Luna loves... Lezen!

maandag 9 mei 2011 |

Ik hou heel erg veel van lezen. Zowel boeken als tijdschriften verslind ik. Het leukste boek vind ik zeker wel 'Met mijn ogen dicht' van Maren Stoffels. Dat boek mocht speciaal met MIJ! op de foto. Wat een eer voor dat boek... Haha, nee hoor, grapje.

Met mijn ogen dicht - Maren Stoffels - Leopold
Maren Stoffels is een jonge schrijfster en daarom ben ik ook dol op haar boeken, niet alleen deze maar dus ook haar andere boeken vind ik mooi.

Dit boek gaat over:
Donna, die een buitenbeentje is. Vanuit de hoge boom vlakbij haar huis houdt ze iedereen in de gaten. Haar vriendje Stijn ook. Hij gaat nu ineens met Jen om. Is hij dan echt vergeten wat ze heeft gedaan?

Maar als Simion en Iris in haar leven komen, verandert er iets. Die twee lijken haar wel te begrijpen. Maar kan ze de dingen van vroeger wel vergeten? Tijdens kamp komt Jen plotseling wel heel dichtbij, en dan gebeurt waar Donna zo bang voor is.

Mijn mening en cijfer:
Dit boek is echt heel mooi. Ook omdat er een blind meisje in voorkomt, namelijk Iris. Zij wil niet als een zielig vogeltje behandeld worden.
Ik heb dit boek in één ruk uitgelezen, ik kon niet meer stoppen! Ik raad het boek zeker aan. Mijn cijfer: Een 9.
Ik post vast nog wel eens informatie & mijn mening over een ander boek, nu alleen even 'Met mijn ogen dicht'!

Liefs, xx, Luna

5 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat gaaf zeg, om zo op de cover te staan. Weetje wat ik een tof boek vind? Boy 7 van Mirjam Mous. Die is echt heel erg gaaf! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook heel erg van lezen!
  En idd, Maren Stoffels schrijft leuke boeken. Van haar heb ik die boeken van de Vlucht van Elin enzo gelezen.

  xoxo ♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat superleuk! Ik heb ook veel Maren Stoffels gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook heel erg van lezen. En ik vind Maren Stoffels ook goed! Volgens mij heb ik die ook gelezen! Weet je welke ook leuk is? 'Op Blote Voeten' van Maren Stoffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dat boek ook gelezen.
  Helemaal met jou eens dit boek is echt heel mooi en een echte
  aanrader en zeker voor op het strand:)!

  Liefs,
  Fleur

  BeantwoordenVerwijderen