kijkje in mijn kledingkast.

vrijdag 6 mei 2011 |

Vandaag zat ik te denken over een nieuwe post voor mijn site. Ik wilde iets met mode gaan doen of iets met beauty. Ik zie vaak dat meiden hun net gekochte kleding op hun blog zetten, maar ik wil jullie wat kleren uit mijn kledingkast laten zien. Twee shorts (i love it), twee hele zomerse topjes, nog een top van C&A en twee lovely rokjes. Hier komen ze!



Rokjes; echt leuk! Met een leuke legging er onder of zo. Deze rokjes zijn mijn favoriet. Ik draag ze naar school, naar een feestje... Lovely! Girlygirly!



Een tijdje geleden waren mijn vriendinnen en ik de stad in gegaan, één vriendin moest nog een truitje kopen bij de C&A. Een andere vriendin en ik zagen daar een leuk truitje, deze dus ^^. We hadden niet genoeg geld en ook geen toestemming om het te kopen (we zijn elf jaar, dus mogen we niet zomaar kleding kopen). We gingen de winkel weer uit en we gingen in andere winkels kijken. Thuis begon ik maar te jubelen over dat truitje: mam, die was echt leuk! Ik ging 'm omschrijven en mijn moeder zei dat als ze nog eens in de stad kwam, 'm voor me mee zou nemen. Een paar dagen later had mijn vriendin 'm al op school aan, ze had 'm ook gekocht! En nog een paar dagen later had mijn moeder 'm ook voor míj gekocht! Nu hebben we 'm allebei... Hij is leuk, toch?



De zomer komt er aan, dus: We mogen ook weer zomerse kleren aan, in plaats van die warme truien! Ik ga deze zomer voor vrolijke, felle kleurtjes, die horen er natuurlijk het best bij.



Ik ben dol op shorts, ik heb er meer dan deze. Vandaag heb ik er weer eentje aangedaan! Ze zijn gewoon hartstikke leuk, deze groene en geruite vooral!


xoxo, Luna.

2 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥