Love it! Nutella

maandag 13 augustus 2012 |

Wat lang geleden, de laatste 'Love it!' Ik had altijd weinig inspiratie voor deze rubriek maar vandaag kwam ik ergens op, wat echt bij de Love it! rubriek past. Ja, natuurlijk: Nutella! Jullie kennen en eten de heerlijke chocopasta vast allemaal wel. Het is gewoon zo lekker. Er zijn heel veel jummie inspiratieplaatjes te vinden op één van mijn favo sites: Weheartit.com. Dus, geniet er maar even van!


Zonder Nutella, zou ik niet weten wat ik elke ochtend op mijn brood zou moeten doen. Ik lust ook wel jam, of hagelslag, maar ik eet bijna elke ochtend chocoladepasta! Eigenlijk vind ik qua chocoladepasta alleen maar Nutella lekker. Ik zou ook wel graag de bovenstaande Nutellapot willen hebben (lekker groot!). En het is natuurlijk hartstikke lekker op koekjes, aardbeien... De Nutella-nagels zien er ook hartstikke gaaf uit. Leuk idee maar ook moeilijk, denk ik? Nou, ja, kort samengevat: Nutella is de beste! Kijk maar naar de quote hiernaast ;). Vind jij Nutella ook lekker?
Beeld: Weheartit

10 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. mjammie! Zo lekker! ik maak wel vaak nutella koekjes. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. MMM i luv nutella! doe mij zo'n grote pot! ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Nutella ook lekker! x.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm nutella is echt heerlijk ! In Italië waar wij normaal op vakantie gingen hadden ze echt van die huge Nutella potten, waar je wel een paar jaar mee doet haha. Die nagels zijn trouwens echt heel gaaf !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die quote is echt leuk! Het ziet er erg lekker uit, maar eigenlijk lus ik het niet... schaam! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo lekker!ik heb het vanochtend nog op hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha, ik leef ook echt op Nutella (:
  Die koekjes zien er ZO heerlijk uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha wat ene leuke post! Ik eet Nutella eigenlijk bijna nooit (behalve op crêpes) maar ik vind het wel heeeeeeel erg lekker. Die nagels zijn prachtig en de foto's: WOW!

  Zou jij willen stemmen op mijn zus ROCKSLITA als Look of the Month in de Cosmogirl? Ik zou het echt super vinden, bedankt!! http://www.cosmogirl.nl/lookofthemonth/37317-look-of-the-month-augustus/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik mag helaas geen Nutella eten, omdat ik allergisch ben voor noten! Best jammer, want van alle verhalen die ik hoor schijnt het heel erg lekker te zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen