Hallo, daar ben ik weer

donderdag 26 juli 2012 |

Lieve lezers, wat heb ik het bloggen gemist zeg toen ik op vakantie was! Maar eindelijk kan ik na twee weken weer achter mijn laptopje een artikel schrijven. Ik heb een hoop te vertellen over de vakantie. Ik ben naar Italië geweest en ik heb het ontzettend leuk gehad. Ik heb de toren van Pisa gezien, heb door steden geslenterd, ben vaak wezen zwemmen en ik heb ook een kleurtje gekregen ;). Klik snel op 'read more' voor mijn vakantieverhaal! Mét foto's!


Op 11 juli vertrokken wij naar Italië. We hadden een huisje voor één week. We zijn twee weken weg geweest, maar het huisje hadden we maar voor één week. We waren namelijk van plan om drie dagen heen te rijden, een week in het huisje te zitten, en dan weer in drie dagen terug naar Nederland te rijden. De eerste nacht van de vakantie gingen we in Duitsland slapen. De volgende dag reden we door Oostenrijk naar Italië. We konden nog niet in het huisje, daarom reden we naar het Gardameer om daar twee nachten te slapen op een camping. In een tentje. Die te klein was. Maar goed, die twee nachten waren toch erg leuk, we hebben ons zeker vermaakt aan het Gardameer. Wat kan je daar lekker zwemmen! Toen konden we eindelijk in ons vakantiehuisje en zo zijn we er naartoe gegaan...

We waren in Italië, dus wat moet je dan sowieso even doen? Juist, naar Pisa gaan, waar de scheve toren staat. Ook wij zijn er naartoe geweest en toen heb ik wat foto's van de toren van Pisa gemaakt. Hier is er één! We hebben ook een ijsje gegeten in Pisa (wat ik natuurlijk elke dag heb gedaan, Italië is ijsjesland), ennuh, naar kraampjes gekeken. Maar we hebben meer gedaan. We zijn naar de steden Lucca, Florence, en Volterra geweest. Vaak deden we halve dagen, en lagen we 's ochtends aan het zwembad die bij het huisje zat. Het zwembad was hartstikke lekker en daar ben ik vaak in geweest. En er naast, om lekker bruin te worden, en dat is een beetje gelukt. In de vakantie ben ik ook met een project begonnen. Een 30- dagen project. In het Flow vakantieboek, waar ik over heb geschreven in het vorige artikel, stonden allemaal ideeën voor zo'n project. Eéntje was: Zet een playmobilpoppetje elke dag op een andere plek en maak er dan een foto van. Met veel plezier heb ik dat gedaan in de vakantie. De foto's gaan waarschijnlijk nog op mijn blog verschijnen! Oh en ik heb nog meer foto's om te laten zien aan jullie, niet heel veel want ik heb niet altijd aan een fotootje gedacht. TAKE A LOOK!


Hierboven zie je Lucca waar wij ook zijn geweest. Lucca was een hartstikke leuke stad, zeker een aanrader. Je kon ergens op een toren, heel hoog (209 treden klimmen), en dan kon je alles lekker goed zien. Deze foto maakte ik van boven. Het was wel een beetje eng om zo een foto te maken, het was zeker hoog. Maar het is wel mooi, hé?


Een aantal keer heb ik WiFi gehad op vakantie en toen hebben jullie me kunnen volgen op Instagram. Deze foto's heb ik geplaatst. Eerste foto: Toen we na een week uit ons vakantiehuisje moesten, gingen we weer in drie/vier dagen terug. We reden van het huisje naar ergens anders in Italië: Ergens aan de kust. Daar zaten we in een hotel en op deze foto zie je het onbijt van die ochtend. Dat was erg lekker. We sliepen één nachtje in het hotel. Tweede foto: Ik bij het vakantiehuis. Derde foto: Ik, met op de achtergrond Florence! Vierde foto: Dit was bij het Gardameer. Nice pic, hé?

De week in het huisje was voorbij en we gingen terug. De eerste nacht dus in het hotel, en daarna reden we door naar mijn tante en oom en nichtje. Want zij zitten op een camping in Frankrijk en daar gingen we langs voor drie nachten. Het was een erg mooie camping met alles erop en eraan, dus daar hebben we veel plezier gehad. Ook met mijn nichtje was het heel gezellig. Vanaf Frankrijk zijn we gisteren teruggereden, naar huis. Het was nog een uur of acht rijden. In totaal hebben we veel gereden om in Italië te komen. Maar we hebben vooral veel leuks gedaan. En nu zijn we er weer, en vanaf nu kunnen jullie weer veel posts verwachten. Hoe was jouw vakantie, of ga je nog? En waar ga je heen? Ik ben benieuwd! Liefs, Luna.
Beeld: Eigen foto's

16 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Fijn dat je vakantie leuk was! Mijn vakantie was ook erg leuk! x.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit! Fijn dat je vakantie zo leuk was! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Fijn dat je vakantie zo leuk was :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welcome back! Ziet er super leuk uit! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk! Wil je me terugvolgen?

  xo mylifeasevax.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuuuk! Fijn dat je het leuk had! :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat klinkt allemaal super! leuke foto's ook :)
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Italie is een mooi land :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke foto's, weet zeker dat je een heerlijke vakantie hebt gehad!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het zo leuk was! Je hebt ook erg mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een heel erg leuk verslagje, je bent trouwens ook aardig bruin geworden, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk verslagje, Luna! Mooie foto's! twee jaar geleden ben ik ook naar het Gardameer geweest, en je kan daar inderdaad heerlijk zwemmen :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's =D! Italië is leuk ! Ik heb helaas de toren van Pisa nooit gezien. Hopen dat dat ooit eens gebeurd =]!

  Ik moet nog op vakantie =P! Ik ga dit jaar naar Egypte ^^!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt echt leuk, leuke foto's ook!
  Liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt als een super leuke vakantie! Ben zelf nog nooit in Italië geweest maar ik moet m'n ouders maar alvast overhalen voor volgend jaar! ^^

  BeantwoordenVerwijderen