Outfit: Beach girl

zondag 12 augustus 2012 |

Ik ben nu niet meer in het huisje op het strand, maar ik had nog wel bedacht om daar wat outfitfoto's te maken. Het is er niet van gekomen, maar nu heb ik toch nog een outfit die best strand-achtig is. Dus heb ik de outfit maar omschreven als beach girl. Sorry, geen pics op het strand, helaas! Jullie moeten het hiermee doen ;).

Yeahmen! Met de iPhone kon ik nooit foto's met een zelfontspanner maken, vervelend, maar ik kwam er achter dat er een app voor was genaamd 'Handsfree..' Camera of zo. Bij die ontdekking ging ik uit mijn dak, haha! Nee, viel mee hoor, maar nu kan ik lekker foto's van mezelf maken en hoeft niemand anders het voor me te doen. Mijn hoedje vind ik erg leuk, ik heb 'm in Zeeland gekocht en niet zo veel op gehad daar, maar nu heb ik nog een leuk hoedje voor thuis! Hij komt van de H&M, waar ik in Zeeland ook nog een roze broek heb gekocht. We hebben redelijk veel geshopt daar, I love that. Het jurkje, die ik overigens ook erg schattig vind, had ik al. Ik had er een broekje onder gedaan omdat het jurkje te kort was. Misschien kan ik het zelfs beter een tuniek noemen. Mijn slippers er weer onder aan, het weer is het er wel voor. Havaianas zijn echt zo fijn! Ik heb wel een enorme snee/wond op mijn voet trouwens, toen ik ging zwemmen in de zee was er onder water een paal waar ik tegenaan knalde. Ziet er niet zo mooi uit nu met mijn slippers, het doet ook zeer. Balen hoor. Alles goed met jullie? xo

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk hoedje! Ik heb ook Havaianas, ze lopen echt goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Ik heb ook Havaianas en inderdaad nog nooit zulke fijne slippers gehad!
  Mn moeder loopt al 5 jaar op dezelfde, dat zegt genoeg over de kwaliteit.

  Voor de foto's van jezelf kan je ook een filmpje maken op je ipod/iphone/ipad je zet hem gewoon ergens neer en neemt een paar poses aan later kijk je het filmpje terug en zet je hem op pauze als je een leuke pose ziet, op het scherm tikken dat het ''menu'' weggaat en dan een screenshot maken (als je het nog begrijpt) Zo kun je in een filmpje meerdere poses doen! Heel handig vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Dat hoedje is ook heel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ontzettend leuke outfit! ik vind je hoedje erg leuk en hij staat je ook goed!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat hoedje staat je echt leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit, dat hoedje is geweldig!

  Ik volg je, volg je terug? X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit! Dat hoedje is echt leuk en staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van hoedjes :D Staat je echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoedje! Nog een fijne vakantie! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben echt weg van je hoedje! Staat je leuk, en wat een mazzel dat je die app hebt. Is een stuk fijner, nu hoef je niet elke keer iemand te zoeken die een foto wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het hoedje staat je goed:D balen van die paal in het water:S

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel leuk je hoedje!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk hoedje!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen