Outfit: Bloemenbroek en (fake) chanel

vrijdag 7 september 2012 |

Zoooo, perfect hoe ik mijn outfit in de titel heb omschreven (not). Maar dat doet er niet toe, het gaat om mijn outfit! Eigenlijk draag ik dit vandaag niet echt, ik vond de bloemenbroek gewoon wel grappig met het Chanel shirtje, maar voor mijn blog en niet voor school zeg maar. De broek is van de markt (goedkoop, yeah!) en het shirtje heb ik al heel lang. Het Chanelteken maakte ik er zelf op. Here's my outfit, hipperdepip vind je ook niet?

 


 
 
 
Jullie merken wel dat ik minder blog he? Nja, ik vind het heel lastig om er tijd voor te vinden zo in het begin van de brugklas. Plannen moet ik beter leren (met stress omgaan ook). Ik kan me er wel druk om gaan maken, dat ik minder bezig ben met bloggen, maar dat hoeft niet. Dan denk ik ook; Het is nou eenmaal zo. Misschien vinden mijn lezers het jammer, maar die zullen het ook vast begrijpen! Wat vinden jullie van deze outfit?

14 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Hele leuke outfit, het shirtje en de broek zijn allebei heel gaaf ! In het begin is het ook wel even wennen op een nieuwe school, maar dat snappen wij denk ik wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ontzettend leuke outfit! die broek is super leuk :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Mooi, zo'n shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je ziet er superleuk uit! Vooral de broek vind ik lovely!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit! Ik snap wel dat je nu wat minder blogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie outfit. Ik vind de broek leuk en ik begrijp je volkomen.x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, vind die broek erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke broek!
  En je moet je echt niet stressen om je blog! je school is veel belangrijker:)

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfit, i love de broek <3
  Super blog!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice photos and really cool outfit, you look great, I like your pants, what a great print and that top is so nice, the perfect touch to the outfit also you are really beautiful! Your blog is lovely by the way and I am a new follower on GFC and Bloglovin! Hope you will like my blog and follow back!

  Pop Culture&Fashion Magic

  BeantwoordenVerwijderen