'moederdag... tips&zo

donderdag 5 mei 2011 |

Ja die komt er aan! Zondag is het al, geloof ik. Nu heb ik al wat geknutseld op school (hahaha, tuurlijk) en wat gekocht voor mijn mams, maar wat gaan jullie doen? Ennuhh, hier wat leuke dingen die je voor je moeder kan maken, want dat is natuurlijk veel leuker dan iets kopen. Duuuhh :)

Mammie tijdschrift!~
Het is veel werk, maar je moeder zou het wel een heel COOL cadeau vinden. Ga met je broertjes/zusjes aan de slag, maak een mammie tijdschrift. Plak daar foto's in van jou moeder, jou, je moeder en je zusjes... maakt niet uit, gewoon leuke foto's! Daarbij kun je er nog tekstjes voor je moeder inschrijven. En quizjes... Misschien weet je zelf ook nog wel wat.

Sieraden voor je mams
Je moeder heeft vast wel heel veel sieraden in de badkamer liggen. Armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, enzovoort. Ze zijn allemaal vast wel mooi en zo, maar als jij ze maakt, dan zijn ze echt speciaal! Het is ook nog heel leuk om te doen. Gewoon wat mooie kralen kopen en rijgen maar.

Fotolijstje
Misschien heb je nog wel foto's van je moeder en jou samen. Nou, het lijkt me vanzelfsprekend: Die stop je in een lijstje! Het is nog leuker als je dat lijstje een beetje versierd, met hartjes en zo. Een collage is ook leuk, als je meerdere foto's hebt die je leuk vindt.

Toffe Tips, toch? Iets kopen voor je moeder is ook leuk.
Zo gingen mijn zusje en ik naar de Etos en de Blokker voor moederdagcadeautjes, want daar zag je allemaal al borden staan van MOEDERDAGCADEAUTJES, LEUKE MOEDERDAGCADEAUTJES! Niet eens zo duur ook. Nou ga ik maar niet zeggen wat we hebben gekocht, stel dat ze dit leest...


5 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. wat leuk !
  ik denk dat ik voor dat tijdschrift ga, mijn moeder heeft haar eigen sieradenshop & een foto van ons kan ik zo snel niet vinden.

  xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (hoe zet je het aantal pagina weergaven op je site?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh? als ik op zoek blogstatistieken invul, zie ik geen resultaten. hoe doe jij het dan?
  bedankt, xx.

  BeantwoordenVerwijderen