Muziek van een paar jaar geleden #2

donderdag 9 augustus 2012 |

Zelf heb ik veel plezier gehad bij het maken van deel één, dus ik had het idee om er een soort van rubriek van te maken. Ik vind het echt heel leuk om liedjes van 2009/2010 op te zoeken die toen hip waren. En jullie vinden het leuk om te zien, volgens mij, want jullie hadden haast allemaal zo'n 'oh ja!' moment. Nu maak ik dus een deel twee, omdat ik het zelf heel leuk vind, en jullie hopelijk ook! Hier komen de "oude" liedjes:
  
Ik geloof dat het succes van Jason Derülo een beetje begonnen is in 2010: Toen Whatcha Say een populair nummer was. Ook ik luisterde het, en vond het leuk, maar nu maakt Jason Derülo nog steeds leuke hits! Eigenlijk vind ik dit liedje dan nog de leukste, haha, echt. Ken je Whatcha Say nog niet? Snel luisteren!
Natuurlijk kennen we dit lied nog! We horen het nog wel eens. Stromae met Alors On Danse. Wat vond ik dit lied geweldig, haha. Tijdens de zomer in 2010 luisterde iedereen dit liedje. Jij ook?

Ik hou van dit liedje! Dan heb ik het over Boom Boom Pow van The Black Eyed Peas. Check de best aparte clip hierboven en je herinnert je het weer! Dit liedje heb ik ook veel geluisterd vroeger, nu niet meer zo, maar ik vind het nog steeds heel leuk. Net als de hit 'I Gotta Feeling' maar deze vind ik stiekem nog leuker.

We gaan naar begin 2009, of misschien wel 2008: So Incredible van Ilse DeLange. Het liedje heeft iets vrolijks en ik kan het nog steeds wel lekker meezingen, hihi! Het zou best kunnen dat je het niet kent, maar neem dan de moeite om het even te luisteren, het is een leuk liedje!
Dit zou je dan weer wel moeten kennen, namelijk Cheryl Cole's Fight For This Love. In 2010 was het liedje een hit, maar daarna heb ik 'm nog vaak gehoord. Het is gewoon heel leuk! Ook om mee te zingen. Dit moeten jullie toch ook wel kennen? Wat vind jij ervan?

'Ooooooooh ja!' Denk je waarschijnlijk. Jij was dit nummer van Mohombi misschien vergeten, maar ik niet! Ik dacht hier al snel aan, om bij deel twee te doen. Toen ik in groep zeven zat hadden we dit liedje de hele dag op staan op school. Nou ja, niet de hele dag, maar we waren er allemaal fan van met de klas. Anders hadden we het liedje wel in ons hoofd! Ik heb het nu over Bumpy Ride.

Alexandra Burke. Deze stoere meid had met het stoere nummer 'Bad Boys' zeker een hit. Oh ja, Flo Rida doet ook nog mee met het leuke liedje. Ken je het nog? Heb je weer dat 'ooooh ja'? Ik had dat eigenlijk wel toen ik in de oude top 40 lijsten aan het kijken was. Het lied was redelijk in het begin van 2010 populair. Bad Booooooys!
Dan een rustig liedje. Hij staat in dezelfde lijst als het liedje van Alexandra Burke. Juist, Fireflies, was heel populair. En dat ik snap ik ook wel! Het is een heel leuk liedje en ik denk dat jullie 'm allemaal nog wel kunnen herinneren, Fireflies van Owl City.

Wat was het weer leuk om zo'n artikel te maken! Moet ik er een rubriek van maken, ja of nee? Oftewel moet ik dit vaker doen? Laat alsjeblieft je mening horen! 

11 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een leuke liedjes om weer eens weer te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vooral so incredible & fireflies heb ik echt vaak geluisterd volgens mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Alors on danse heb ik heel veel geluisterd, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Al die liedjes zijn zoooo leuk om terug te horen ik was vroeger helemaal verslaafd aan whatcha say, fight for this love en bad boys. Leuk artikel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh heerlijk dit soort nummers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al deze liedjes luisterde ik vroeger ook :) Maar fight for this love luister ik nu nog steeds wel eens hihi :)

  Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha ik ken ze allemaal! fight for this love heb ik erg vaak geluisterd :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. old memmories, hihih, leuke post!

  liefs
  lifeofrosalyn.blogspot.nl
  ik volg je via blogloving

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit rubriek echt heel leuk! Eigenlijk bij elk liedje denk ik wel, Oh ja! Echt super leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen