Walk on the wild side

maandag 2 maart 2015 |


comfy6


comfy3



comfy2



comfy1

comfy5Shirt: Summum | Broek: Zara | Schoenen: Ugg Australia



Hallo Uggs! Wow, dat is alweer een tijdje geleden dat die in een outfitpost voorbij kwamen. Vorig jaar was ik echt gek op Uggs, nu heb ik er een soort haat-liefdeverhouding mee. Ze zitten heerlijk, dus ergens ben ik er nog steeds gek op, maar ik kan wel hippere schoenen bedenken. Hoe denken jullie over Uggs? Hoewel het een comfy outfit is, vind ik 'm nog wel fashionable. Ik vind dit zo'n leuke broek! 

Een nieuwe maand, en het is weer maandag, dus nu is de voorjaarsvakantie officieel voorbij. Ik heb echter nog twee extra dagen vakantie, vanwege rapportvergaderingen en een studiedag, woohoo! Dat is altijd chill, een kortere eerste schoolweek. Vandaag een dagje Amsterdam met oma, altijd gezellig! En morgen wordt waarschijnlijk een huiswerkdag. Ik heb een vakantie gehad met veel niks-doen, maar nu moet het toch gebeuren..

Wat vinden jullie van mijn outfit? Liefs!

18 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke outfit! Uggs zijn niet mijn favoriete schoenen maar ze zijn natuurlijk heerlijk warm en ik vind ze heel leuk in deze combinatie!! Die broek is ook echt tof.. Liefs, Jis

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfit! Die broek vind ik ook echt heel leuk! Ik zelf heb uggs nooit echt geweldige schoenen gevonden, al passen ze wel heel leuk bij de outfit. Veel plezier vandaag in Amsterdam!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah prachtig Luun, je hebt je uggs goed gecombineerd!
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je broek heel erg leuk! Mooie foto's ook

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat lekker die twee dagen extra vakantie, geniet ervan! Je outfit is mooi :). Zelf houd ik niet van Uggs, maar snap dat ze lekker zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige broek! Zelf ben ik niet zo'n fan van Uggs, maar soms kom ik ze in een hele leuke combi tegen (hinthint!). Enne.. Ik heb je genomineerd voor de 'The Versatile Blogger Award', zo'n leuke pass-it-on tag. Het lijkt me super om hem op je blog te zien! Op mijn blog heb ik er uitgebreid wat info over gegeven.
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke outfit! Normaal heb ik het niet zo met Uggs, maar in deze outfit vind ik ze eigenlijk wel heel leuk!! De foto's zijn ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke outfit! Succes morgen met al je huiswerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een superleuke outfit heb je. Die broek is echt supergaaf! Je hebt hem zo leuk gecombineerd. Zelf vind ik Uggs niet echt supermooi. Warm zijn ze wel, maar ik vind dat de meeste mensen die ik ken, hen gewoon niet kunnen combineren of dragen. Niet echt mijn ding dus. Maar bij jou staat het wel echt heel erg leuk en heb je ze ook erg leuk gecombineerd (nee, ik slijm niet. Dit is echt, heel erg leuk). Heel veel liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat relaxt dat je nog vakantie hebt haha! :) Leuke outfit & supermooie foto's ook! Ik hou zelf niet zo van Uggs, maar je broek vind ik wel heel tof

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuke outfit, lekker lente-achtig haha! Ik vind Uggs aan de ene kant wel chill, maar aan de andere kant vind ik het net pantoffels haha ;)
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toffe broek zeg! Heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Super mooie foto's! En natuurlijk vind ik je outfit ook top!
    Liefs, Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi
    wat een gave outfit.
    het staat je heel goed.
    de broek is super te gek.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen