Mijn verjaardagscadeautjes

dinsdag 3 februari 2015 |


cadeautjes9
Afgelopen zondag was ik jarig en ik had een hele fijne dag! Er kwam veel familie op bezoek, ik at een beetje teveel taart, en deed een fotoshoot met mijn nichtje en nieuwe ananaslamp. Lol. Ik heb dus een nieuwe lamp voor naast mijn bed gekregen, maar nog meer! Ik kreeg muchos money - komt altijd goed uit - maar ook erg leuke cadeautjes die ik jullie natuurlijk moet laten zien.

cadeautjes2

Van papa, mama en m'n zusje heb ik deze lamp in de vorm van een ananas gekregen. Ik had 'm al gezien in Amsterdam bij &Klevering en toen was ik al zo enthousiast, maar hij was me toch een beetje te duur. Dus kwam de ananaslamp op mijn wishlist en nu heb ik 'm van mijn verjaardag gekregen, zo leuk! Ik vind 'm echt geweldig!

cadeautjes3Ook kreeg ik van mijn ouders de zogenaamde raskog! Al een tijdje vond ik het een leuk ding, en nu staat ie ook in mijn kamer. Gelukkig is ie niet al te groot en past het (ik moest er wel een stoel uitgooien).. Nu zitten mijn cadeautjes er nog in, maar ik ga 'm binnenkort even anders inrichten. Echt een leuk en handig ding!

cadeautjes4
cadeautjes11 Jaaa, chocolade, wie maak je daar nou niet blij mee?! Zoals je ziet zijn de Toblerone en Tony's Chocolonely al open. Lekkerrr. Ik ben ook heel benieuwd naar de theesmaak, die ga ik zo snel mogelijk proberen!

cadeautjes6
Ik ben heel blij met dit armbandje! Hij is simpel maar zo schattig. Leuk neonkleurtje!

cadeautjes8
Ja, sinds ik overal deze leuke plantjes zag, heb ik ook maar een cactus op mijn wishlist gezet. Staat wel heel leuk in mijn kamer, moet ik zeggen! Het is een echte cactus, oftewel: ik moet 'm verzorgen. Welcome to the crib, cactusje. (Hoe zal ik 'm noemen?)

cadeautjes10
Toffe portemonnee! Ik had hiervoor eigenlijk nooit een portemonnee, maar nu dus wel. Ook dit bordje vind ik zo leuk, de tekst (can't help it, I am born to shop) past helemaal bij mijn volle kledingkast (die nodig opgeruimd moet worden).

cadeautjes12


De leuke broche kreeg ik van Anne, de eigenaresse van de winkel waar ik soms meehelp aan de site. Ze wist zaterdag niet dat ik jarig was de volgende dag, maar toen ze het hoorde had ze nog een cadeautje uit de winkel geregeld, superlief!

cadeautjes14
Dit lakje van Face Stockholm heb ik van mijn oma gekregen. En trouwens ook nog een ander lakje, die ik al had, haha. Volgens mij heeft mijn zusje die nu op haar kamer. Anyways, ik vind dit zo'n mooi fris kleurtje, laat de lente maar komen!

cadeautjes13
Aaah, ik vind deze lunchbox zo cute. Ik was erbij toen mama 'm in Amsterdam had gekocht, maar mijn zusje heeft 'm gegeven. Mijn knaloranje lunchbox is nu dus vervangen door een knalgele met 'yay lunch!' erop, haha, ik vind 'm zo leeeuk!

cadeautjes7

Joehoee, een nieuwe MAC lipstick! Mijn vijfde inmiddels. Het is de kleur Faux, dezelfde die ik in mijn laatste winactie heb weggegeven. Dit is eens wat anders dan de knalkleuren die ik van MAC heb, maar ook heel mooi! Ik vind het juist wel fijn dat het zo'n everyday lipstick is.

cadeautjes5 Deze post was een beetje lang, ik had ook zoveel cadeautjes om te laten zien! En nu is er nog kans dat ik wat vergeten ben, hopelijk niet. Ik ben overal heel blij mee en ben bang dat alle chocola binnenkort al op is. Dankjulliewel trouwens nog, voor alle felicitaties op mijn blog, Twitter, Facebook etc! XOXO! ♥

19 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Oh wauw! Wat een toffe cadeaus allemaal! Die raskog en MAC lipstift zijn echt ge-wel-dig! Oh en dat armbandje vind ik trouwens ook heel mooi! Lekker verwend zo te zien! :D Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je leuke dingen gekregen zeg! Die ananaslamp is inderdaad geweldig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke cadeautjes! Dat karretje (raskog) vind ik zoooo leuk! Ik heb 'm al een tijdje op het oog maar ik weet eigenlijk niet wat ik ermee moet, haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldige cadeaus zeg!n Hoewel ik niet echt van de ananas trend ben, vind ik die lamp toch wel heel gaaf. MAC lipstick en de clipper tea is ook heel leuk. Haha, eigenlijk alles wel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke cadeau's! Ik ben ook helemaal fan van annanaslampen, ik zag er een bij de UO, zo leuk! En wat een schattig cactusje!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van mij ook nog eens gefeliciteerd!! Super leuke cadeautjes, zeker die ananaslamp en die MAC lippenstift!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Toffe kado's! Ik vind die lunch box zó leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw wat ben jij verwend zeg. Die ananas lamp!! Die wil ik ook, haha! Maar inderdaad, die is echt duur. Heb 'm net opgezocht haha. Hij is wel echt super gaaf. Die portemonnee met I'm born to shop vind ik ook echt leuk. Ook een leuk lunch trommeltje. En die MAC lipstick vind ik heel mooi, inderdaad mooi everyday kleurtje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen, die ananas lamp is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuke cadeaus allemaal! Die ananaslamp is zo cool! En die broodtrommel heb ik ook in een iets andere versie, vind 'm zo leuk haha<3
    X Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lange maar leuke post! En een verlate felicitatie van mij! Liefs XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh, wat een super leuke kado's heb je gekregen! Die ananas lamp is zo leuk! En chocolade, hmmmm! Perfect kado, kan je nooit fout mee gaan! Veel liefs, Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Aah, je hebt echt hele leuke cadeautjes gekregen! Je ananaslamp, Faux lipstick en je Raskog vind ik heel tof! Nu wil ik nog meer graag Faux hebben van MAC, helaas was hij zaterdag uitverkocht... nog eventjes wachten, hihi.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik wil eigenlijk niet met de meest standaard reactie aankomen, maar jeetje wat een leuke cadeaus! Die broodtrommel had ik ook gespot! Leuk ding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super leuke cadeau's met als hoogtepunt inderdaad de ananas lamp. Hij is zo tof!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een supertoffe cadeaus allemaal! Je lamp is echt fantastisch. En die lippenstift is mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oeh leuke cadeau's! Die lunchbox is zo cool haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die lippenstift is zo mooi! ♥♥♥ Hoop dat je een fijne dag hebt gehad!

    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuke cadeautjes heb je gekregen! Dat bordje is overigens ook een toepasselijke tekst voor mij haha!

    BeantwoordenVerwijderen