Vakantie 2015: dé playlist

donderdag 30 juli 2015 |De muziek die ik luister verschilt elke zomer: het ligt er maar aan welke liedjes in de top 40 staan. Ik zou best zo'n meisje willen zijn met een bepaalde muziekstijl: rock, indie, soul, desnoods klassieke muziek, maar pop is gewoon mijn ding. Popliedjes blijven in mijn hoofd hangen en horen wat mij betreft echt bij de zomer. Maar daarna ben ik ook écht klaar met de afspeellijst die ik heel de vakantie in de auto heb gehoord. Deze zomer zijn er aardig wat liedjes die ik graag luister. Hierboven staan ze, hoewel het ze niet allemaal zijn. Eéntje (Chocolate van The 1975) is al iets ouder, maar is wel heel tof, dus als je die niet kende: even luisteren! En gooi de liedjes die je nog niet kende even in je 'summer 2015 playlist', you won't regret. Als je tenminste net zo'n cliché top 40-meisje bent als ik.

Nieuwe suggesties zijn altijd welkom, maar of ik er voorlopig iets mee kan doen in Frankrijk weet ik niet. Gelukkig is er nog tijd om jullie ideeën in mijn playlist te droppen voor ik naar Zeeland ga over drie weken, dus welk liedje mis ik nog, volgens jou?

Loves, Luna.

6 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Dit is zo toevallig! Ik heb ook een playlist post ingepland voor morgen! Er staan een paar dezelfde op, maar grotendeels iets anders. Ik snap je wel hoor, ik luister ook meestal de liedjes uit de top 40, het zingt gewoon zo lekker mee! :p Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah leuke liedjes zitten erbij! Ken je Shawn Mendes? Ik ben obsessed met zijn muziek op dit moment haha!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook zo'n top 40 meisje, dus ik ga wel even een aantal nummers opslaan! Dat vind ik net het leuke aan laylists van anderen, dan hoor je eens wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooooh, fijn zeg! Fijne liedjes!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lose it van oh wonder. Als je lekker weg wilt dromen, raad ik die aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heey Luna ik ben een ernome fan van Shawn Mendes.
  1 van zijn liedjes nee kan niet kiezen maar als ik moest kiezen deze drie.
  Stiches -> https://www.youtube.com/watch?v=VbfpW0pbvaU
  I know what you did last summer -> hthttps://www.youtube.com/watch?
  Life of the party acoustic -> https://www.youtube.com/watch?v=B_jVVNNyYi8
  Veel plzier ermee
  Liefs Luna

  BeantwoordenVerwijderen