Extreem... maar ook wel gaaf

woensdag 5 september 2012 |

Beauty en fashion is af en toe extravagant, soms extreem. En dat is erg leuk om te zien: Haar in neonkleuren en een very extravagante jurk. Dan denk je: Dat wil ik ook! Maar écht zelf met zulk haar of zo'n jurk te lopen, als meisje in Nederland op een normale middelbare school: Nou nee. Toch blijft het leuk om de extreme beauty's te bekijken op bijvoorbeeld Tumblr en Weheartit. Ik ging er ook eens mee bezig, om het nu aan jullie te laten zien. Ik denk dat we dit allemaal wel leuk vinden!

Totally red hair: Laten we beginnen in de categorie haar. Je haar helemaal rood verfen (niet zoals ik dat heb gedaan, alleen dip dye dus) is iets waar veel meiden van dromen. Zo extreem is het helemaal niet, maar laten we zeggen dat je wel opvalt met rode haren. Rood haar is ontzettend gaaf, ik heb er al wel een paar meiden mee gespot. Met neprood haar, bedoel ik dan wel hé. Natuurlijk verfden de beroemde meiden ook hun haren rood. Wat dacht je van Rihanna? Heb je rood haar van jezelf, dan ben je al helemaal supercool. Ik durfde nog niet mee te doen met de red hair trend, of vond het gewoon een beetje abnormaal als je als twaalfjarige je volledige haar rood gaat verfen... Dat tweede dan vooral. Want, cool of niet, je moet er wel goed over nagedacht hebben!

In een felle kleur: We gaan naar weer iets extremers, ja haha, we bouwen het langzaam op. Rood is nog niet eens het felste. Denk eens aan een gele kleur of een groene kleur in je haar. Floor van Floor's Style is al supercool met d'r momentele paarse haar. Het kan nu ook alweer anders zijn, je weet het nooit bij haar! Eén ding weet ik wel: Dat ik het heel gedurfd vind van Floor, zo'n fellere kleur. Als mijn rode dip dye eruit is ga ik denk ik ook voor een felle kleur. Ik dacht aan roze. Jaaa, ik ben stoerder dan je denkt! Ik ben ook niet bang om gepest te worden of zo, want ik wil gewoon mezelf zijn met mijn kleding en haar. Toch zou ik niet mijn haar willen als op de foto hiernaast, maar dat is omdat ik het gewoon te extreem vind voor mijzelf.


Kort koppie, of juist lang: Natuuuurlijk is dat extreem! Ook al denk je misschien van niet, het is wel zo. Maar dan bedoel ik ook: Haar dat niet onder je oren uit komt en haar dat tot over je billen komt. Bij dit stukje dacht ik aan Emma Watson, best een jonge meid die heel stoer haar haren afknipte. Voor Harry Potter mocht ze dat niet doen, maar toen dat was afgelopen, ging de schaar meteen in haar haar. En het staat haar stoer! Je zou misschien denken dat het voor oude vrouwen is en totaal niet leuk, maar integendeel. Ook al zou ik het zelf niet laten doen, het staat leuk bij sommigen. Net als heel lange haren. Ik heb nu een heel aardig meisje in mijn klas die klein is, en heel lang haar heeft. Ik vind dat zo gaaf! Het komt wel over haar billen, zo ongeveer. Daar kun je dan wel trots op zijn en denken: Dit ga ik niet afknippen! Helaas moet ik het doen met halflang haar, waar ik niet per se trots op kan zijn. Hoewel ik wel veel complimenten krijg over de dip dye.

Op naar beauty! Lovely lashes: Je ziet vast wel eens plaatjes van extreem lange nepwimpers die dan ook nog eens felgekleurd zijn. Leuk om te zien en te bewonderen, maar die leuke nepwimpers kun je natuurlijk niet naar school dragen. Ik vond deze collage op internet. In de collage zie je erg veel extreme nepwimpers die allemaal wel erg gaaf zijn. Er is nog veel meer op internet te vinden, maar deze collage moest ik jullie sowieso laten zien. Beautiful and extravagant!


Printjes op je lippen: Voor een hippe print op je lippen kun je voor een lipsticker gaan. Deze zijn hartstikke leuk maar ook nu weer, niet voor school. Naar een feestje is het een hartstikke leuk idee en dan val je ook zeker op. Op polyvore zette ik wat hippe lippen bij elkaar.

Veel tattoos: Ook dit heeft met beauty te maken. Tattoos. De meningen over tattoos verschillen erg. Sommigen willen nooit een tattoo omdat ze het gewoon niet mooi vinden, zo'n plaatje op je lichaam. Anderen vinden het juist weer geweldig en hebben hun hele lichaam vol (jullie dachten ook aan Ben Saunders, nietwaar?). Ben Saunders heeft zijn hele lichaam en hoofd onder de tattoos en dat vind ik wel bij extreme beauty horen.


Fashion kan ook heel extreem zijn, kijk maar eens naar deze 'muscle legging': Wat een engerd, vinden jullie ook niet? Deze legging zag ik al eerder op deze blog. De blogger achter deze blog, eerlijk gezegd is haar naam voor mij onduidelijk, vond de legging ook al eng. Ze vertelde dat hij wel 60 euro kost. Nou, wil je opvallen, koop 'm dan! Ik weet wel zeker dat ik dat nooit zou doen, want ik vind de muscle legging echt vreselijk scary. Brrr...

De laatste, maar zeker niet minder extreem is de kledingkast van Lady Gaga: Yep, de queen van de extreme kledingkast is of course Lady Gaga. Haar kun je op internet bekijken in vele knettergekke outfits die we stiekem toch een beetje leuk vinden. Want geef toe: Het is wel stoer dat ze het durft, ook al zijn sommige outfits echt not done. Dan heb ik het over de bekende vleesjurk. Lady Gaga kreeg daar veel kritiek over, maar ik heb niet het idee dat Gaga zich daar druk over maakt. Zij gaat gewoon door met de meest gekke outfits en haar kapsels zijn ook zeker niet gewoontjes. Typ Lady Gaga in op de fotosites Tumblr en Weheartit, en je snapt wel wat ik bedoel.

Rood haar gaat nog wel, maar verder gaat het meer de extreme kant op. Wat kan nog, vind jij?
Beeld: Weheartit

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Waauw ik vind het een hele eer dat ik genoemd word!! :D Echt superlief van je <3

  Ik hou gewoon van extreem haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaa ik vind het wel erg gaaf op de foto's :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het er super gaaf uitzien op de foto's, maar zou het zelf nooit doen / dragen ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet nog dat ik scene haar had. Mijn haar was bruin en ik had overal rode plukjes. Op sommige plekken had ik verticale strepen in rood en bruin. Cointails waren dat. Ik was er gek op. Helaas kan het niet meer met mijn werk. Maar ik zou zo nog twee coontails in mijn haar willen. Leuk artikel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk artikel, maar niks voor mij :P.

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de legging wel erg heftig! Die liptattoos zijn wel gaaf, maar ook wel extreem. Voor een feestje vind ik ze wel weer tof! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave post ^^! Ik vind dat extreme vaak wel leuk om te zien ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het echt gaaf om te zien! Mooi gemaakt altijd! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt heel leuk zeg, lekker extreem vooral voor foto's enz. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow gedurft!

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sorry voor mijn late reactie... Maar echt gaaf! Zelf denk ik niet dat ik het zo extreem ooit ga doen, maar het ziet er inderdaad erg gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hello!
  After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
  "International Directory Blogspot" is made of thousend of blogs from 155 countries. If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
  It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
  We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
  So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
  I think this community could also interest you.
  We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
  Thank you for your understanding.
  Please follow our blog, it will be very appreciate.
  I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
  After your approval to join us, you will receive your badge
  Regards
  Chris
  I follow your blog, I hope it will please you
  To find out more about us, click on the link below:
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen