Tag: Things i wanna do in my life

zaterdag 27 augustus 2011 |

Deze tag heb ik bij een paar blogs gezien. Ik vond 'm echt heel erg leuk! Ik wist niet of ik wel 40 dingen kon verzinnen die ik in mijn leven nog wilde doen, maar ik wilde 'm toch doen. Hier zijn dan de 40 dingen die ik nog wil doen in mijn leven, en het staat niet op volgorde van leuk naar minder leuk.
PS: Ik heb nu ook besloten om een bericht labels te geven (of hoe zeg je dat...)! Ik heb dit bij life en tags geplaatst. Naast mijn blogberichten, aan de zijkant (rechts), zie je de categorieën.

1. Een goede camera kopen en mooie foto's maken. Ik kan niet echt heel goed foto's maken, maar ik vind het wel erg leuk.2. Mijn haar rood verven. Ik mag en wil het nú nog niet, maar misschien later?3. Een heel boek schrijven. Ik vind schrijven hartstikke leuk om te doen, niet alleen op mijn blog maar ik schrijf ook verhalen. Het enige probleem is: Ik hou het niet zo lang vol. Dus ik zou heel graag een keer een goed verhaal willen áfschrijven.4. Een handtekening krijgen van een beroemd iemand.5. Een prijsvraag of zoiets winnen.6. Gaan sporten. Het is niet helemaal mijn ding, maar je hebt toch beweging nodig. Waarschijnlijk ga ik me opgeven voor dansen. Niet echt sporten, maar... Als ik maar beweeg.7. Meer followers krijgen op mijn blog.8. Later bij een tijdschrift gaan schrijven, dat is een grote droom van mij! Het lijkt me echt hartstikke leuk. Maar bloggen lijkt er wel een beetje op, en dat doe ik al en dat vind ik ook heel erg leuk om te doen.9. Leren naaien...10. Een instrument leren te spelen. Omdat ik graag zing, lijkt me dat wel erg leuk!11. Meedoen aan een talentenjacht.12. Een paspop kopen. Als ik dan heb leren naaien, wil ik kleding gaan maken en dan is een paspop wel handig! En leuk! (toch?)13. Naar Italië gaan en daar heel veel ijs eten. Jummie.14. Een mustache-ketting kopen.15. De cast van SpangaS ontmoeten.16. Eén keer iets heel geks doen met mijn kapsel! Want ik vind dat het bij mij altijd zo saaaaaaai zit...17. Minder bang worden om te vliegen en naar een ver land vliegen met mijn hele familie, of met vriendinnen, dat lijkt me ook wel erg leuk. Maar pas als ik wat ouder ben!18. Een heel gaaf feest geven.19. Mooi leren dansen.20. Leren koken/bakken. Dat is iets wat ik totaal niet kan.21. Het lijkt me cool om later in een bandje te gaan zingen. Zangeres worden lijkt me eigenlijk niks, je hebt ook wel weinig kans dat je écht doorbreekt. Dus daarom in een bandje.22. Heel misschien wil ik wel een tattoo later. Maar niet zo'n groot ding hoor, dat vind ik niet mooi. Maar bijvoorbeeld een mooi zinnetje.23. Een stijlboek/scrapbook gaan maken. (En het volhouden!)24. Chanel-nagels maken :) (Heb ik al wel eens gedaan, maar zúlke mooie als op dit plaatje?)25. Schommelen... In de lucht! Hihi, dat wordt wat, want ik heb best wel hoogtevrees!26. Iets gaan sparen (zoals visitekaartjes, beeldjes, magneetjes, lieveheerstbeestjes, weet ik veel.) En het volhouden, hihi.27. Beginnen in het dagboek. (En alweer: En het volhouden!)28. Later een huis met zwembad hebben! En met heel veel mooie bloemen in de tuin!(Wie wil dat nou niet?)29. Leren autorijden en dan een hele mooie auto kopen, ééntje met open dak misschien?30. New York lijkt me een vette stad om heen te gaan, al is dat wel ver vliegen, en zoals ik al zei ik hou niet zo van vliegen. En toch wil ik er zeker een keer heen!
31. Een record verbreken!32. Een rubiks kubus (ofzoiets) oplossen. In zulke dingen ben ik niet echt goed.33. Nóg een keer naar Parijs gaan en dan wél in de eiffeltoren gaan. Ik denk wel dat ik het een beetje eng zou vinden, met de hoogte, maar het lijkt me ook supergaaf!34. Naar een concert gaan van Adele of Rihanna lijkt me zoooo leuk.
35. Eén dag met zo'n vette Lady Gaga-strik rondlopen! Hihi.36. Zelf make-up of parfum maken.37. Meer liedjes opnemen en ze op mijn Youtube-kanaal zetten.38. Deze zag ik ook op een ander blog (http://sweetlittlethingsx.blogspot.com). De spagaat kunnen. Ja, dat zou ik ook wel graag willen kunnen. Of mijn benen in mijn nek leggen! Maar zo lenig zal ik nooit worden...
39. Mijn blog leuker maken, en meer succes ermee krijgen!40. En als laatste... Mensen helpen/iets goeds doen voor arme kinderen!
Zoals je ziet staan er ook wel wat onzindingen tussen, maar ik moest toch wat er bijzetten om deze heeeeele lange lijst vol te maken. Ja, dat was moeilijk! Maar ik ben nu toch aan het einde gekomen. Wil jij deze tag overnemen? Dat mag hoor! Ik geef 'm aan iedereen die 'm wíl overnemen.

Xxlove, Luna

7 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. oooh super leuke tag zegg!

  liefsss.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke tag! Wat weet je veel dingen te verzinnen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk om te lezen :)
  ik heb er zeker een stuk of 10 gelezen waarvan ik dacht'ja dat wil ik ook haha
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Luna, dansen is wel degelijk een sport =3 En damn ik zou nooit 40 dingen kunnen bedenken denk ik xD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen, heel veel van die dingen zou ik ook opschrijven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke antwoorden! En ja, die spagaat lukt me nog steeds niet..

  BeantwoordenVerwijderen