België

zondag 21 augustus 2011 |

Helloooowww!
Vandaag ben ik naar België geweest met mijn zusjes en ouders, naar vrienden van mijn ouders die we heel erg lang niet meer hebben gezien. Misschien wel vier jaar of zo niet. Die vrienden van mijn ouders hadden ook drie meiden, zo'n beetje van onze leeftijd en dat vonden we heel leuk natuurlijk!

Die drie meiden heten Noortje, Lonneke en Elmie. Ze zijn erg creatief en ze zitten op een knutselclub. Daar hebben ze al verschillende dingen gemaakt, waaronder de stoelen op de plaatjes hieronder. De stoelen kwamen van Marktplaats, en die hebben ze helemaal gepimpt. Misschien leuk om ook een keer zelf te doen?Dit is de stoel van Noortje. Echt hartstikke leuk met die taart en cakejes, ik vond het een vrolijke stoel!En dit is de ananas van Elmie. Grappig hé?Lonneke had er een pop van gemaakt. Nou, hij is hartstikke leuk geworden, net als de twee andere stoelen!

Dit waren de stoelen. Ze hadden ook nog veel leuke schilderijtjes hangen in het huis. Van 3 heb ik ook nog een foto gemaakt. Die hadden Noortje, Lonneke en Elmie ook gemaakt.Mooi hé allemaal?

xoxo
Luna

7 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Leuk dat je naar België was! Wat een originele stoel - echt heel erg grappig. Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Die stoelen zijn leuk. Wil ik nu oook gaan doen :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat creatief! ik vind het er leuk uitzien, vooral die eerste..

  Liefs Shannen
  www.xshannen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Trouwens meid, ik vind jou header heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen