Agenda's 2012-2013

woensdag 23 mei 2012 |

Jij hebt ook vast al de agenda's gecheckt van 2012-2013. Vroeg, dat wel, maar kijken kan toch? De agenda's zijn namelijk al volop in de winkels. Wauw, wat is er veel keus! Eigenlijk té veel. Het gaat moeilijk worden voor mij om te kiezen, hihi. Er zijn echt veel leuke. Vorig jaar had ik die van Oilily, maar ik denk niet dat ik die weer neem. Misschien één van deze? In deze blogpost bekijk ik de agenda's nog eens en check ze... Wat vind ik van deze nieuwe agenda's?

De O'Neill agenda en de Girlscene agenda! Allebei hartstikke leuk, vind ik. Ja, één van deze twee zou ik best willen. De O'Neill agenda heeft een hele zomerse voorkant en die van Girlscene een girly voorkant. Die van Girlscene is net een euro minder duur. Maar ja, als ik uit deze twee zou kiezen zou ik voor die van O'Neill gaan. I like!

Laat ik beginnen met de agenda van Esprit, wat vind ik 'm leuk! Echt mooi, zeg. Die van Mzzl meiden vind ik wat minder leuk. Ik denk niet dat ik die wil, hij is wel het goedkoopst. Ik zei al dat ik die van Oilily niet wilde, mij te druk... Die van vorig jaar vond ik sowieso leuker.
Die van Paul Frank is cuuuute! Hihi, die wil ik ook wel. Die van America Today zou ik niet willen, ik vind 'm niet... Vrolijk of zo? Dat grijs op de voorkant vind ik ook niet zo leuk.
Er zijn nog meer agenda's. Nog veeeel meer. Ik ga er zelf nog geen kopen, daar ga ik nog een tijdje mee wachten, want anders ben je je agenda zo snel zat. Heb jij al een agenda? Of heb je er nog geen, maar weet je wel welke je gaat nemen? Je kan natuurlijk ook een saaie agenda van de Action kopen en zelf helemaal opfleuren. Kijk nog eens naar deze post voor tips! Liefs, Luna

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ik zou zelf ook die van O'Neill nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die van Esprit, Oilily en Paul Frank vind ik de mooiste! (:
    x Lana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zag ze vorige week ook al liggen, en ik dacht: huh, nu al? Ik ben van plan om dit jaar zelf een agenda te maken, eens kijken of dat gaat lukken!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oeh erg leuk. ik heb mijn agenda al gekocht voor dit nieuwe schooljaar! ik ben gegaan voor een pip agenda. ik kon hem niet laten liggen, hihi, liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb ook altijd nog een Nederlandse schoolagenda, juist omdat er van die leuke zijn! Vorig jaar had ik een Dikkie Dik, dit jaar een PIP. Maar ik wil ook altijd de binnenkant zien, of het een beetje overzichtelijk is. Die van Kikker vind ik ook al jaren superleuk, maar die heeft zo'n rare indeling! Maar succes met het kiezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, ik kijk ook veel naar de binnenkant! Het moet inderdaad overzichtelijk zijn, maar ook een leuke binnenkant (: Maar ja, plaatjes van de binnenkant kon ik niet echt vinden. Dankuu X

      Verwijderen
  6. LEUUUKK!
    Ik heb de blond amsterdam agenda al gekocht, krijg hem voor mijn verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Ik maak hem al een aantal jaar zelf, op de HEMA site, met foto's erin :)
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die Girlscene agenda vind ik erg mooi!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. haha ik vond een agenda kopen ook altijd zo leuk!
    ik ga nu altijd voor een Moleskine, super handig en simpel!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk! Ik heb ze ook al in de winkel zien liggen. Ik vind die van Blond Amsterdam dit jaar heel leuk. Maar omdat ik best groot schrijf, is ie misschien een beetje klein. Ik zie nog wel...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Help, dat wordt moeilijk kiezen dit jaar :O.
    Ik heb dit jaar een HEMA agenda!

    Liefs, Mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ben nog niet echt bezig met een agenda kiezen, dat komt in de zomer vakantie wel. Maar ze zien er leuk uit :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oe.. zien er mooi uit. Dit jaar had ik gewoon een simpele volgens mij van de HEMA, ik vind die andere altijd zo duur.
    Liefs, Mi-lou

    www.bebeautyfullbymy.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Die van O'neill vind ik echt leuk. Geeft zo'n vakantie gevoel. En die van girlscene vind ik ook echt heel leuk.

    Ik ga toch voor een goedkope 5/6 euro agenda aangezien ze bij mij na een halfjaar toch halfdood zijn.

    BeantwoordenVerwijderen