Tips voor een fun schoolweek

dinsdag 25 september 2012 |

School is alweer een tijdje begonnen, ook al kan ik me voorstellen dat het voor sommigen een héle tijd lijkt. Want school is zo verschrikkelijk sáái. Wat interesseren je die verhalen over aardrijkskunde nou? Het wordt tijd om wat fun te brengen in de lessen. Met deze tips heb je voor elke dag weer een nieuwe challenge om uit te voeren. Verveel je je vaak met je vriendinnen dan is dit erg lollig voor jullie. Wel volgende week beginnen, nu ben ik namelijk een dagje te laat.
 
 
Op maandag: Op de eerste dag van de week zijn de meesten al helemaal chagrijnig, maar nu komt daar verandering in. Jij en je vriendinnen hebben namelijk besloten om de hele dag een smile op jullie gezichten te hebben en lekker vrolijk te zijn. Jep, zelfs tegen de leraren. Dit werkt echt hoor, om zelf ook wat vrolijker te zijn op maandag. Als je er zelf gewoon het beste van maakt wordt het hartstikke leuk. Je begint de week ook goed door felle kleuren te dragen. Dus even geen zwart, grijs of bruin, jij gaat die dag in kleuren zoals rood, knaloranje en felblauw. Fijne maandag!
 
Op dinsdag: De dinsdag maak je weer op een andere manier. Wat doe je namelijk? Je gaat koekjes uitdelen! In het weekend kun je een berg koekjes bakken die je op school aan wat mensen uit gaat delen. Waarschijnlijk niet aan iedereen, maar probeer veel mensen blij te maken met een koekje. Een idioot plan? Welnee, als iemand het raar vindt heb je daar toch gewoon schijt aan. Jij en je vriendinnen hebben lol bij het bakken en jullie maken anderen blij, dus waarom niet?
 
Op woensdag: Het is complimentjesdag. Als ik een compliment geef, word ik daar vaak zelf ook blij van. Dit hebben de meesten wel denk ik. Dus wat doen jij en je vriendinnen op woensdag? Complimenten geven! Doe dat eens vooral bij de leraren, vertel dat je leraar zo'n leuke blouse aan heeft en je lerares zulke leuke schoenen (not, maar toch...). Natuurlijk geef je ook je klasgenoten een complimentje en misschien zelfs de kinderen uit andere klassen. Woensdag is een hele pósitieve dag.
 
 
Op donderdag: Op deze dag geef jij je vriendinnen een cadeautje. Gewoon omdat ze er altijd voor je zijn en omdat je zo met ze kan lachen (en mee willen doen met deze gekke challenge!). Geef ze bijvoorbeeld een sieraad die ze altijd al wilden hebben of iets anders liefs. Dat het klein is, maakt niet uit, het gaat om het gebaar! Deze dag zijn jullie dan ook weer vrolijk begonnen.
 
Op vrijdag: Vandaag is het de laatste schooldag van de week waarop jullie extra vrolijk zijn. Jullie besluiten om in de kleuren van de regenboog te gaan. Niet zoals op maandag, want nu gaat één van jullie in het geel, de ander in het blauw, de ander in het rood en de ander weer in het groen. Dat wordt lachen als iemand jullie de volgende dag aanspreekt: Hé, samen zijn jullie net de regenboog! Yeaah, leuk hé?
Beeld: Weheartit

25 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Heel leuk artikel :):

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk en positief artikel! Love it! ♥ Heel origineel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super artikel! Complimentjes is inderdaad een goede, ik word ook altijd vrolijk als mensen mij een complimentje geven dus dat zou ik zelf ook veel vaker moeten doen! En het is ook inderdaad zo dat als je zelf wat vrolijker doet en meer lacht, je ook echt een betere stemming krijgt. Als is dat niet zo gemakkelijk, want als ik chagrijnig ben dan wordt het lastig om met een glimlach door de school te lopen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha wat een leuk artikel! lekker koekjes uitdelen :)
  die laatste van vrijdag vind ik echt heel erg leuk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, wat een super leuk artikel! Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd of je dit zelf ook echt gaat doen. Zo ja, wel foto's maken he! :D Wel een super leuk idee om positiever te zijn en veel te lachen, dat helpt echt! Ook complimentjes geven kan zo leuk zijn, mensen worden daar echt blij van en dat is natuurlijk altijd fijn om te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, wat een leuk artikel! Vooral de koekjes uitdelen (of zelf allemaal opeten) vind ik een errug goed idee! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. this backpack is LOVE
  xoxo the cookies
  samecookiesdifferent.blogspot.com

  enjoy your evening!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, dit heb je echt super leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Handig!
  Morgen wordt dus complimentjesdag^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, ga ik zeker eens een keer proberen, hele vrolijke tips! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lovely pic!love the second pic.
  Join my ZARA BAG GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen