020 - Een website/blog

woensdag 7 november 2012 |

Om maar weer eens verder te gaan met de 30 days challenge, deze post. Dag nummer 20 gaat over een leuke website of blog. Yay, makkelijk, want leuke blogs zijn er genoeg. Dus ga ik vandaag een postje maken over een paar (vier) blogs! Vinden die bloggers zelf waarschijnlijk ook wel leuk. Ik ga beginnen met Rieke en haar blog Riekig, maar dat zie je als je op Read more >> klikt.

 
Zoals ik al zei, eerst Rieke. Zij had eerst de blog Moda Coniglio, maar ze heeft nu een compleet nieuwe site! Haar nieuwe blog heeft de naam 'Riekig', die vind ik zelf heel leuk, past goed bij haar naam  Rieke. Nu heeft ze ook een eigen domein en plaatst ze nóg originelere artikelen. Haar posts waren al heel leuk, maar ze is nog meer verbeterd in het bloggen vind ik. Ik kijk altijd met plezier naar Rieke's blog! Oftewel ze verdient het om op mijn blog te staan (ook omdat ze een heel lief meisje is). Neem een kijkje op Riekig.nl.


De volgende blog in de spotlights is Coco Gold, van Nicole. Wat heeft haar blog een gaaf uiterlijk! Ik vind de header en de kopjes 'Homepage' en zo heel leuk. Maar ook haar achtergrond. Het geheel is lekker vrolijk maar naar mijn mening helemaal niet te druk. Haar blogposts zijn heel leuk om te lezen omdat Nicole ook aan postprojecten doet en ze dat regelmatig op haar blog laat zien. Nicole is zo creatief! Op het moment heeft ze ook een leuke give-away dus kende je haar blog nog niet, ga dan meteen naar Cocogold.blogspot.nl en doe mee. En follow haar meteen even.


Op de blog Make It Mine schrijft Adriënne over vanalles en nog wat. Mode, beauty, lifestyle en nog veel en veel meer. En ze blogt zo leuk! Ik lees altijd met veel plezier haar blog. Dat doe ik trouwens al een tijdje. Adriënne heeft ooit een rainbow cake gemaakt en ik ben er nog steeds onder de indruk van, haha. Maar echt, die zag er zo jummie uit! Nu geeft ze wat blogging tips op haar blog. Neem snel een kijkje op stayandmakeitmine.blogspot.nl. Enjoy!


De laatste blog waar ik in deze post over schrijf is van Nadia. Misschien vindt ze het helemaal niet leuk als ik dat zeg, maar ik blijf haar gewoon cute vinden. Haar nieuwe outfitpost is heel leuk, Nadia is gewoon een modelletje! Maar ook een heel goede blogster. Haar blog heet trouwens Lekkerbekkie, dat staat alleen niet in haar header. Nadia heeft altijd heel leuke DIY's en plaatjes op haar blog staan. Zeker eens een kijkje nemen op de blog van deze jonge blogger, ze is namelijk 11 jaar. Whahah oké, dan ben ikzelf eigenlijk ook een heel jonge blogger. Whatever, check haar site! lekkerbekkiekokenenzo.blogspot.nl.


Nog wat toffe blogs die ik op het moment veel lees: softruches.blogspot.nl (prachtige lay-out en foto's), inspiredby-beauty.blogspot.nl (erg leuke posts altijd over beauty en meer), colourful-frutsel.blogspot.nl (wat een creatieve meid zit achter deze blog!), letsdothepenguin.blogspot.nl (ik hou van haar grappige posts en leuke postprojecten), labellafleurr.blogspot.nl (ook erg leuke blogposts), www.afashionwayoflife.com (altijd leuke dingen te zien op Janine's blog; haar header, foto's en blogposts... alles is top!), www.radiatefashion.com (haar blog is erg populair geworden, en terecht! ook gaaf zo'n .com website), fashionbymariette.blogspot.nl (veel variërende posts en ze schrijft leuk - erg belangrijk!). En nog veeeeeeeeeeeel meer. Ik kijk al best snel tegen andere bloggers op. Dan denk ik dat mijn blog daar niks bij is, maar ik ben ook wel trots op mezelf. Ik heb bijna 300 volgers, dat betekent dat mensen mijn blog wel leuk vinden! Daar word ik echt happy van. Dus wat heb ik te klagen?!
Wat vinden jullie leuke blogs? Beeld: Weheartit en andere blogs

20 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. aaah leuke post!
    ik ga eens op de blogs kijken, ik ken een aantal niet!
    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken de meeste blogs al :)! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah Super leuk om te lezen! Ik ga even een kijkje nemen op die blogs hoor :D De layout van Nicole is inderdaad prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaaah, allerliefste Luna! ♥ Wat ontzettend lief dit! Ik werd er helemaal vrolijk van toen ik het las. Thank you! :D Als bedankje zal ik je zaterdag of zondag even in een berichtje noemen met een link naar je blog!

    Liefs,
    Adriënne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze blogs kende ik al, ze zijn inderdaad heel erg leuk! En heel lief dat ik er ook bij sta! <3

    Jouw blog is trouwens ook heel leuk Luna! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat ik ertussen sta :). Mooie nieuwe layout heb je.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk om te lezen..
    Check mijn nieuwste blogpost!!

    Bye

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Aahh lief dat ik er tussen sta, I love your blog too!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk om te lezen! Toevallig had ik vandaag ook een postje gepland over favoriete bloggers op dit moment en daarin stond Adriënne ook tussen, hihi! Ze heeft gewoon zo'n leuke blog! Softruches lees ik ook, alleen de rest ken ik nog niet, ga meteen kijken!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke post!
    En inderdaad, je eigen blog mag je natuurlijk niet vergeten!
    Bij mij staat jouw blog namelijk wel tussen mijn dagelijkse blog rondje:)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ahw, wat lief en leuk dat mijn site erbij staat! Als ik een artikel zou schrijven met mijn favoriete blogs zou jij echt op de eerste plek staan! Buiten dat je super leuk schrijft en over toffe onderwerpen, ben ik je ook nog eens een hartstikke leuk persoon (:

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jeeeej, wat leuk dat ik er tussen sta! Ik zag al bij mijn statistieken dat er een paar bezoekers via jouw blog op die van mij terecht waren gekomen, lief :)
    De andere blogs kende ik nog niet dus daar heb ik ook meteen even een kijkje genomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De blog van Nicole vind ik ook echt heel erg leuk! Er staat altijd veel inspiratie op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ken er al een paar van!

    Doe je mee met mijn winactie? :) http://goldenmustaches.blogspot.nl/2012/11/winactie-moustache-oorbellen.html

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk dat je dit zo doet!:) XO

    p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken. ( :

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Inderdaad leuk om nieuwe blogs te zien! En jou blog is heel leuk, door jou (en je blog)ben ik begonnen met bloggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey meis wat leuk dat ik in je post sta:D bedankt!:D

    Liefs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen