Weer een shoplog

zondag 1 juli 2012 |

Alweer nieuwe aankopen? Jaja, gisteren ben ik naar Arnhem geweest. Dat vind ik echt een leuke stad om in te winkelen. Ik heb er een aantal leuke dingen gekocht: Een zonnebril, een heel lief zomerjurkje, een schoolagenda en schriften, enneh ik heb ook nog een mooie kleur nagellak van mijn tante gekregen. Benieuwd naar al mijn aankopen? Check dan de foto's!

Laat ik maar beginnen met het nagellakje die ik van mijn tante heb gekregen. Hij is van Face Stockholm, ik kende dat eerst niet maar het zijn wel lakjes die wat meer kosten. Maar de kleuren zijn prachtig en de kwaliteit is dan ook goed! Mijn tante had voor zichzelf ook een erg mooie kleur gekocht, een felroze. Dit kleurtje is ook nogal fel, maar daar hou ik van!


En ja, na lang twijfelen, agenda's bekijken en niet kunnen kiezen, ben ik er toch uitgekomen! Het is de agenda van Gingerbread geworden! En wat ben ik er blij mee, ik vind 'm zó leuk! De buitenkant is lekker vrolijk en lief, met een grote uil voorop, maar de binnenkant is een stuk rustiger. Niet helemaal wit, want dan had ik 'm niet genomen, maar zo:

Je ziet nu niet heel veel van de binnenkant, maar wel een beetje. De Gingerbread agenda van 2012-2013 ziet er superschattig uit van binnen! Als ik heel eerlijk ben, deze agenda vond ik de enige leuke van alle agenda's. Dit jaar vond ik ze tegenvallen, moet ik zeggen. Gelukkig was er deze.

Ik heb gekozen voor redelijk simpele schriften. Een pakje met drie gele schriften, omdat mijn lievelingskleur geel is (neeee dat weten jullie nu nog niet), en het volgende pakje met drie schriften is met niet veel kleur maar ik vind de schriften wel erg leuk. Dan heb ik ook nog gouden schriften gekocht, hihi, me likes!

Deze zonnebril kocht ik bij de NewYorker. Ik vind 'm zo gaaf, haha! Ik hou niet van saaie zonnebrillen, doe mij maar grappige/gekleurde. Ik had ook nog een gele gezien maar die was te groot, dat vond ik wel jammer. Maar nu heb ik deze dus, een zonnebril met de Amerikaanse vlag. Daar ga ik mee in Italië rondlopen, ghehe.

Als laatste mijn jurkje (van de H&M)! Ik ben verliefd op dit zomerjurkje, hihi. Je kan het niet goed zien, maar er staan allemaal veertjes op. Vanachter is het jurkje langer. Zo lief, ik denk dat ik dit jurkje veel ga dragen deze zomer.

Wat vinden jullie van de dingen die ik in Arnhem heb gekocht? Van mijn schoolspullen, nagellak, jurkje en zonnebril? Ik moet voor school nog een etui hebben en een multomap, en misschien nog kleinere mapjes en stickers. En nog meer schriften denk ik toch. Ik ga in Italië eens kijken voor een leuke etui. Dan komt het vast allemaal wel goed met die schoolspullen. Nog een fijne zondag! xoxo, Luna.

21 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Echt leuke spullen! Dat jurkje is echt super schattig <3! x.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullen! Het nagellakje vind ik echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankoopjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een aardige en hippe tante heb jij!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te lezen!
    Die zonnebril is echt ubercool B)!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow super mooie nagellak! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke spulletjes. die jurkje staat je cute! ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuke spulletjes!
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spulletjes!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke spulletjes!

    xx, http://chanelscwonderland.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuk, die nagellak is echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke dingetjes heb je gekocht.
    Heel leuk jurkje ook.

    Liefs, Romy

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lekker felle nagellak! Mooie aankopen! Ik heb nog niet naar agenda's etc, gekeken. liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Echt hele leuke spullen! Ik vind alles echt heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke spulletjes heb je gekocht, ik vind die agenda echt leuk!

    Loves Amber ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super leuke spulletjes en wat een mooi lakje!
    XVeerle♥

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke spullen, echt een super gave zonnebril!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. die zonnebril is té leuk!

    BeantwoordenVerwijderen