Modetrends die ik niet begrijp

vrijdag 24 april 2015 |



Ik zeg altijd wel dat ik een 'lifestyle & fashionblog' heb, maar dat fashiongedeelte klopt niet helemaal. Ik blog meer over mijn stijl, want er zijn ook genoeg modetrends die ik niet snap. In dit artikel bespreek ik drie trends die ik zelf niet begrijp - ik heb wel eens eerder zo'n artikel geschreven, maar de mode blijft veranderen! "Fashion fades, style is eternal", je kent de quote wel.



Flared jeans
Allereerst, dé trend van het moment: broeken met wijde pijpen, a.k.a. flared jeans. Ik vind het niet mooi staan, vooral bij spijkerbroeken, brr. Er zijn wel wat uitzonderingen, bij leuke geprinte zomerbroeken kan ik de wijde pijpen wel leuk vinden. Het is ergens wel weer lekker luchtig en beachy in de zomer, maar bij spijkerbroeken vind ik het niet charmant. 


Leren jacks
Zwarte (nep)leren jasjes zie je overal en 't is eigenlijk altijd een trend. Mij zie je er niet mee lopen en eigenlijk kan ik niet zo goed uitleggen waarom. Misschien vind ik ze iets te stoer? Of heb ik er een hekel aan gekregen juist omdat iedereen er één heeft?


Fjällräven Kånken rugtasjes 
De rugtasjes van Fjällräven ben ik de laatste tijd op verschillende blogs teruggekomen en to be real honest, ik snap de trend niet zo. Simpelweg omdat ik ze meer vind lijken op een of andere reizigers backpack in miniformaat (ofzoiets).. Het gele kleurtje van de rugtas hierboven vind ik wel heel tof!

Dit was mijn persoonlijke mening, het is natuurlijk helemaal oké als jij deze trends wel leuk vindt! Ik ben benieuwd, zijn jullie het met me eens? Of hebben jullie weer andere trends die jullie niet begrijpen?

Fijn weekend! xxx, Luna. (bron foto's: pinterest)

26 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke blog! Die flared jeans vind ik persoonlijk ook helemaal niks....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op het leren jasje na vind ik alles inderdaad ook niet zo mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb ik nou precies hetzelfde... Leuk om te lezen! Liefs, Jis

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi, wat leuk om te lezen! Een tijdje geleden schreef ik ook vaak zulke artikels, moet ik weer eens doen! Ik ben het wel met je eens over de flared jeans, niet mijn ding. Maar bij volwassene vrouwen vind ik het wel goed staan met hakken eronder bijvoorbeeld! Leren jasjes heb ik ook hihi, maar die rugzakken snap ik ook niet helemaal. Ze zijn wel leuk, maar waarom het een trend is...? Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Flared Jeans oh nee niks voor mij hahaha!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik snap deze trends ook niet helemaal. Maar het leren jasje vindt ik vaak wel heel leuk, alleen een beetje te stoer voor mijn stijl.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk artikel Luna! De flared jeans trend snap ik ook niet helemaal, het ziet er gewoon niet echt flattering uit én het lijkt mij op de een of andere manier ook niet zo fijn zitten? Hahah. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind die broek met wijden pijpen ook helemaal niet mooi, maar mijn moeder is er gek op dus ik kan er niet zoveel over zeggen, ahaha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind de flared jeans ook echt niet leuk gewoon maar bij sommige mensen staat het dan wel weer leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik begrijp je wel hoor, de jeans vind ik ook helemaal niks!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind zwarte leren jasjes juist super leuk! Heb er vorige week eentje gescoord :) En die rugtasjes vind ik ook wel leuk. Die broeken niet, haha. Ik snap de trend niet van de Adidas super colours, ik vind ze best gaaf (bij anderen, zoals bij jou!) maar zelf zou ik ze zelf niet dragen. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind die rugtasjes en die jasjes wel leuk :) Flared jeans vind ik ook verschrikkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Flared jeans weet ik ook niet helemaal. Bij anderen kan het leuk staan maar bij mij niet denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Flared jeans zijn echt verschrikkelijk.. haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. En ik kan me dus echt helemaal vinden in jouw mening! Over deze trends blijf ik me continu frustreren, en ik ben blij dat nu blijkt dat ik niet de enige ben, haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Die van flared jeans snap ik ook echt niet... Leren jasjes vind ik wel leuk, juist omdat ik meestal girly outfits draag om het wat stoerder te maken haha.
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leren jasjes vind ik geweldig! Flared jeans ga ik ook niet snel aantrekken, maar ik begin het steeds mooier te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heel herkenbaar, vooral de flared jeans!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Grappig om te lezen. Ik ben zelf ook geen fan van flared jeans, maar sommigen komen er wel mee weg! Een zwart leren jasje heb ik zelf wel, omdat het zo makkelijk te combineren is. Verder heb je wel groot gelijk: iedereen heeft er een. En die rugzakjes begrijp ik ook absoluut niet.. ik vind ze niet mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Flares Jeans begrijp ik ook niet, hahah. Maar een leren jasje vind ik juist superleuk! Kan een schattig jurkje een stoere look geven! En Fjallraven Backpack vind ik juist leuk door hun reiziger-uitstraling!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Haha wow, zo herkenbaar. Vind t allemaal eigenlijk niet zo leuk. Heb n grijs suède jasje, dat vind ik dan wel weer mooi, maar dat standaard zwart vind ik ook niet echt iets..
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik ben het helemaal met punt 1 en 3 eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Gelukkig heeft iedereen een eigen smaak, al kan ik je hierin heel goed vinden hoor! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. deze mode trends vind ik inderdaad ook niks, behalve een leren jack. daar heb ik wel iets mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Flared jeans staan bij mij ook absoluut niet, maar bij anderen vind ik ze soms wel weer heel leuk, haha. Leren jasjes vind ik ook heel leuk, heb laatst nog een supertoffe gescoord bij de Mango! :-P Ach ja, ieder z'n ding, toch!

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik vind de leren jasjes nu wel echt voorbij. Al jaren gaan die jasjes mee. Misschien ook wel super handig maar i dont know. De andere twee trends vind ik persoonlijk wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen