Blogplannen + DIY

woensdag 6 mei 2015 |


blogplans9
Ik ben dol op blogplannen maken en DIY'en (tenzij ik naar de knutselwinkel moet fietsen, ik doe alleen aan simpele DIY's met lijm en een schaar). Waarom niet die twee dingen combineren? Vandaag heb ik dus een simpele en handige DIY voor jullie klaarstaan - die mijzelf ook nog eens heeft geholpen met 't op een rijtje zetten van blogdoelen en -plannen, yay!

Je hebt nodig:

blogplans1

blogplans2
blogplans3

De helft van het groengekleurde papier - het lijkt op sommige foto's meer blauw, maar is echt groen - plakte ik op het bruine papier, en vervolgens schreef ik er 'blog plans' op met de stift. Ik plak de papieren er gewoon op met lijm, maar de glittertape vind ik het een nog leuker effect geven!

blogplans10
Het roze papier knip ik in vier delen en plak ik zo op. Nu schrijf ik er mijn blogdoelen op, onderwerpen waar ik graag over blog en mijn plannen wat betreft mijn blog:

blogplans6
blogplans7

En hier het resultaat! Ik heb het nog wat opgeleukt met stickers die ik toevallig vond ik mijn kamer. Het wordt er wel wat chaotischer van, maar ik vind het leuk! Ik ging lekker brainstormen over onderwerpen waar ik het liefst over blog. Er zijn wel een aantal dingen die ik meer wil doen, en dat is persoonlijk bloggen en outfits plaatsen, maar ook columns over wat andere onderwerpen dan waar ik normaal over schrijf. Ik wil gewoon een beetje experimenteren wat bij me past, wat 'breder' bloggen, als je snapt wat ik bedoel. Natuurlijk kun je je blogdoelen ook in een schriftje schrijven, maar dit vind ik een stuk leuker: het ziet er leuker uit en als je het aan de deur hangt, valt het meteen op en vergeet je je blogdoelen niet! Hoe vinden jullie deze DIY? 

Liefs,
Luna. 

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Wat een leuke DIY! Volgens mij is dit echt super handig om te maken, en het ziet er ook nog eens leuk uit! Ik probeer de laatste tijd ook wat 'breder' te bloggen, en dat gaat me heel goed af! Super leuk om te zien, en ik ben benieuwd naar alle veranderingen die er aan komen op je blog! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is great and cute! :)

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke diy, jij bent creatief bezig geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is dat leuk Luna!
  Denk dat ik ook eens zoiets ga maken.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke DIY! Heel erg handig en geeft overzicht... Liefs, Jis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er echt heel leuk en overzichtelijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke DIY! Lijkt me heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke en handige DIY!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk idee, leuk in elkaar gestoken meid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, wat heb je dit mooi gedaan zeg! Zoiets zou ik ook nodig hebben, ontzettend handig, want je zal er wel elke dag op 'moeten' kijken. Wat ik niet heb als ik alles opschrijf in een mini boekje. Ik wou dat ik zo creatief was!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah heel leuk gedaan! En je blogplannen zijn ook leuk :)!

  BeantwoordenVerwijderen