeld tot 6 of 7 uur aan je huiswerk zitten. Ik zit er ook altijd veeeeeel en veeeeeeeeeel te lang aan. Deels omdat ik altijd eerst op de computer ga... En, plan je je huiswerk? Dat helpt bij mij wel! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit! Ik heb zelf ook totaal geen zin in school :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vervelend dat je zo druk bent met school. Blijf gewoon lekker rustig en beloon jezelf ook met leuke dingen als je weer wat af hebt. Dat helpt bij mij altijd heel erg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi vest, lijkt me ook heeerlijk warm! Succes met school weer, ik heb er ook absoluut geen zin in. Ik moet op 3 dagen 07:50 beginnen, HEL. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief dat je dat vest kreeg! Ik vind hem echt gaaf :). Wat Nicole zegt over school, ben ik het mee eens ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuk vest! Ik baal ook dat school weer begint. Ik neem altijd een slaap tabletje s'avonds, dan krijg je wat meer slaap en ben je ook meteen wat beter uitgerust. Misschien heb je er wat aan.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb ook geen zin in school, maar we gaan gewoon de dagen aftellen tot het weekend (en tot de eerstvolgende vakantie). Zet 'm op! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk vest Luna! Ik heb ook geen zin in school, heb ook nog over twee weken examenweken :( Buhhh maar het lukt ons wel!
  Liefs, Esmée

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk vest zeg! Ja, ik zie er ook tegen op om naar school te gaan. Gelukkig had ik vandaag nog vrij, maar morgen moet ik ook weer :( Ik denk dat de tips die hierboven zijn geschreven erg goed zijn. Misschien ga ik ze zelf ook gebruiken, heb namelijk ook last van stress enzo vanwege school. Liefs, Tess

  BeantwoordenVerwijderen
 18. School is altijd vervelend, ja. In welke klas zit je? Ik zit in mijn examenjaar en jeetje, echt geen moment rust: van de ene toetsweek, naar verslagen en PO's en weer naar de volgende toetsweek... Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dat ziet er grappig uit..Dit vest heb ik ook..Primark

  CHECK Mijn nieuwste blogpost: hotspot en laat een reactie achter...bye

  BeantwoordenVerwijderen