Love the trend: Oorbellen

dinsdag 24 februari 2015 |


oorbellen1

Ten eerste: dankjulliewel voor de complimentjes over mijn nieuwe lay-out! Ik ben er zelf ook heel blij mee, vooral nu die echt afgerond is en de foutjes eruit zijn gehaald. Momenteel ben ik in het zonnige zuiden (eeeh, bij opa en oma in Brabant) en had ik wel weer zin om een nieuwe 'love the trend' te bloggen. Oorbellen. Niet echt een trend, maar wel iets wat ik de laatste tijd weer leuk vind. Toen ik een jaar of 10 was, droeg ik ze vaak. Nu denk ik 'toen ik 10 was?! best jong', maar ik droeg al echt van die enorme hangers. Grappig, want nu vind ik subtiele, stijlvolle knopjes juist heel mooi. Niet dat ik ze heb gedragen de laatste jaren, het is een wonder dat ik nog steeds gaatjes in mijn oren heb, maar ik wil het wel weer gaan doen. Even wat oorbellenfoto's ter inspiratie!

oorbellen3

oorbellen2

Wat een paar keer terug is gekomen in de collages is de 'double pearl' oorbel. I. love. it. Wat staat dat mooi! Het ziet er chic uit, maar niet tuttig, of zo. Het is simpel maar toch anders dan een normale oorbel. Het komt er gewoon op neer dat ik ze heel graag wil (ondanks dat ik niet denk dat ze me zullen staan).

Heerlijk om al die foto's bij elkaar te zoeken, jammer dat ik nu weinig oorbellen heb. Alleen een aantal van de Primark. De verzameling grote hangers is in elk geval foetsie, maar die zie ik mezelf toch niet meer dragen. En weet je nog die bloem-oorbel, waar je er maar één van droeg? Daar deed ik ook aan mee.

Dragen jullie oorbellen? 

bron foto's: pinterest en weheartit

26 opmerkingen:

Je kunt reageren met je Google- of Wordpress account, naam (en optioneel: website), of anoniem. Dankjewel voor je reactie! ♥

  1. Leuke foto's! Ik vind vooral de ear cuff mooi! De double pearl heb ik geprobeerd maar vind ik voor mezelf te groot haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nope! Oorbellen vind ik pijnlijk om te dragen, maar dat ligt aan mijn oren. Had het graag anders gewild, want ik vind deze ook allemaal prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, de bloemoorbel, toen had ik nog geen gaatjes. Leuke oorbellen, zelf draag ik altijd de zelfde oorbellen, omdat ik te lui ben om ze te verwisselen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind die double pearl wel heel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ahh wat een ontzettend leuke dingen!
    Ik vind vooral double pearl erg mooi!
    Liefs Lonneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jaa die bloemen, met een zijvlecht ofzo, leuk! Het is dat ik geen gaatjes had (en heb)..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik draag echt altijd dezelfde oorbellen. Super saai maar wel praktisch haha! Double dots vind ik geweldig, die zou ik ook nog wel willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie oorbellen allemaal! Ik vind die dubbelpearls zelf ook heel gaaf, ik heb ze in het roze van de H&M. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's heb je uitgezocht! Ik vind vooral die dubble pearl oorbellen erg gaaf! Classy maar inderdaad niet tuttig. ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh heerlijke foto's om inspiratie op te doen. Ik vind die double pearls zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ik vind oorbellen zo leuk! En ik draag ze elke dag, ik draag vaak 'knopjes' die vind ik altijd lief en subtiel.
    Leuk artikel!

    Liefs! Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb pas sinds oktober gaatjes, haha, dus heb nog altijd mijn eerste paar in! Binnenkort maar eens veranderen voor andere leuke oorbellen :) Echt super mooie oorbellen, die double pearl vind ik ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb op eBay double dots besteld, ben er zo benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb in de eerste gaatjes laten schieten, heb uiteindelijk maar drie kwart jaar oorbellen gedragen, volgens mij zijn mijn gaatjes wel dichtgegroeid inmiddels, haha! En oh god, die bloemoorbel, die ken ik nog :')

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wat een prachtige foto's en die meid op de derde foto (eerste collage) is echt mooi. Ik draag niet vaak meer oorbellen, maar heb laatst via eBay hele mooie besteld, die draag ik graag.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, zij is prachtig! Ik moet ook maar eens op eBay kijken, zeker voor de double dots.. ♥

      Verwijderen
  16. Ik vind ze stuk voor stuk erg mooi! X Laura www.mixtfashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Minimalistische oorbellen vind ik heel mooi! Ik draag nu aan beide kanten twee ringetjes en ga denk ik binnenkort een helix laten zetten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh ze zien er allemaal prachtig uit! Ik draag echt altijd oorbellen. Ik vind het ook altijd fijn om er eens wat specialere in te doen. Het ziet er altijd leuk uit :D xxx (echt mooie inspiratie trouwens ;) )

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oeh, ik vind ze allemaal heel gaaf. Zo'n double pearl oorbel heb ik al! ^^

    Love,

    Rowan


    Fashion, Beauty, Food & Lifestyle blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie inspiratie! Ik hou nog steeds erg van de ear cuff, ondanks dat ik vaak te lui ben om iedere dag nieuwe oorbellen in te doen haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat een super leuke inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik neem me telkens voor om weer oorbellen te gaan dragen, zeker nu ik komende week (als het door gaat) een nieuwe piercing erbij krijg! Ik heb een tijdje terug heel wat oorbellen weg gedaan die ik niet meer droeg en daar zijn nu een paar andere leuke voor in de plek gekomen :)

    BeantwoordenVerwijderen