Mijn weekje Denemarken in foto's

zaterdag 9 mei 2015 |


blog12
Aaahh, daar ben ik weer! Nú alweer. Vakanties lijken altijd zo snel voorbij te gaan. Zondagochtend vertrokken we naar Denemarken, en gisteravond kwamen we thuis, dus eigenlijk was het ook geen echte volle week. Anyway, we hebben weer een paar dagen kunnen uitrusten in het mooie rustige Denemarken. Ik kan wel een hoop gaan vertellen, maar ik zal het niet te lang maken en vooral foto's laten zien (want die zeggen het meest, right?!). Er komt nog een apart artikeltje over Kopenhagen, waar we ook nog een dag zijn geweest. Ik had me voorgenomen veel foto's te maken - uiteindelijk heb ik er zo'n 230 gemaakt. Don't worry, ik zal alleen een aantal van mijn favorieten laten zien!

blog1

blog2
blog3
blog7

blog6


Zondag gingen we dus rijden en kwamen we 's avonds aan in een enorm schattig huisje. Het was in het plaatsje Strøby, aan de kust, zo'n 50 km van Kopenhagen. Ik was echt verrast over hoe leuk het huisje was! Echt zo'n Scandinavisch stijltje met veel wit, zwart en leuke spulletjes, heel gezellig. En gele stoelen!! En er was een platenspeler, dartbord, Wii-spelletjes... geen WiFi, maar genoeg om mee te vermaken dus, haha. De planning was ook om niet teveel te ondernemen en gewoon te relaxen. Maandag was het prima weer, ik ben nog gaan hardlopen en we hadden pizza gehaald. Dinsdag was het dagje Kopenhagen (waar dus nog een extra verslag over komt) en woensdag was een heel fijne, zonnige dag, waarop ik veel in Paper Towns heb gelezen, buiten in de hangmat.

blog8
blog18

blog17

blog9
blog14
blog11
blog10Donderdag zijn we verder gereden naar een andere B&B, dichtbij Duitsland, als tussenstop op de terugweg. Daar zijn we ook nog op een boerderij gaan kijken bij mensen die mijn vader kent. Vanaf donderdag heb ik eigenlijk geen foto's meer, dus deze foto's zijn van zondag t/m woensdag. In de tweede B&B sliepen we maar één nachtje, en hadden we gisterochtend een lekker ontbijtje. Na een dag in de auto, zijn we weer thuis. Ik realiseer me dat we eigenlijk weinig echt actieve dingen gedaan hebben. We zijn gewoon lekker buiten geweest, hebben een klif bezocht, lekker gegeten, gekletst en geslapen.. haha. En op de foto hieronder zie je mijn zusjes marshmallows roosteren en mij "gitaar spelen". In mijn oh so pretty joggingbroek.
blog4
blog13

blog5
blog15
blog16


Dus, ik ben er weer! Ik heb in Denemarken nauwelijks WiFi gehad. Dit weekend wordt dus wat blogs en Instagramfoto's inhalen en weer voorbereiden op een week school - oh nee, maar drie dagen, want daarna is het weer Hemelvaart! Ah, mij hoor je niet klagen :). Ik hoop dat jullie een leuke vakantie (gehad) hebben en het ook leuk vonden om de foto's van mijn week, in nogal random volgorde, te zien. Mijn vakantie was superleuk en ik ben - denk ik - goed tot rust gekomen!

xxx, 
Luna. 

15 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een prachtige foto's allemaal! Het ziet er echt zo gezellig uit allemaal! En inderdaad, de vakantie gaat zooo snel voorbij! :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er nooit aan gedacht om er eens heen te gaan, maar het lijkt me super mooi als ik dat zo zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! Van die eigenlijk-hebben-we-niks-actiefs-gedaan-vakanties vind ik altijd heerlijk! Gewoon lekker relaxen, superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lOVELY :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er gezellig uit! Ik ben ook een keer in Denemarken geweest en vond het echt fantastisch daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je naar Denemarken bent geweest, wat een leuke en sfeervolle foto's! Dat kampvuur ziet er zo gezellig uit! Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er uit als een heerlijke vakantie, goed uitrusten is ook belangrijk toch! Heel mooie foto's :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er uit als een hele leuke vakantie! Mooie foto's ook..!! Liefs, Jis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt heerlijk, zulke knusse vakantietjes, ik hou daar echt van. Wij zijn een paar jaar geleden ook een weekje in Denemarken geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Denemarken lijkt me echt zo'n leuk land. Perfect voor zo'n tussendoorweekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Denemarken lijkt me echt zo'n leuk land. Perfect voor zo'n tussendoorweekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Af en toe is het best fijn om ever zonder wi-fi te zitten. Even echt genieten!

  BeantwoordenVerwijderen