Mode-apps, what's cool?

zaterdag 3 november 2012 |

Wij meiden delen iets met elkaar waar de meeste jongens maar weinig van snappen: Fashion, mode, hippe dingen, kleding, trends, you know what. Ook zijn we allemaal fan van smartphones waar wij de leukste apps op downloaden. Toch zijn er vast wat apps die jij nog mist op je telefoon. Apps die te maken hebben met onze fashionhobby! Want mode-apps zijn er genoeg. Maaruh... What's cool? Ik 'test' ze vandaag op mijn blog en dan is het downloaden maar.
App numero één getest is de bekende app What To Wear. Ik denk dat dit wel bekend is voor sommigen. Met deze app krijg je elke dag leuke nieuwe setjes te zien. Niet per se bedoeld om het meteen te kopen, maar misschien doe je wat inspiratie op voor de outfit van de nieuwe dag. Ook krijg je een outfit te zien die goed passend is bij het weer, dus is het zonnig? Een mooi jurkje of broekje met topje (helaas, die tijd zijn we net voorbij...). Maar de herfstige kleren van nu zijn ook vetleukgaaf! Ook wanneer je er geen inspiratie van krijgt, dan is het altijd nog geweldig om dit allemaal te bekijken. Ikzelf vind dat in elk geval wel heel leuk. De app What To Wear is gratis en krijgt van mij het cijfer: 8. Omdat: Ik het een prima app vind, erg leuk om de setjes te bekijken en inspiratie op te doen!De app FashionChick bestaat weer uit andere dingen, zoals onder andere fashionnews! Zo blijf je op de hoogte en word jij zelf ook een FashionChick, hihi. Zo staat er ook iets over wintermode en er zijn verschillende dingen te winnen. Ik heb de app pas net gedownload en ik vind 'm wel leuk, maar ik denk niet dat ik er veel mee zou doen. Misschien verwijder ik 'm nog wel, anders kost het alleen maar gigabites, of hoe heten die dingen. Begrijp me niet verkeerd want ik zei al dat ik de app gaaf vind! Er is dan ook heel veel te vinden in FashionChick. Je kunt er shoppen bij meer dan 100 webshops. Dat is belangrijk in deze app, en dat was ik helemaal vergeten te zeggen... Domdom. Cijfer: 6.5. De app is wel oké, maar ik denk niet dat ik 'm helemaal ga begrijpen of mee om kan gaan.


Bij deze app krijg ik een ongelooflijk Instagramgevoel (prachtig woord) maar ik denk niet dat dat zo gek is. En dat meerderen dat vinden. Dat vind ik jammer, want ik vind het niet origineel. De app heet Pose en iedereen deelt zijn (?) of haar stijl in deze app voor Android en iPhone/iPad/ik denk ook iPod. Maar op Instagram kun je dat ook doen... Jammer dus. Oké, ik vind wel dat het leuk is, een app met alleen maar modefoto's, maar ik denk niet van: Wauw dit is de app die ik moet hebben. Na de review bedacht te hebben heb ik 'm ook meteen weer verwijderd. Ik heb er wel een account voor moeten aanmaken, met de naam stylelikeluna (vind ik dan wel weer leuk). Maar neh. Nehnehhhh. Wel kan ik het me voorstellen hoor, dat echte fashionista's elke dag hun OOTD op Pose zetten en dan honderden likes krijgen. Maar ik niet, want ik ben geen echte fashionista, ook al ben ik dol op fashion. Cijfer: 7, omdat er leuke foto's op te vinden zijn, maar ik word niet heel enthousiast over de app.

 
Wat is jouw mode-app musthave, om dit lijstje af te maken? Beeld: Eigen foto's en play.google.com

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. wat handig dit! super leuk geschreven!

  liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zou je mee willen doen met mijn give-away? :)

  (http://fashiondreamsforever.blogspot.nl/2012/11/give-away.html)

  liefs, Sophie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb what to wear app! Die is echt leuk! liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel, handig ook!
  Ik ga je volgen!
  Ik heb een blog vandaag gestart misschien dat je er is op wilt kijken? (Vroeger had ik al is een blog, maar die waren heel klein)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel zeg! Ik wist nog helemaal niks van deze apps... hihi. What to wear lijkt mij heel leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je ze getest hebt! Pose lijkt mij juist wel heel erg leuk, ik denk dat als je een aantal leuke fashionista's volgt, je heel veel inspiratie uit hun outfits kunt halen! En je hebt niet maar 1 set per dag zoals bij What To Wear, maar veel meer! Ik ga hem downloaden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die eerst app heb ik ook! Over het algemeen vind ik hem wel leuk, maar het is niet dat ik er heel erg vaak op kijk ofzo (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had altijd op mijn iPod Style.com echt een grote aanrader :D.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen