Big shoplog Primark en H&M

zondag 23 september 2012 |

Het was zaterdag gisteren en ik was bijna de hele dag weg naar de stad Essen! Die stad ligt in Duitsland en was erg leuk, voornamelijk omdat daar de Primark was. Daar gingen we speciaal voor maar ik heb ook nog wat dingen bij de H&M gekocht. Die laat ik ook zien in deze shoplog. Ja, deze bíg shoplog. want bij de Primark koop je veel. Daar kom je namelijk niet heel vaak (althans, ik niet). De Primark was supergaaf, zoveel nieuwe fashion voor ongelooflijk lage prijzen. Genoeg gekletst, het is tijd dat jullie mijn aankopen gaan bewonderen.


Kraagjes zijn helemaal hip en er waren er genoeg te zien in de Primark. Ik was er gisteren met mijn moeder, zusje en tante, maar mijn tante was al eerder geweest met mijn oma. Toen hadden ze ook een leuk shirtje met kraagje voor mij gekocht. Nu pakte ik ook weer een leuke. Ik had 'm niet eens gepast, zoals zoveel dingen niet. Soms ging ik wat stiekem in de winkel passen maar dat was niet de bedoeling. Nouja, anders moest ik in die megalange rij voor de paskamers. Hopelijk past het kraag-truitje mij, lol.

 

Deze was niet van de Primark maar van de geweldige H&M! We waren al lang genoeg in de Primark geweest en dus gingen we nog wat door Essen lopen. In de H&M zag ik het bovenstaande truitje en ik werd er meteen verliefd op, hihi. Er zitten zoals je ziet allemaal gekleurde pailletjes op, echt schattig.

 
 
 
Eerst zie je een roze vestje die ik er ook maar gewoon bij had gegooid. Gewoon omdat ik 'm leuk vind. Een lekker vestje voor dit seizoen en met een mooie felle kleur roze! Ik heb ook een muts en een sjaal gekocht met alle kleuren van de regenboog. Ik ben dol op kleuren en toen ik deze zag moest ik ze gewoon hebben. Het is leuk dat ze zo gekleurd zijn want ik heb niet zo'n gekleurde winterjas dus dan staan deze er mooi bij. Op de foto hierboven zie je een legging. Volgens iedereen hier moet ik 'm als pyjamabroek gebruiken, maar volgens mijzelf kan het ook als legging. Waarom zou ik dit leuke ding alleen in bed dragen? Dan ziet niemand 'm, die gaat gewoon mee naar school hoor!


 
Leuk hé die glittertjes? Ik vond 'm gewoon zo schattig dat ik het truitje ook kocht. Zonder 'm te passen. Nu past ie me gelukkig wel anders was het wel zonde geweest. Het lijkt me niet echt een supergoede kwaliteit shirtje maar alles bij de Primark is niet van perfecte kwaliteit. Achja.
 
 
 
 
De paarse trui vind ik ook superleuk. Ik heb 'm thuis al gepast en hij past, fijn. Het is ook een lekker warme trui en niet onbelangrijk: Fashionable. Net als de ring. Wat ben ik blij dat ik eindelijk een dubbele ring heb! Een crossring nog wel. Ik had 'm al eerder bij de Bijou Brigitte gezien voor iets van acht euro, echt duur vind ik hoor. Deze kostte maar twee euro. Wauw wat een verschil! Nu heb ik wel kans dat deze sneller kapot kan gaan. Ja, dat zal vast wel gebeuren, maar toch ben ik blij met de ring. OHJA. Ik heb ook nog een broek gekocht bij de H&M maar die kreeg ik niet goed op de foto. Klik hier om 'm op de H&M site te zien.

Ik word wel een beetje gek van de fotokwaliteit van de iPhone. Ik wil de iPhone niet meer gebruiken voor mijn blog. Mijn blog wordt steeds 'professioneler' en daar horen mooie foto's bij. Nu ben ik niet tevreden dus ik wil dat veranderen. Als ik niet eerder een goede camera (spiegelreflex) koop dan krijg ik 'm op mijn verjaardag want zo wil ik het echt niet meer. Wat ik ook haat is dat als ik de foto's op mijn blog wil zetten, ze zeg maar dunner worden. Ik lijk veel slanker dan ik ben, hahaha. Helaas kan ik dat niet op een andere manier veranderen dan telkens de foto's met PicMonkey.com breder te maken. Zodat ze op mijn blog een normale breedte hebben. Maar dat gedoe wil ik allemaal niet en ik hoop zo dat iemand een oplossing weet? Een HTML code? Dat een foto gewoon op zijn normale lengte en breedte op mijn blog kan komen? Please. Hellup. Beeld: Eigen foto's

25 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ben gisteren ook naar de Primark geweest :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Oh mijn god, die ring! Ik móet naar de Primark voor die ring <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie items! Ik moet ook een keer naar de Primark! liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg leuk, ik ben echt dol op de Primark spullen. Ik moet er echt weer een keer naar toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke aankopen, vooral die ring met het kruisje is prachtig!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love the peter pan neck and the lovely nini pailettes! Btw, who draw the drawing of your profile picture! It is so familiar to me!


    Love from barcelona,

    http://cantaffordlanvin.blogspot.com.es

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aaaah wat heb je leuke spulletjes gekocht, alles wat je hebt gekocht wil ik ook wel. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke items! die truien zien er heerlijk wamr uit!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een super leuke dingen heb je gekocht!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Toffe kleding heb je gekocht! I like!
    xxx

    www.senorita-annemijn.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuke dingen! Ben echt jaloers op al die leuke dingetjes! Ben echt dol op dat roze vestje dat je "er zo maar even" bij had gegooid ! :D Echt een leuk ding!

    Xoxx;

    PSsssttt. ik vind de kwaliteit harstikke goed hoor! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Super leuke aankopen!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Woehoe, Primark! Wat een leuke aankoopjes :) Ik vind je eerste blauwe blouseje heeeel leuk en je ring met kruis ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat zijn een hoop leuke aankoopjes, ben nog nooit bij Primark geweest zou ik best eens heen willen maar zo ver weg zijn ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke dingen heb je gekocht! Toen wij daar met school heen gingen vorig jaar was de primark nog niet open helaas :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke kleding heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Echt super leuk! Wat heb ik nu ook zin om naar de primark te gaan (: xo

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oeeeh, leuke dingen heb je gekocht!, Ik ben echt jaloers ik wil ook naar de primarkt!!
    xx Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke aankopen! Ik ben nog nooit in een Primark winkel geweest, maar als ik dit zo zie gaat het wel kriebelen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuke aankopen! Vooral dat eerste truitje en die witte sweater met zwart en glittertjes, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Gave spullen heb je gekocht zeg!
    Super leuk!
    x

    BeantwoordenVerwijderen