Doelen voor de lente/zomer

vrijdag 15 mei 2015 |


goals1
Doelen stellen voor jezelf is altijd fijn - even op een rijtje zetten wat je in een periode wil doen en bereiken. Vorig jaar had ik een lange bucketlist gemaakt voor de lente en zomer, waar ik uiteindelijk maar de helft van gedaan had... nu heb ik een nieuw, iets korter en misschien realistischer doelenlijstje, en ben ik wél écht van plan me eraan te houden. Benieuwd wat mijn doelen voor de lente/zomer zijn?

Meer fruit eten
Fruit is lekker en gezond en toch eet ik het veel te weinig. Deze zomer wil ik dus meer fruit eten, maar misschien gaat dat wel automatisch, want in de zomer crave ik sowieso meer naar fruit. En ik ben van plan wat nieuwe smoothies uit te proberen!

Meer jurkjes en rokjes dragen
Rokjes en jurkjes begin ik eigenlijk steeds leuker te vinden! Het is weer eens wat anders dan een shirt met een jeans, wat eigenlijk iedereen draagt. Ja, ik ga zeker meer jurkjes en rokjes dragen (nadat ik er nog een paar heb aangeschaft).

goals2
Meer boeken lezen
Het laatste boek dat ik las was Paper Towns van John Green, voor school. Ik lees niet zo vaak meer een boek, maar merk dat ik er altijd rustig van word. Je kunt er even mee uit de echte wereld ontsnappen en het is gewoon leuk om te doen. (Hebben jullie nog aanraders qua boeken?)

Mijn blog veranderen
Ik vind bloggen het allerleukste om te doen, maar weet soms niet wat ik ermee aanmoet - ik twijfel overal over: hoe kan ik mezelf onderscheiden, vind ik mijn blog nog leuk op deze manier, hoe pak ik mijn blogplannen aan? Soms komt er in me op 'ik heb echt zin in een nieuwe start', maar het moment daarna denk ik 'nee, dat is ENG'.

goals5

Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen een nieuwe blog aanmaken, en het idee om niet meer te updaten op Luna's Lovely World na vier jaar... Het lijkt me eng om zo'n stap te maken, dus dat gaat het ook (nog) niet worden. Op welke manier ik mijn site dan wil veranderen? Ik wil in elk geval een nieuwe lay-out maken waar ik helemaal tevreden mee ben en meer aandacht besteden aan de fotografie (en aan nog een paar dingen).

Minder vaak mijn haren wassen
Dit is misschien een beetje 'n raar 'doel', maar goed: minder vaak mijn haren wassen dus. Ik ben al een aantal bloggers tegengekomen die helemaal gestopt zijn hun haren te wassen met shampoo, dat wordt 'm ook niet voor mij, maar het zou wel wat minder kunnen. Nu was ik mijn haar minstens 4 keer per week en merk ik dat het niet altijd even goed is voor mijn haar.

goals4

Weer verhalen schrijven
Weet je hoe lang ik dit al niet gedaan heb?! Van 2009 tot 2013 ongeveer typte ik zó veel (onafgemaakte, always) verhalen. Het lijkt me echt leuk om écht aan iets te beginnen en het af te maken. Maar ik weet ook van mezelf dat ik dingen goed kan volhouden, behalve een verhaal..

Beter worden in hardlopen
Ik loop nog steeds regelmatig hard, maar zou er ook graag beter in willen worden. Er is al een hoop veranderd sinds vorig jaar hoor. Toen had ik nooit kunnen denken dat ik tien kilometer kon rennen, of gemiddeld onder de 6 minuten per kilometer kon zitten. It's all possible! Ik wil mezelf nog meer uitdagen en gericht trainen op snelheid en conditie. Het is altijd motiverend om iets te bereiken dat eerder nooit is gelukt.

goals3


Als ik eraan denk, laat ik jullie uiteindelijk weten hoe het gegaan is! Het lijken me best haalbare doelen. Ik heb zin in de zomer, en al lijkt die nog ver weg, deze weken gaan altijd zo snel! Voor je het weet is het alweer juli. Heb jij ook een lijstje goals gemaakt voor de komende maanden?

xoxo,
Luna. 

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Ahh wat een goede doelen allemaal! Zo herkenbaar ook! Ik wil ook meer boeken lezen en veel meer groente en fruit eten! Helemaal opnieuw beginnen met een blog lijkt me ook heel gaaf, maar inderdaad super eng hahah! Ben nu al benieuwd naar je nieuwe lay-out! Hihi, Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie en leuke doelen meid!
  Vooral dat minder haren wassen wil ik ook gaan proberen.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede doelen! Ik wil ook echt meer boeken lezen, maar dat zeg ik al zolang zucht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt goede en haalbare doelen gesteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en goede doelen! Ik heb ook al een lijstje gemaakt en dat helpt zó goed...! Echt een soort steuntje in de rug.. In ieder geval, veel succes ermee! Liefs, Jis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goede doelen zeg! Ik was mijn haar altijd 2/3 keer per week en juist omdat het aardig snel vet wordt wil ik het niet vaker doen haha. Meer boeken lezen moet ik ook echt een keer doen...
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie doelen! Ik hoop dat je ze allemaal haalt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal super herkenbaar. Ik weet zeker dat het ons wel gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie doelen heb je! Ik wil ook meer aan mijn blog werken en meer jurkjes dragen (ik draag echt altijd broeken terwijl jurkjes en rokjes zo leuk zijn!) en

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de delirium serie echt een aanrader ��

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijke ananasplaatjes en succes met al je doelen. Ik ben benieuwd naar je lay-out, want jij hebt altijd geweldige lay-outs!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke goals! Meer jurkjes en rokjes dragen word ook één van mijn doelen! Ik ben al gestart met een jurkje kopen, want ehh die had ik dus niet :) Meer boeken lezen moet ik ook zeker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke bucket list! Ik wil ook meer rokjes en jurkjes gaan dragen, heb laatst een leuk zomer jurkje gekocht. Ik draag eigenlijk altijd broeken of shorts haha.. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke doelen allemaal! Ik heb op dit moment niet echt specifieke doelen, maar natuurlijk zijn er wel dingen die ik zou willen veranderen of verbeteren. Ik zou ook graag meer boeken lezen, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het is erg knap hoor, tien kilometer rennen, dat doe ik je echt niet na! Het meer fruit eten, dat gaat bij mij al erg vlotjes nu! Ik probeer er gewoon een soort gewoonte van te maken na school één stuk fruit te eten en voor ik het wist koos ik fruit voor snoep of chips, haha. Ik ben zo'n healthy girl aan het worden, echt raar, want vroeger moest je me dwingen een stuk fruit te eten. Ik hoop dat je snel je ding vind qua bloggen. (Maar je doet het echt ontzettend goed hoor?) Maar eh, watte? Je haren niet wassen met shampoo? Klinkt echt raar, haha. Zoiets kan je afbouwen (je haar wassen) in de vakantie. (: Op dagen dat je het huis niet uit moet en je gewoon met vettige lokken rond kan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke doelen heb je opgesteld voor je zelf! Ik was mijn haar nu zonder shampoo (en alleen als het écht écht écht moet), heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie doelen! Ikzelf wil ook meer boeken lezen. Voornamelijk voor het slapen gaan, want dat is beter dan naar het scherm van je mobiel zitten staren :p

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie en leuke doelen heb je! Ze klinken inderdaad wel haalbaar! Ben benieuwd of het je ook gaat lukken! :) Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele grote leeslijst, hier komt ie:

  - Divergent serie - Veronica Roth
  - The Hunger Games serie - Suzanne Collins
  - To Kill a Mockingbird - Harper Lee
  - Fangirl - Rainbow Rowell
  - Eleanor & Park - Rainbow Rowell
  - Het Grote Misschien - John Green

  BeantwoordenVerwijderen