The Voice auditions

zondag 9 september 2012 |

Ha lovely's! Ben jij ook zo fan van The Voice of Holland? Ik wel, ik vind het zo leuk dat de audities weer begonnen zijn. Het is al een paar keer op tv geweest en ik heb veel geweldige audities gezien. Vooral steen goede meiden die heel mooi hebben gezongen. Ik wilde graag deze audities met jullie delen, misschien heb jij ze wel gemist! Want ze zijn zeker mooi om weer eens te luisteren. Nu dus een top 4! Op één staat voor mij...

 
Dit vind ik mooi omdat Maame Joses zo'n eigen stem heeft. En ook echt zo'n mooie stem, ik kreeg kippenvel bij haar auditie bij The Voice! Nick en Simon hebben dit talent in hun team, ik denk dat ze daar zeker mee boffen. Wat mij betreft wordt Maame The Voice of Holland, maar ik weet het nooit, misschien komt er nog een veel betere auditie! Het filmpje is trouwens niet haar auditie, maar ze zong het bij 'Evers Staat Op'.
 
 
Hier is dan Eyelar, die voor mij sowieso op nummer twee staat! Ik vond haar auditie in één woord prachtig. Ik weet niet of iedereen zo enthousiast is als ik, in elk geval gingen niet alle stoelen om bij The Voice. Maar nou en, Eyelar is door! En met haar stem gaat ze het vast ver schoppen.  (Filmpje werd weggehaald bij YouTube, vandaar een foto.)

Ook Sandra had een geweldige auditie. Ze maakte iets heel anders van het bekende liedje 'More', van natuurlijk Usher. We kennen het allemaal wel. Maar hoe Sandra het zingt, dat is pas super! Mijn mening is dat het beter is dan het origineel. Een top auditie van Sandra. Met dit YouTubefilmpje met lyrics kun je ook nog eens lekker meezingen!
 
Floortje staat bij mij op vier. Ook zij zong heel knap bij The Voice of Holland laatst. Ik was heel enthousiast over haar auditie, wat komt er toch veel talent bij TVOH! Floortje Smit zong het liedje Alone en dat deed ze met veel power en haar mooie stem.
 
Nou, wat een girlpower! Niet dat ik de mannen niet goed vind, maar de meiden zijn gewoon veel beter. Haha, ik VIND ze veel beter, moet ik eigenlijk zeggen. De auditie van Ron Link vond ik ook heel goed en die wilde ik er wel bij doen, maar ik kon niks vinden op YouTube. Volgende week is er weer The Voice. Het wordt echt door heeeel veel mensen bekeken en dat snap ik helemaal. Het is gewoon zo leuk om te zien. Veel audities ontroeren mij gewoon, ze weten het liedje zo goed over te brengen. Vooral bij Maame had ik dat, vandaar dat ze bij mij op nummer één staat. Vrijdag komt er vast weer veel nieuw talent aan, want dan gaan ze toch weer verder met de audities?
PS: Ik heb laatst aan de lay-out van Michelle gewerkt. Ze is net begonnen met bloggen en zou het erg leuk vinden als meer mensen haar gingen volgen. Dus, zouden jullie lief willen zijn en haar willen volgen? Haar blog heet The Smiling Girl
Beeld: Google

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. ik vind maame ook heel erg goed, floortje is oo kleuk :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de Voice of Holland ook altijd super leuk! Alleen ik heb bijna nooit tijd om op vrijdag avond te kijken, en ben dan weer te lui om terug te kijken.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben absoluut voor Floortje, ik vind haar echt geweldig!

  xx veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk TVOH alleen als ik thuis ben op vrijdagavond, en dat ben ik heel vaak niet. Maar als ik het ben, dan wel.

  Floortje is goed hè? Ik kende Maame Joses nog niet maar haar stem is prachtig en ze heeft en ze heeft echt eigen stemgeluid. Ik vind Eyelar ook goed, maar Floortje vind ik dan toch beter. Sandra kende ik ook nog niet, en ze heeft More zo anders gemaakt - ik vind het ook prachtig!! Leuk dat je je deze filmpjes laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd weer super leuk als het begonnen is! Liefs, Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De auditie van Maame vond ik ook erg goed! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. LOVE! Hun stemmen zijn steengoed! Ik heb de audities van Floortje, Maame en Sandra al gezien :) Een auditant die ook meedoet (geen idee hoe ze heet, maar ze heeft heel grote hanenkam en ze is bruin) vond ik ook geweldig! ik kijk echt (al) elk jaar naar the Voice, geweldig programma! Ik moet ook altijd erg lachen om de grappen van de coaches! :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mij staat de auditie van Floortje op nummer 1 :). Ik vond de auditie van Charlotte Fisser ook geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen