8 dingen die me blij maken

zaterdag 21 maart 2015 |


vsco2
In tegenstelling tot het vorige, ietwat negatievere artikel, even een vrolijk lijstje. Omdat ik best een fijne week heb! De schoolweek was rustig en gezellig, vandaag ga ik een dagje vrijwilligerswerk doen en dan morgen eindelijk naar Edinburgh! Kan niet wachten. Acht dingen die me blij maken, daar gaan we dan. Omdat positiviteit leuk is. (De foto's zijn allemaal met mijn mobiel gemaakt dus de kwaliteit is niet optimaal, maar ach, het heeft ook wel weer wat vind ik, haha.)


De app Happening. Ha, wat is dit leuk. Ik zit nu in verschillende groepen, met klasgenoten en familie. Ik las erover op Femke's blog (klik even hier als je wilt weten wat voor app Happening is), en toen bleek een tijdje later dat het op school een hele hype was. Wat ik wel snap, het is geweldig leuk! Geen idee of de trend weer weggaat zoals bij Dubsmash, maar het is wel een hele leuke, gevarieerde app, waardoor het ook leuk blijft. Gebruiken jullie Happening al? Geweldig om te doen met je klas/vriendengroep/familie.

benjerry
Ben & Jerry's, wat ik op dit moment aan het eten ben. Ben & Jerry's Core Dough-ble Whammy Impact. Hoe kom je op de naam. Maar het is lekker - DAMN - zoals de meeste B&J's eigenlijk.

Mooie plaatjes kijken op Pinterest. Als je denkt dat er alleen maar knutseldingen voorbij komen op Pinterest: wrong. Er is echt megaveel inspiratie aan interieur, mode, recepten.. ik houd er echt van om alle favoriete foto's in mapjes te bewaren. Het is gewoon verslavend én handig als je eens wat terug wilt zoeken.

Uitkijken naar dingen. Ja, er zijn altijd zoveel dingen om naar uit te kijken rond deze maanden! Dat vind ik leeeuk. Natuurlijk Edinburgh dit weekend, en kort daarna is het weer Pasen: dan ga ik naar Paaspop, heb ik ook zin in!

vsco1
Ontbijtjes. (sowieso maakt eten me erg blij.)

Relaxen. Het is de laatste tijd niet enorm druk qua huiswerk, maar wel qua andere dingen. Zo kom ik op woensdag en donderdag pas rond half zes thuis omdat we dan voor de schoolmusical (dans) oefenen. Dan vind ik het wel extra fijn om een avond niks te doen. (Lees: Netflix te kijken / boek lezen / in bad / paaseitjes naar binnen proppen.)

rennen

Hardlopen. Na die eeuwige, koude winter zit ik weer helemaal in de flow! Ben nu zelfs aan een schema begonnen. De vorige keer was dat geen succes, maar hopelijk kan ik me er nu aan houden. (Hoewel, het is wel 4 keer per week hardlopen, wat nogal vaak is). Maar goed, hardlopen maakt me zo blij! Vooral omdat het zo lekker gaat de laatste tijd, ik ga sneller dan normaal en voel me niet meer zo uitgeput of verstijfd door de kou tijdens het lopen. Het is heerlijk om te doen. Als je ook wilt beginnen maar niet goed weet hoe: begin gewoon! Bouw het op, en uiteindelijk wordt het leuk, geloof me!

Nog veel meer kleine leuke dingen. De zon, een dik boek (De Cirkel) uitgelezen, online shoppen, dansen, muziek, zingen, mijn bed.. ik kan nog wel even doorgaan.

Ik zal mijn best doen nog een artikeltje te schrijven voor als ik in Edinburgh zit. Woensdagavond ben ik weer in Nederland! Fijn weekend!! Gaan jullie ook iets speciaals doen? Liefs, Luna. 

12 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

 1. Dat ontbijtje ziet er heerlijk uit! Fijn dat je weer helemaal into het hardlopen bent, ik moet ook maar weer eens beginnen!

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk lijstje! Wat goed dat je weer aan het hardlopen bent, heerlijk. Heel veel plezier in Edinburgh!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eten maakt me ook heel erg blij haha! Leuke post. Ik ga morgen naar Duitsland omdat enkele vrienden uit Amerika daar op tour zijn! Kijk er heel erg naar uit :) fijn weekend nog. xo // Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk lijstje! Ik herken me wel een beetje in jouw lijstje. Haha! Heel veel plezier in Edinburgh!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk artikel! Wordt er inderdaad vrolijk van, hahha! Rondstruinen op pinterest is zo heerlijk en ik ben net begonnen met hardlopen. Maar of ik daar blij van word... haha. Ik denk dat ik daar nog even aan moet wennen! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een super leuk artikel! Heel erg herkenbaar allemaal! Ontbijtjes, Ben & Jerry's en uitkijken naar dingen maken mij ook altijd blij! De app Happening hoor ik de laatste tijd steeds vaker voorbij komen, maar ken ik eigenlijk helemaal niet! Ga hem meteen even downloaden! Hihi Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Happening is zo leuk haha! Merk toch wel dat ik het steeds minder doe, dus misschien is het weer zo'n hype die snel over gaat. Goed dat het hardlopen zo fijn gaat, echt knap dat je het zo vaak doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk lijstje! Had je het leuk in Edinburgh?

  BeantwoordenVerwijderen