Vakantieboeken: Flow en Jan, Jans

zaterdag 21 juli 2012 |

Op dit moment ben ik op vakantie waardoor ik niet op jullie posts kan reageren, sorry. Dit artikel is ingepland. Hey, ik ben nog niet thuis maar dit is het laatste ingeplande bericht. Ik kom namelijk wel bíjna weer naar Nederland! En dan komt er zo snel mogelijk een verslag van Italië en nog meer blogposts! Maar nu is er dus nog een ingepland artikel die gaat over... Vakantieboeken! Die liggen ook al weer lang in de winkels. Welke vakantieboeken heb ik dit jaar?



Ik heb een vakantieboek van Flow magazine en eentje van Jan, Jans en de Kinderen. Ik vind ze echt superleuk want met het vakantieboek van Jan, Jans en de Kinderen kan ik me uren vermaken: Heeeeel veeel strips staan er in! Dat is fijn, want ik vind de strips superleuk. Dan heb ik ook nog het vakantieboek van Flow magazine. Die is ook al zo leuk. Wat ziet dat vakantieboek er prachtig uit, zeg. Er staan heel veel mooie schrijfpagina's in en OH wat is hij dik. Ik denk dat ik hier al mijn vakantieavonturen in ga schrijven. Maar er staan ook veel bladzijdes om te lezen in. Heel fijn. Deze heb ik allebei meegenomen in mijn tas. Heb jij ook een vakantieboek? Much love en tot snel, Luna.
Beeld: Eigen foto's


12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. wat leuk! ik kocht vroeger ook zulke vakantieboeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook die van flow en ik heb er ook al dingen ingeplakt en geschreven. Echt ouderwets leuk weer, zo'n vakantieboek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had ook het vakantieboek van Jan, Jans en de kinderen! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die van de flow is zo leuk, die neem ik mee naar Spanje! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die van de flow vind ik altijd geweldig :)
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de Flow echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die van Flow ziet er zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die zijn altijd leuk voor de vakantie! Liefs,xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk, jan jans kocht ik vroeger ook daar heb ik de hele vakantie in gelezen

    liefsx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het vakantieboek van Flow, lijkt me echt heel leuk! x.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die van flow is zo leuk! Mijn zus koopt altijd vakantie boeken en die lees ik dan. Zelf koop ik sltijd een leuk lees of beeautyboek, xx

    BeantwoordenVerwijderen