013 - Welke apps staan er op jouw mobiel?

maandag 2 juli 2012 |

Vandaag dag dertien van de 30 days challenge. Dag dertien vind ik erg leuk, want ik mag gaan vertellen over de apps op mijn mobiel! Ik heb erg veel leuke apps die ik zeker aanraad. Je kent de Instagram, Blogger en Twitterapp vast wel, en ik heb die apps ook, maar ik heb ook nog apps die je misschien niet kent. Hieronder zie je mijn beginscherm. Klik snel op 'read more' om wat over elke app te lezen...De eerste twee apps, Kiosk en Herinneringen, daar doe ik niks mee. Die zitten gewoon standaard op je iPhone en ik kan ze er ook niet afhalen, niet dat het stoort of zo. Daarnaast heb ik een mapje met allemaal spellen: Fruit Ninja, Tiny Wings, Cut the Rope, Doodle Jump, Knots, SuperRope, Rat on a Snowboard (ofzoiets), FallDown!, The Hunger Games, THG quiz, en Logos Quiz. Ik heb dat mapje anti-verveling genoemd, ghehe. Dan hebben we de app Instagram, I loooove it! Ik zit de laatste tijd weer veel op Instagram te kijken. Daarna Hyves, Twitter, Pinterest en Blogger, je kent het wel. Dan Bloglovin': Waar ik vaak blogs op bekijk. Dan heb ik een app van mijn blog. Eigenlijk is het geen app, maar ik ben gewoon naar Internet (Safari) gegaan en dan: Zet in beginscherm. Nu kan ik lekker snel naar mijn blog toe! Dan Wordfeud en DrawSomething, blijft leuk. Hoewel ik merk dat steeds minder mensen aan DS doen, ik moet heel lang wachten op antwoord. En sommigen reageren al helemaal niet meer. Dan Skype, WhatsApp en Girlscene (alle berichten van Girlscene op een rij!). En AppEvent, best een leuke app hoor, je ziet de apps die die dag gratis zijn maar andere dagen niet.

Op naar de volgende pagina! Shazam. Herkenbaar, je hoort een liedje en je wilt weten hoe hij heet en wie het zingt. Gewoon even Shazammen en je weet het wel! Ik heb camera op de derde pagina staan omdat die het niet meer doet bij mij. Op de eerste pagina, die je niet ziet op de bovenste foto, heb ik Lens+ staan en die gebruik ik als camera. Dan de app van TVgids, heel handig. Sleep Cycle, dan kan je zien hoe je slaapt. De app merkt dat aan je bewegingen. Heel erg leuk! Na Sleep Cycle zie je Shelf Backgrounds, leuke achtergronden voor je beginscherm. Dan de app van een bioscoop zodat ik kan zien welke films er zijn. Daarnaast staat mijn dagboek waar ik af en toe iets inschrijf en daarnaast Music Quiz. MQ speelt liedjes af en jij moet raden welk liedje het is! Dan Video Star, waar ik ooit uitgebreid over geschreven heb. Als laatste Celeb Me: Zet jezelf met een celeb op de foto! Funny.

Welke apps heb jij op je mobiel? xoxo, Luna.

13 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuke post ! er staan zeker goeie apps tussen en sommige moest ik inderdaad nog downloaden dus bedankt voor de tip !! :)


  Liefs,

  Janice

  http://the-fashion-milkshake.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke apps! Ik heb bijna geen apps meer! Mijn geheugen is steeds vol terwijl er amper wat op staat!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke apps, alleen jammer dat ze niet allemaal voor Android verkrijgbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! We hebben veel dezelfde apps! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!
  Social media is soieso op elke Iphone :p

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Op mijn iPhone staan een beetje dezelfde apps! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke apps! Ik ga sommige zeker overnemen, hihi.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! De meeste heb ik ook op m'n iPhone staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Instagram en PicStitch zijn mijn favorieten! Kan niet meer zonde. Sleep Cycle lijkt me ook wel interessant

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leukleukleuk, ik ben ook verslaafd aan Instragram haha. :D

  BeantwoordenVerwijderen