Update vanuit Zeeland

vrijdag 10 augustus 2012 |

Hallo hallo. Ik zit nog steeds in Zeeland, maar ga morgen weg. Ik wilde nog in een post gaan vertellen hoe het hier gaat en wat ik allemaal doe in Zeeland. Ook heb ik wat foto's gemaakt met Instagram, op het strand, en die wil ik aan jullie laten zien. Dus vandaag: Een update vanuit Zeeland!


Van links naar rechts: 1. Ben & Jerry's toetje, gisteravond. 2. Het strand! 3. Met de slippertjes in het zand! 4. Dit vind ik best een mooie foto van mezelf, hihih. Met natuurlijk een mooie achtergrond!

Eergisteren, woensdag dus, heb ik een hele leuke dag gehad. We gingen naar een plaatsje en daar was een soort van film te zien over zwarte gaten. Dat soort dingen vind ik eng, maar het was toch een leuk filmpje. In die buurt was ook zo'n hok waar bakken stonden met water en visjes. Dan moest je op een bankje gaan zitten en met je voeten bij die visjes. Die gingen dan helemaal tegen je voeten kriebelen en dat was goed voor je voeten. Wij hebben dat niet gedaan, het was best duur. Maar het leek me toch heel leuk! Daar vlakbij was er ook nog een lasergamehal, waar je ook nog verschillende games kon spelen met laserstralen. Zo ook 'Mission Possible' die mijn zusjes en ik hadden gedaan. Het was de bedoeling dat je onder laserstralen door ging en erover heen, zodat je de stralen niet aanraakte. Deed je dat wel, dan kreeg je strafpunten. Ik met mijn lengte raakte vier stralen en verloor van mijn zusjes, helaas. Als je nog niet voor je kan zien hoe het werkt, zoek eens op google naar 'Mission Possible'.

Ik schrijf elke dag op wat ik doe, dat heb ik ook in Italië gedaan. Mijn vakantieboekje! Ik heb er trouwens ook veel dingen in opgeplakt.

Verder ben ik naar Domburg, Vlissingen en Middelburg geweest om te shoppen. Vooral Middelburg vond ik een erg leuke stad. Er zijn ook dagen waarop we nergens heen gaan, dan zitten we de hele dag bij het huisje. Maar daar is niks verkeerds aan, met het uitzicht op de zee! Het is hier vooral relaxt, chill, leuk. Best jammer dat we morgen weggaan, maar dan gaan wij naar opa en oma om daar een paar nachtjes te logeren. Dat is ook hartstikke leuk! xo
Beeld: Eigen foto's

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat leuk! Dat met die laserstralen lijkt me erg leuk, en wat leuk dat je alles opschrijft in een boekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt leuke post! Mooi dat je het leuk hebt! En ik vind je opschrijfboekje super! x.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen nog heel veel plezier in zeeland:D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah wat leuk! Ik kom al sinds dat ik geboren ben in Zeeland, Zoutelande om precies te zijn (mijn familie heeft daar een huisje). Ik vind het altijd erg fijn om daar te komen. En inderdaad Middelburg is een leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Zeeland is zo leuk (vooral als je lekker weer hebt!). Waar zit jij in Zeeland? Ik ga er dit weekend heen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat super leuk. Zeeland is erg leuk, wij gingen altijd naar domburg. Heb je daar nog een visje gegeten ? hihi!
  Liefs,
  Lindsey.
  http://agirlwholovesbeauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je een vakantieboekje bijhoud! Ik ga het voor mijn vakantie ook proberen te doen. Zeeland lijkt me leuk om vakantie te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's!
  Nog veel plezier
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk verslag! Ik ben vorig jaar in zeeland geweest, het is daar inderdaad leuk! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je blog ziet er trouwens superleuk uit! Met header en layout! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke foto's! ben & jerry,s love that hehe :3 mooie blog, ik follow je! loves x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb je getagd! ♥ Ik heb zelf een tag gemaakt en ik heb jou uitgekozen om deze '10 quotes I live by'-tag aan door te geven! Hij komt morgen (12 augustus) online. Ik hoop dat je 'm leuk vindt en zelf ook doet! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. fijne dat je het zo leuk hebt daar :D

  BeantwoordenVerwijderen