Tag: 10 dingen die je nog niet wist over mij

dinsdag 10 mei 2011 |

Deze tag vond ik op http://liefsezra.blogspot.com.
Ik vond 'm wel leuk en heb 'm overgenomen.


1. Ik kan best goed zingen, zegt iedereen. Ik zing de hele dag door. Ik zal wel eens een filmpje plaatsen!

2. Mijn kamer is heel klein en saai! Ik zit daar bijna nooit, alleen als ik moet slapen, want je kan er niet eens twee stappen zetten zo klein is ie haha.

3. Kitkat chocola, daar ben ik één keer heel misselijk van geworden en nu ik eet ik het nooit meer. Net als bananen. Ik hou niet van bananen.

4. Ik ben tvprogramma verslaafd. Ik heb op bijna elke avond wel iets te kijken. Maandag: America's/Hollands Next Top Model. Dinsdag: Glee. Woensdag: Niks. Donderdag: Echte meisjes in de jungle. Vrijdag: X Factor. Zaterdag: Ik hou van holland. Zondag: Niks. En dan ook nog elke schooldag SpangaS.

5. Ik heb nog een verslaving: Appelsap! Ik kan gewoon niet bijhouden hoeveel glazen appelsap ik per dag al drink, misschien wel vijf of zo, ik vind het zo superlekker! Ik weet niet waarom eigenlijk.

6. Ik heb twee jongere zusjes die soms heel lief kunnen zijn, maar ook irritant. Maar ja, dat is niet echt iets bijzonders haha.

7. Wist je dat ik echt super onhandig ben? Ik kan nog niet eens thee zetten of een tosti maken! Ik ben ook onhandig met snijden, ik weet niet hoe ik mijn mes en vork vast moet houden...

8. Ik heb heel veel posters op mijn kamer. Van Jan Kooijman 2 hele grote, van de Glee-cast, Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga, Bruno Mars, Tobias&Flip van SpangaS, en nog veel veel veel meer. Zo kan ik mijn saaie witte muur een beetje bedekken!

9. Ik ben geen buitenmens, ik zit liever binnen: Lekker computeren, tv kijken of knutselen en zo. Maar nu het zomer wordt, ben ik wel steeds vaker buiten.

10. Mijn geld geef ik het vaakst uit aan boeken en tijdschriften. Ik ben er gek op. Als ik in de winkel ben, kan ik het niet laten om een tijdschrift mee te nemen. En als ik wat meer geld heb, koop ik ook boeken.

Nou dit was het dan, '10 dingen die jullie nog niet wisten over mij'.
Ik vond het echt heel erg leuk om dit in te vullen en...
Jullie mogen 'm ook overnemen! Laat je me weten als je dat hebt gedaan?
Dan neem ik even een kijkje op je blog!

xx Luna

5 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat leuk, ik herken mezelf een beetje in jou. Mensen zeggen ook dat ik goed kan zinnen, ik heb ook elke avond een vast programma, ik houd van appelsap en ben een binnenmens. En ik ben ook gek op lezen en tijdschriften :D Grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen, misschien neem ik hem ook wel over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt leuk om te lezen inderdaad, er zijn punten die ik ook heb!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen