Outfit: Eerste schooldag + verandering

maandag 27 augustus 2012 |

Hoi! Vandaag was dan mijn allereerste schooldag op de middelbare school. Nou ja, eigenlijk was het een introductiedag, maar we hebben ons rooster ook gekregen en alles is nu duidelijk over de school. Ik vind wel dat dit mijn eerste schooldag was, maar morgen komt het echte werk! Nou ja, ik heb nog niet eens zoveel lessen morgen, volgens mij vier. Maar goed, vandaag ben ik dus weer naar school gegaan. Iemand kwam met het idee om dan een eerste schooldag- outfitpost te doen, dus hier is 'ie!

 



Hmm, m'n haar zit echt raar op deze foto (op de andere foto's ook trouwens). Maar dat geeft niet, ik denk dat mijn outfit op deze foto het beste te zien is!

Verder heb je inderdaad ook gelezen: Verandering. Something's gonna change! Ja, want ik zit nu op de middelbare school en ga het nu waarschijnlijk veel drukker hebben. Nu blog ik elke dag, soms een keer niet als het niet lukt, maar het zal nu vast anders gaan. Daarom heb ik besloten dat ik 5 dagen in de week ga bloggen om te beginnen. Ik wil bloggen op maandag, woensdag, vrijdag en in het weekend: Zaterdag en zondag dus. Ik weet niet helemaal of dit een goede 'gedachte' is, denken jullie dat het beter anders kan laat het me dan weten. Wat ik wel zeker weet is dat ik geen tijd ga krijgen om elke dag te bloggen, helaas pindakaas. Toch hoop ik niet dat ik door school geen tijd meer heb voor mijn grootste hobby. Natuurlijk hoop ik dat niet. Maar ik ga er ook voor zorgen dat dat niet gaat gebeuren, als ik goed plan vind ik wel plekjes om te bloggen ook al doe ik dat dan misschien minder! Vinden jullie de keuze die ik gemaakt heb goed, ook de dagen waarop ik wil bloggen, of denken jullie dat andere 'blogdagen' beter zijn? Ik wil graag horen wat jullie hiervan vinden.

PS: Als ik het drukker heb dan dat ik verwachtte, of juist minder, kan het zijn dat ik iets anders bedenk.
PPS: Mijn foto's worden altijd smaller als ik ze op mijn blog plaats. Nu heb ik ze breder gemaakt, zodat je dat minder ziet, maar ik vind het toch vreemd en vervelend. Is er een technisch iemand die weet hoe ik de foto's in normale grootte en breedte op mijn blog kan zetten?
Beeld: Eigen foto's

33 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. heel veel succes op de middelbare!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit, past goed bij je haar! Je moet zelf even kijken hoe veel je kan bloggen, ik had wel veel tijd in de eerste maar dat is bij iedereen anders!
    Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij mij varieert het altijd wanneer ik blog, waarschijnlijk wordt het ook minder als ik weer met school ga beginnen (volgende week).
    Wat een lief berichtje heb je op mijn blog achter gelaten, erg leuk :) Ik volg al mijn blogs via Bloglovin, misschien werkt dit ook voor jou, dan zie je gelijk wat je al gelezen hebt en nog niet, ook van wordpress!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat spannend allemaal. Heel veel succes en het komt vast allemaal goed. Ik heb dat ook altijd, als ik weer naar school ga met bloggen. Maar 's avonds heb je er vast wel tijd voor. ;) Veel succes, Liefs,
    Lindsey. http://agirlwholovesbeauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke outfit! Ik was ook heel zenuwachtig voor dat ik naar de middelbare ging, maar voor je het weet is het al een gewoonte. Ik blog altijd maar 1 keer per week zodat ik genoeg tijd heb voor schooldingen, maar natuurlijk kun je ook vaker gaan bloggen ;)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee !
    Raar genoeg krijg ik jou berichten niet binnen in mijn daaboard !?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleur broek!
    En veel succes op de middelbare school :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Veel suc6 op de middelbare school...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke outfit ! En wat leuk dat je het leuk vond op school. Meestal valt het qua huiswerk de eerste weken nog wel mee. Ik denk dat het je wel lukt hoor, en ik vind het wel een slim idee, misschien ook wel iets voor mij ! Veel plezier en succes morgen op school !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echt een super leuke outfit! je haar is ook zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke outfit, ik zou gewoon als ik jouw was kijken wanneer het bloggen uitkomt want je kan het best druk krijgen! Heel veel plezier op de middelbare Luna!

    Loves Amber ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke outfit :) Je moet bloggen niet als verplichting voelen en alleen doen wanneer je tijd over hebt. School staat op nr 1. Vorig jaar dacht ik daar soms anders over en toen gong het even niet goed. Niet dat het bij jou ook zo kan gaan, maar het is alleen een tip :)
    Liefs, Charile

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke outfit hoor! En je haar is echt heel mooi :D En wat Charile al zegt, je hoeft je echt niet verplicht te voelen om te bloggen hoor. Ik heb dit jaar ook heel weinig geblogd omdat ik het druk had met school. In ieder geval, heel veel succes dit jaar! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is jou haar leuk zeg!!
    Veel succes op school (:

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke outfit en succes met je school! Ik begin morgen ook met 4 uurtjes les, waarvan drie uur, drie talen xD. Maar ja, leuk je haar ^^! En ik hoop dat je een top jaar krijgt en ook nog tijd hebt om je hobby bloggen te doen =]!

    xxx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel veel succes! Komt wel goed, hoor ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke outfit! Ik vind rode broeken altijd zo leuk hihi

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  18. o0o00 i LOVE your red tips! gorgeous! Hugs from California! xx,
    The Golden Girls

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heel veel succes op school ;).

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Luna, leuke outfit! Heel veel succes en plezier gewenst op je nieuwe school ;)

    Liefs, Romy & Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wow! echt een super leuk blog heb je! ♥
    ik volg je al een tijdje. wil je misschien terug volgen? :$

    Liefs, Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Veel plezier! Ik ga alweer naar de 5de hihi ;)

    Ik heb trouwens een vraagje, hoe heb jij die randen om je foto's verwijderd?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. leuke outfit! ik snap wel dat je wat minder gaat bloggen, wij bloggen ook wat minder omdat we veel huiswerk hebben ;)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  24. succes :) logisch hor elke dag is ook redelijk veel!

    Loves.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Veel succes meid! Ik snap het, de middelbare school brengt veel huiswerk met zich mee... liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Logisch dat je het drukker gaat krijgen. Toen ik van de middelbare school naar het HBO ging kreeg ik het nóg drukker. Ik vroeg me serieus af of dat nog wel mogelijk was. :P Bedankt voor je reactie op m'n blog! :)

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hey your blog is really nice i like it ! maybe we follow each other? let me know :)= greetings www.yuliekendra.com

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Succes op de middelbare, het gaat helemaal goed komen! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  29. leuke outfit! en met dat bloggen gaat het vast goed komen ;) ook al ben je nog zo druk met huiswerl, je vind vast wel een gaatje om een blog bericht te schrijven. De dagen die je hebt bedacht zijn prima, lekker om de dag zodat je ook nog tijd hebt voor school. Ik blog ook om de dag en ik merk dat mijn bezoekers er al helemaal aan gewend zijn ;) succes op school!

    BeantwoordenVerwijderen