Luna op Instagram #5

zaterdag 8 september 2012 |

Numero vijf alweer! Ik vind Instagram heel erg leuk maar ben vooral bezig met foto's kijken en liken. De laatste tijd ben ik zo druk, dat ik vergeet ze zelf te maken. Maarrr dat geeft niet, ik heb genoeg nieuwe voor deze rubriek. Ik heb ze weer overzichtelijk in een collage gezet, zodat jullie ze kunnen bekijken. Of follow me gewoon op Instagram. Je kunt me vinden als xxluuun.


Van boven naar beneden, van links naar rechts: 1. M'n geliefde rode broek! 2. Ik ja. 3. Het Chanel-truitje die ik gisteren nog aan jullie liet zien! Die had ik toen ook eens aangetrokken voor de foto. 4. Ons poesje Bella heeft eigenlijk wel een heel grappig hoofd op deze foto, vinden jullie ook niet? 5. Mijn Cowboysbag! Ik ben zo blij dat ik deze schooltas heb. 6. Deze nagellak, Catrice's Browno Mars, is echt mooi! Mooie kleur. 7. De school was net begonnen en mijn agenda was al helemaal vol met huiswerkhuiswerkhuiswerk... 8. Dit leuke shirtje had mijn oma meegenomen van de Primark. Echt een superleuk ding met dat kraagje! Ik ben zo enthousiast over de Primark, ook als ik aankopen zie van bloggers. Ik moet er gewoon heen. 9. Vorige week toen het weer weekend werd! We love chips! 10. Deze leuke ring zag ik in Tina. Hebben! 11. Ook de maak de smaak chips gingen we uitproberen. Aioli e aglio is lekker aan de ene kant, maar ook weer niet. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Geen van de drie wint trouwens van patatje joppie chips. 12. Moussstache! 13. Ik toen ik klein was. Hihih. 14. Dit was dinsdag, toen was ik het eerste uur vrij van school. Ik ging een beetje laptoppen maar ik moest wel bijna gaan. M'n tas was ready. 15. Deze kleur vind ik echt iukdswdkis geweldig, maar ik had heel lelijk gelakt. 16. Na een drukke schoolweek weer lekker chillen op de bank (echt... ik verdien het).

Weekend dus! Ga jij nog leuke dingen doen? xo, Luna.
Beeld: Eigen foto's

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Zo leuk om te zien! De meeste foto's had ik al gezien op Instagram :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke foto's! aah wat zag jij er schattig uit zeg :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk ! het rare is ...
  Ik krijg jouwn blogberichten niet binnen in mijn dashboard ! :( !
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nummer 13 is echt super schattig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien, je katje is super schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! I love Instagram hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk om te zien! Zelf had ik ook zo'n gevoel bij de Aioli e aglio. Maar eigenlijk mot ik het niet zo hebben van al die smaakjes, doe mij maar gewoon paprika!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om zo te zien wat je zoal op Instagram plaatst!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen