Tag: 10 quotes you live by

dinsdag 14 augustus 2012 |

Bedankt Adriënne voor deze superleuke tag die je ook nog eens zelf hebt gemaakt! Ik vind het heel lief dat je mij 'getagd' hebt. Nu is het de bedoeling dat ik 10 quotes die ik zelf heel mooi vind, in de tag ga zetten en ik 'm weer doorgeef! Nou ja, er is ook nog een lijstje regels die je krijgt te zien als je op 'read more' klikt, dus daar lees je eigenlijk de regels van de tag 10 quotes you live by.


The rules:
 - Het idee is dat je 10 quotes met je lezeressen deelt. 10 quotes die voor jou ontzettend veel betekenen. Quotes you live by. Dit kunnen bijvoorbeeld quotes zijn die je inspireren, die je door moeilijke tijden heen kunnen helpen of gewoon quotes die je onwijs mooi vindt. Als je wilt, kun je natuurlijk nog een korte toelichting op de quote geven.
- Je mag natuurlijk zelf weten wie je tagt. Adriënne: 'Ik merk dat de laatste tijd niet meer veel wordt getagd, maar door bloggers gewoon wordt gezegd: 'Iedereen mag 'm overnemen.' Dat snap ik ook wel, de meeste tags gaan al langer rond op Youtube of Blogspot en dan weet je niet wie 'm al heeft gedaan. Omdat deze tag gloeinieuw is, ga ik wél 10 bloggers taggen. Wat je er daarna mee doet, moet je natuurlijk helemaal zelf weten!' Ikzelf moet toegeven dat ik dat ook doe, zeggen: Iedereen mag de tag overnemen. Dit keer doe ik dat eens niet maar ga ik echt de moeite doen om 10 bloggers te zoeken die deze tag kunnen overnemen! Maar Adriënne zei zelf al: Als je de tag wil overnemen terwijl je niet getagd bent, mag je dat ook gewoon doen. Dat mag nu ook gewoon.

10 quotes I live by (dit zijn voor mij gewoon quotes die ik mooi vind. Ze zijn af en toe simpel en jullie zullen de meesten wel kennen, maar ik moet ook toegeven... Ikzelf ben niet zo met quotes bezig, dus welke echt belangrijk voor mij zijn.):
1. 'The quietest people have the loudest minds.' Toen ik deze quote zag dacht ik: Deze past echt bij mij! Nou ja, gewoon omdat ik best stil ben en er dan allerlei gedachten door mijn hoofd gaan.
2. 'Don't judge me if you don't know me.' That is true!
3. 'Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain.' Deze quote vind ik ook gewoon heel mooi maar ook leuk, en het klopt.
4. 'The earth without art is just 'eh''. Deze quote vond ik gewoon grappig en waar.
5. 'A smile is the prettiest thing you can wear.' Leuke quote en ja, alweer, waar toch?
6. 'Beauty isn't make-up.' Deze hoort zeker bij mijn lijstje. De quote is kort maar krachtig en ik ben er helemaal mee eens: Vooral veel make-up is gewoon ugly.
7. 'I was born this way.' Deze quote kennen jullie vast wel uit het bekende liedje van Lady Gaga, Born This Way. De quote is zeker waar, ook weer kort maar zeker waar!
8. 'My heart is perfect... because you are inside.' Looovely quote!
9. 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing.' True!
10. 'You're beautiful.' Of ik dit een quote kan noemen, geen idee. Maar ik vind het mooi!

Ik tag:
1. Leila van Leila in Wonderland
2. Fleur van Lifestyle and Art
3. Marije van Love your life Love
4. Nadia van Lekkerbekkie
5. Floor en Luna van Statements of Fashion
6. Janne van Beauty, fashion and a lot more
7. Rieke van Riekig
8. Tess van Be inspired by myself
9. Marijn van Oh so September
10. Katy van Katy's blog
Dus meiden, als jullie de tag over willen nemen zou ik dat erg leuk vinden! Het hoeft natuurlijk niet, als je het zelf ook maar leuk vindt! Dat was de tag dan weer, much love, Luna.

Beeld: Eigen foto

17 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. ontzettend leuk om te lezen! :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt super leuke quotes, ik ga er een paar opschrijven (: Leuk dat je mij hebt getagd, ik ga hem binnenkort ook doen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag, ik moet nog even kijken of ik hem ook op mijn blog plaats :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk om te lezen! En ook echt gaaf dat je me 'getagd' hebt! Ik ga hem zeker ook doen! x.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog heb je, ik volg je met bloglovin.
  Ik heb vandaag me blog gestart.

  Groetjes, Chanel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Mooie quotes! Super lief dat je mij hebt getagt! Ik ga hem ook doen :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je 'm hebt gedaan, Luna! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat je me hebt getand! <3

  BeantwoordenVerwijderen