Nails: Chanel Nagels

donderdag 25 augustus 2011 |

Ik hou heel erg veel van nagellak. Ik vind het altijd mooi om een leuk kleurtje op mijn nagels te hebben. Soms heb ik het niet, en heb ik ook geen zin om het er op te smeren, dus doet mijn buurmeisje het voor me :).

Mijn buurmeisje (eigenlijk is ze ouder dan ik) heet Nikee. Ze lakt mijn nagels soms, soms lijkt ze wel verslaafd aan nagels lakken. Ze wil altijd de nagels van iemand lakken. Dus heeft ze gisteren die van mij, en van mijn twee zusjes gelakt.Dit zijn mijn nagels! Mooi hé? Laatst had ik gepost hoe je een Chanel shirtje zelf kan maken. Maar dit kun je ook zelf doen en dat is hélemaal niet moeilijk. Echt niet! Je lakt gewoon eerst je nagels wit (2x) en daarna pak je een pen die het niet meer doet. Je drupt een beetje zwarte nagellak (mag ook een andere kleur zijn) op een papier en daar ga je met dat pennetje in. Dan ga je de Chanel-tekentjes op je witgelakte nageltjes maken. Met zo'n pennetje wordt het een stuk makkelijker. :)

Love, Luna

6 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Erg leuke nagels *hihi Chanel ♥*. Ik heb zelf ook een keer geprobeerd om chanel tekentjes op mijn nagels te maken, maar ik had er het geduld niet meer voor xD

  Liefs ♥
  lifeisjustmagical.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! :D

  Ik heb een actie op mijn blog voor foto liefhebbers. Het is geen winactie, maar als je intresse hebt kijk je maar even. :)

  BeantwoordenVerwijderen