De sterren & hun parfums!

maandag 29 augustus 2011 |

Hallo allemaal,
vandaag gaat mijn post over de parfums van beroemdheden. Waarom wil iedereen ook ineens parfums gaan maken? Vraag ik me eigenlijk af. Kim Kardashian, Katy Perry, Avril Lavigne, ze hebben allemaal eigen parfums.



Katy Perry - Purr Iedereen wist natuurlijk al dat Katy Perry dol is op katten. Nu heeft ze zelfs een parfum in de vorm van een kat, genaamd 'Purr'. Superschattig, vind ik dan!



Beyonce - Heat Ook Beyonce heeft een eigen parfum, genaamd 'Heat'. De parfum is rood, maar niet voor niets. De vurige kleur is de lievelingskleur van de zangeres. Vinden jullie 'm net zo mooi als ik?



Christina Aguilera - Royal Desire Dat is één van de parfums van miss Christina Aguilera. 'Royal Desire'. Ik kan er niet zo goed over oordelen, maar als ik 'm zie denk ik wel meteen: Die heeft vast een lieve geur!



Justin Bieber - Someday Hahaha, Justin Bieber ook al een parfum? Jazeker, en de parfum heet 'Someday'. Nu kunnen zijn fans zijn luchtje opspuiten, zodat hij echt bij hun is! Nou ja, zijn luchtje dan.



Kim Kardashian - Love By Kim Kardashian Ook Kim Kardashian heeft een parfum, genaamd 'Love by Kim Kardashian'. Als ik eerlijk ben vind ik 'm niet zo aantrekkelijk eruit zien, eerder een beetje saai. Ik ben wel benieuwd hoe hij dan eigenlijk ruikt :)

Liefs, Luna

3 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ik heb proefverpakkingen van Royal Desire en Black star :3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben ook wel benieuwd hoe die van kim kardashian ruikt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die van christina aguilera ruikt lekker <3

    BeantwoordenVerwijderen