Krista is America's Next Top Model!

dinsdag 3 mei 2011 |

Hai! Gisteren zat ik weer voor de buis, om de finale van America's Next Top Model te kijken. Ik keek er niet zo van op dat Krista de finale heeft gewonnen. In een aflevering werd ze gewoon beter dan Angelea, die bij de laatste vier zat maar er toen uitging. Ik vond Angelea ook niet zo aardig, maar Krista ook niet. Maar ik geef toe, ze won opdracht na opdracht en stond zo mooi op de foto steeds. Het verbaasde mij dus niet... O ja, een foto van winnares Krista! Samen met Tyra Banks...

















Naam: Krista White
Won: America's Next Top Model seizoen 14
Komt uit: Pine Bluff, Arkansas

Krista wilde altijd al model worden en heeft zich vaak opgegeven voor America's Next Top Model. Dat ze ooit zou doorgaan en dan ook nog winnen, was haar grote droom.

Krista zat in de finale met Raina, een mooi meisje met lang haar, dikke wenkbrauwen en 'wolfsogen' volgens de jury. Zij heeft helaas niet gewonnen. Dit is een foto van Raina.



Heb je het ook gevolgd en vindt je het terecht dat Krista heeft gewonnen? Of had je gehoopt dat Raina het zou zijn? Ik ben benieuwd naar jou mening..
Laten weten hé ;)

Achteraf vond ik Krista ook beter dan Raina. Meer een model.

Liefs, Luna

2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Ohhh ik vind Raina eigenlijk stiekem leuker!
    Maar ik gun het Krista van harte natuurlijk xx

    Thnx voor je berichtje xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi,
    ben jij pas elf? leuke blog!
    ik volg je , volg je terug?
    xxx
    http://jentelammerts.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen